Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με την οθόνη μου..

superboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Οθόνη του Λάπτοπ μου έχει καεί.Και επειδή η καινούργια οθόνη κάνει όσο όλος ο υπολογιστής,προτιμώ αρχικά να συνδέω τον υπολογιστή με την τηλεόραση και να'χω την οθόνη του Pc στην τηλεόραση.Θα ήθελα να μάθω όμως τι καλώδια χρειάζομαι,κόστος κτλ!

Ευχαριστώ,

Νίκος!

Δημοσ.

Από ότι βλέπω έχεις S-Video TV-out. Οπότε ζητάς ένα καλώδιο S-video για την συγκεκριμένη σύνδεση. Κάνεις την σύνδεση του laptop με την tv και στην tv θα πατήσεις το κουμπί που σου που λέει input. Είναι το παρακάτω.

remote.jpg

Πατάς επιλέγεις το S-video και λογικά θα σου δείξει την εικόνα στη tv.

Αν δεν σου δείξει κάτι, θα πρέπει να πατήσεις ένα συνδυασμό (συνήθως είναι Fn+F5) νομίζω μία δύο φορές μέχρι να δώσει εικόνα. Δες στο manual λογικά θα λέει με ποιο συνδυασμό θα δώσει εικόνα

To κόστος πάει ανάλογα το μήκος του καλωδίου. Με ένα γρήγορο google βρήκα από 2euro.

Δημοσ.

Δες αν έχει η τηλεόρασή σου υποδοχή vga. Εαν ναι ένα καλώδιο vga θες, αυτά των μόνιτορ. Τώρα δεν ξέρω που είδε η karmen

ότι έχει s-video το netbook εγώ δεν μπορώ να το βρώ, εν πάσει περιπτώσει και να έχει η εικόνα θα είναι κακή και κουραστική

στη χρήση, μόνο για καμιά ταινία ίσως.

Δημοσ.

Δες αν έχει η τηλεόρασή σου υποδοχή vga. Εαν ναι ένα καλώδιο vga θες, αυτά των μόνιτορ. Τώρα δεν ξέρω που είδε η karmen

ότι έχει s-video το netbook εγώ δεν μπορώ να το βρώ, εν πάσει περιπτώσει και να έχει η εικόνα θα είναι κακή και κουραστική

στη χρήση, μόνο για καμιά ταινία ίσως.

O Googlis μου είχε δώσει αποτέλεσμα χθες εδώ σε πρώτη αναζήτηση και να σου πω και την αλήθεια δεν το έψαξα παραπάνω. Για να μην έχει αντιδράσει ο ts πρέπει να έχει. Αν δεν έχει πάω πάσο και καπάκι για ύπνο γιατί μου χρειάζεται.

Ισχύει 100% και αύτο που είπες βασικά. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...