Προς το περιεχόμενο

προσοχη στους πωλητες στις αγγελιες

stratis.the

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσοχη στους πωλητες στις αγγελιες,κυκλοφορουν πολυ τυχαιοι θελουν να ανταλλαξουν αυτο που πουλας με κατι ποιο ακριβο,οπως ετυχε σε μενα που ηθελε να γινει η ανταλλαγη με iphone και μου αρχισε τα παζαρια για να του στειλω και χρηματα μαζι για να πατσισουμε..Οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι οπου υπαρχουν πολλα ψαρια υπαρχουν και πολλες γατες.

Και θα χασετε αυτο που πουλατε ,και χρηματα, και δεν μπορειται να του κανετε τιποτα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλλον πολυ θα ηθελε να γινει,και μου βεβαιωσε οτι θα μου δωσει και τα στοιχεια του για κανω την αποστολη μαζι με τα χρηματα ετσι ωστε να εχω τα στοιχεια του μετα αν γινει απατη

Δημοσ.

Σε κάθε συναλλαγή μέσω διαδικτύου απαιτήται προσοχή. Μόνο με αντικαταβολή κάνω αγοροπωλησίες.

Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος οτι στην αντικαταβολή δεν μπορεί να σε ποιάσει κότσο ο οποιοσδήποτε...

Σου γεμίζει ένα κουτί με εφημερίδες ή οτιδήποτε άλλο άχρηστο ίσα για να πετύχει το σωστό βάρος και τράβα βρες τον μετά.

Οι courier απόσο γνωρίζω δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις το δέμα πριν το πληρώσεις...

Δημοσ.

Σε κάθε συναλλαγή μέσω διαδικτύου απαιτήται προσοχή. Μόνο με αντικαταβολή κάνω αγοροπωλησίες.

Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Υπάρχει και το ρίσκο, οπότε μόνο μικρής αξίας από αγγελίες και μόνο χέρι με χέρι για να ελέγχεις το προϊόν, εξωτερικά τουλάχιστον.

@ tarantules : Με πρόλαβες. Έχεις απόλυτο δίκιο.

Δημοσ.

Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος οτι στην αντικαταβολή δεν μπορεί να σε ποιάσει κότσο ο οποιοσδήποτε...

Σου γεμίζει ένα κουτί με εφημερίδες ή οτιδήποτε άλλο άχρηστο ίσα για να πετύχει το σωστό βάρος και τράβα βρες τον μετά.

Οι courier απόσο γνωρίζω δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις το δέμα πριν το πληρώσεις...

Κανονικοτατα γινεται.

Το δικαιωμα αυτο το εχεις σε καθε εταιρια κουριερ.

Εγω παντα -οταν προκειται για μεγαλο ποσο- το τσεκαρω πρωτου δωσω τα χρηματα στον κουριερ.

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι όμως δεν ξέρεις αν θα δουλεύει ή αν θα δουλεύει σωστά, πχ αν είναι hardware part... :P

Δημοσ.

εμενα παντως μου εχει τύχει δυο φορές ενω εχουμε συμφωνήσει με τον πωλητή να μου στείλει καποιο προιον αυτος να κάνει πίσω και να το δινει σε καποιον αλλον ειτε γιατι βγηκε ποιο κοντά του ειτε γιατι βγηκε φίλος του. - ειμαι τοσο καλοπιστος δε που και στις δυο φορες ειχα προτεινει να κανω καταθεση για να μην μπλεκουμε με τις αντικαταβολές.

θεωρω οτι ο πωλητης μπορει να αμφιταλαντεύεται και να κοιταει διάφορες παραμετρους προς εξυπηρέτηση του αλλα απο την στιγμη που συμφωνήσει να τα στείλει μετα ειναι θέμα αξιοπιστίας και σεβασμου προς τον αγοραστή να μην αλλάξει γνωμη.

