Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή σύνδεσης - Αλλαγή ταχύτητας???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω σύνδεση internet από την hol και ενώ πληρώνω για 24Mb/s έχω στην καλύτερη 6-7Mb/s (βέβαι το σπίτι μου απέχει από τον ΟΤΕ κάπου στα 2χλμ) και μου φαίνεται πολύ λίγο... Άμα αλλάξω εταιρεία μπορεί να δω διαφορά??? Ποια εταιρεία είναι πιο αξιόπιστη κατά τη γνώμη σας??? Εγώ σκέφτομαι για forthnet μιας και αυτή την επόχη έχει μία καλή προσφορά αλλά δεν ξέρω τι λέει σαν εταιρεία...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....

Δημοσ.

Μη κοιτάς ευθεία. Σημασία εχει ποσά χιλιόμετρα ειναι τα καλώδια. Αμφιβαλω αν θα δεις συμαντικη διάφορα. Γιατί δεν πας στο προγραμμα double play lite, που εχει 5mb αλλα θα πληρωνεις λιγότερο; Εγω αυτο έχω κάνει με αντιστοιχο πρόβλημα.

Δημοσ.

Θέλω απεριόριστες κλήσεις και η forthnet έχει κάτι ανάλογο του douple play gr στα 24.90 για 6 μήνες και μετά πάει στα 34.90....

• Super Moderators
Δημοσ.

γράψε τα line stats που δείχνει το router σου, για να δούμε αν ο συγχρονισμός οφείλεται στην απόσταση από το dslam και όχι σε πρόβλημα της γραμμής...

Δημοσ.

Receive direction Send direction

Attainable data rate Kbit/s 6244 1012

ATM data rate Kbit/s 5955 848

User data rate Kbit/s 5394 768

Latency path interleaved interleaved

Latency ms 8 8

Frame Coding Rate Kbit/s 32 32

FEC Coding Rate Kbit/s 257 132

Trellis Coding Rate Kbit/s 440 68

Negotiation adaptive adaptive

Signal/Noise ratio dB 7 9

Line attenuation dB 47 28

Status f0000000 f0000000

• Super Moderators
Δημοσ.

47db downstream attenuation (6.4mbit μέγιστο θεωρητικό) πολλά δυστυχώς και δεν μειώνονται σε όποιο ISP και να πας :-(

πάλι καλά να λες που παίζεις στα 5.9 και όχι χαμηλότερα

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς ναι και σε όποιον ISP και να πας παραμένει ίδια μιας και τα dslam όλων συστεγάζονται στο ίδιο κτήριο (της περιοχής σου)

Δημοσ.

ok ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση...

ανάμεσα σε hol και forthnet ποία ειναι καλύτερη (έχω hol αλλά το σκάφτομαι για forthnet γιατί έχει βγάλει μία καλή προσφορά...)

• Super Moderators
Δημοσ.

θα πήγαινα Forthnet μόνο αν ήθελα οπωσδήποτε Nova, αλλιώς όπως είναι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει τα χάλια του περασμένου Ιουλίου-Σεπτεμβρίου και σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές

Δημοσ.

Επομένως μάλλον θα μείνω στη hol αφού δεν ευθύνεται αυτή για την ταχύτητα και εδώ και 3 χρόνια δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...