anta_n Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 γενικότερα η forthnet έχει βελτιωθεί (σημαντικά σε σχέση με το καλοκαίρι), ενώ η hol σύμφωνα με ότι διαβάζω περνάει μια από τις άσχημες φάσεις της και "τα ακούει" για μια σειρά λόγων (χαμηλές ταχύτητες, traffic shaping, κλπ). Αν το δίλημμα είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο εγώ θα πήγαινα προς forthnet, ακόμα και χωρίς nova. Αφού σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο, δες και τις διαφορές στην τηλεφωνία που μπορεί να έχουν, μήπως είναι κάποιο πακέτο πιο κοντά σε ότι θες.
xrysa_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια εγω εχω forthnet 5 χρονια κ ημουν πολυ ευχαριστημενη απο ταχυτητα με 12Mb περιπου.. Τωρα προσφατα παρατηρησα οτι εκει που κατεβαζα με 1.2Mb επεσα στα 600kb και μπαινοντας στο router ΕΙΔΑ : Data Rate Stream Type Actual Data Rate Upstream 953 (Kbps.) Downstream 5973 (Kbps.) Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 10 dB 15 dB Attenuation 28 dB 29 dB ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ.. (Σε λίγακι θα περάσω τις παλιές μετρήσεις τις εχω στο άλλο pc..) Επικοινωνησα με τη forthnet και μου ειπαν να κανω Upgrade το us robotics 9112 (το οποιο εχω συνδεσει με ενα netgear wgr614v7-σαν access point δλδ για να εχω ασυρματη σε laptop και iphone) και οτι δεν βλεπει κατι με τη γραμμη μου μονο οτι εχω παρα πολλές αποσυνδέσεις και να ελεγξω τα καλωδια μου κ μπλα μπλα μπλα.. Υποθετω οτι με ακουσε γυναικα κ θεωρησε οτι ειμαι ασχετη αλλα κανοντας και το upgrade και κοιταζοντας ολα τα καλωδια μου δεν αλλαξε απολυτως τπτ...! Μηπως να περιμενω μεχρι αυριο μηπως και ερθει στα συγκαλά της η ταχυτητα ή να πεταξω τα ρουτερ και τα pc μου ολα ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 πάρε τηλέφωνο και ζήτα να σου κατεβάζουν το downstream SNR στα 6db
xrysa_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 πάρε τηλέφωνο και ζήτα να σου κατεβάζουν το downstream SNR στα 6db Κατι τετοιο ειναι οντως δυνατον? Μπορω να το ζητησω? Ή μηπως παιζεις με τον πονο μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ναι το SNR μπορούν να το ρίξουν, το attenuation δεν πέφτει
xrysa_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Σ'ευχαριστώ Πολύ! Μου είπαν ότι το ανέβασαν επειδή είχα πολλές αποσυνδέσεις και ότι μάλλον φταιει το usrobotics λογω παλαιότητας, το οποιο μπορούν να μου αντικαταστήσουν με ανανέωση συνδεσης για ενα χρόνο.. Επανέρχομαι λοιπόν με νέα ερώτηση εντελώς υποκειμενική : Αξίζει να παραμείνω στη Forthnet ή από τη δική σας εμπειρία έχει μείνει στασιμη σαν εταιρία και ποια θα ήταν η εναλλακτικη πρόταση? Θελω να πω οτι ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενη,δεν ειχα ποτε προβληματα αλλά έχω το 2play οποτε πανω κατω όλες τα ίδια προσφέρουν,τη διαφορα τιμης δεν γνωρίζω βεβαια αλλά και την πραγματικη ταχυτητα που προσφερει η καθε εταιρια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 η Wind και η Cyta και On είναι καλές επιλογές από εναλλακτικούς αυτή την περίοδο...
At0m0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το ίδιο που συνέβη στην xrysa_ συμβαίνει και σε εμένα (επίσης forthnet). Απο 11Mbps που συνδεόμουν συνήθως τώρα συνδέεται 8-9 με το ζόρι. Εγώ βέβαια δεν είχα ποτε πρόβλημα αποσυνδέσεων !!! Μάλλον πρέπει να τους πάρω και εγώ τηλεφωνο Προσθήκη. Πρίν τους πάρω τηλέφωνο είπα να κάνω ότι μπορώ μόνος μου. telnet <my_router_ip> adsl configure --snr 50 (de-sync ... wait...wait ... sync) save exit από SNR 6,2db και ~8500Kbps έπεσα στα (3,2db χθες το βράδυ) 3,8db τώρα και σύνδεση στα 10140Kbps Μάλλον δεν θα τους ενοχλήσω ακόμα, γιατί βαριέμαι και την όλη συζήτηση client-ξερόλας vs Helpdesk-MC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.