στη τελευταια δε περίπτωση που εγινε σημερα, εκανα ουδέτερη αξιολογηση στον πωλητή και αυτος ειχε το θρασος να γυρίσει να κανει αρνητική οποτε και κερατάς και δαρμένος. ο εν λογω κύριος ειχε και 11 θετικες, οποτε τελικα και η αξιολόγηση ειναι πλασματικο γιατι αρκει μονο μια φορα για να χάσει καποιος τα λεφτά του η κατι αλλο - οπως λενε και στα αμοιβαια η προηγούμενες αποδοσεις δεν διασφαλίζουν μελλοντικές αποδόσεις...

βαση κανονων του φόρουμ που διάβασα σημερα δεν θα πρεπει να γινει αξιολόγηση αν δεν γινει η συναλλαγη αλλα ετσι πως ενημερώνουμε για πωλητές που ειναι αναξιόπιστοι? το ιδιο ισχύει και αγοραστές που λενε οτι θα το πάρουν και μετα αλλαζουν γνώμη ενω εσυ εχεις πει σε 2-3 αλλα ατομα οτι πουλήθηκε το προιόν.

το θεμα της αντικαταβολής οπως εξηγηθηκε παραπάνω διασφαλίζει μονο τον πωλητή και οχι τον αγοραστή οτι θα πάρει αυτο που αγόρασε και δεν θα ανοιξει το κουτι να το βρει γεμάτο με πετρες.

γενικα συναλλαγες εξαποστάσεως ενεχούν ρίσκο.

• Moderators
Δημοσ.

Το συστημα των αξιολογησεων μπαζει απο παντου.

Εγω εχω μια αρνητικη, επειδη ο αγοραστης δεν ελεγξε τη συμβατοτητα της καρτας γραφικων του με τη μητρικη που του πουλησα, και συνεπως νομιζε οτι του την εδωσα καμμενη.

Επισης, εχω κανει δεκαδες επιτυχημενες αγοραπωλησιες μεσω το φορουμ, και κανεις μα κανεις δε φιλοτιμηθηκε να κανει αξιολογηση, παρα μονο σε 1-2 περιπτωσεις που το ανεφερα εγω...

Δημοσ.

μεσω αντικαταβολης εξασφαλιζεται κυριως ο πωλητης, εγω παντως αυτη τη μεθοδο προτιμησα την τελευταια φορα που πουλησα κατι και αυτη θα προτιμησω οταν ειναι να δωσω και τη καρτα μου τις επομενες μερες (αν δε βρω κανα γνωστο πρωτα για χερι χερι)

Δημοσ.

Κανονικοτατα γινεται.

Εγω παντα -οταν προκειται για μεγαλο ποσο- το τσεκαρω πρωτου δωσω τα χρηματα στον κουριερ.

το χεις γραπτο καπου?

το μονο που εχω ακουσει ειναι ο πωλητης να γραψει στις παρατηρησεις του δελτιου αποστολης να ανοιχτει το δεμα απο τον αγοραστη ή κατι τετοιο...

Δημοσ.

Κανονικοτατα γινεται.

kανεις λαθος φιλε μου, απαγορευεται να ανοιχτει το πακετο πριν μπει υπογραφη στο voucher. και για να μπει η υπογραφη πρεπει πρωτα να γινει η πληρωμη. τρια χρονια δουλευα courier, αλλο αν καποιοι (οπως κι εγω μερικες φορες,καλως η κακως) τα ανοιγουν κατα την παραδοση.

Δημοσ.

Το συστημα των αξιολογησεων μπαζει απο παντου.

Εγω εχω μια αρνητικη, επειδη ο αγοραστης δεν ελεγξε τη συμβατοτητα της καρτας γραφικων του με τη μητρικη που του πουλησα, και συνεπως νομιζε οτι του την εδωσα καμμενη.

Επισης, εχω κανει δεκαδες επιτυχημενες αγοραπωλησιες μεσω το φορουμ, και κανεις μα κανεις δε φιλοτιμηθηκε να κανει αξιολογηση, παρα μονο σε 1-2 περιπτωσεις που το ανεφερα εγω...

Το σύστημα αξιολογήσεων,δεν μπάζει από πουθενά!

Οι συμπεριφορές κάποιων μελών μπάζουν από παντού....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...