sintalkas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά είμαι σε απελπιστική κατάσταση πριν λίγο χάλασε ολοσκαιρώς ο φορητός μου (προφανώς για να με εκδικηθεί που έβρισα την μάνα του σε άλλο θέμα),η ιστορία έχει ως εξής ήθελα να βάλω αλλά 2 γίγα στον φορητό μου έλα που όμως δεν τα αναγνώριζε ,νόμιζα ότι είναι χαλασμένο το ντιμάκι αλλά τελικά όπως διάβασα και στην ιστοσελίδα του δέχεται δυστυχώς μόνο εώς 3 γίγα ,τέλος πάντων λέω θα τα βάλω στο άλλo laptop και του βάζω το νέο ντιμάκι και πάω να τον ανοίξω ,πάει να ανοίξει και εκεί που φορτώνει τα χρ τρώει ένα blue screen of death αλλάζω το ντιμάκι τα ίδια ,πάω να βγάλω την μπαταρία για να γίνει reset το bios και κάνει το εξής κουλό δεν ανοίγει και μέσα στον πανικό μου να βάλω την μπαταρία ξανά που την είχα ξαναβγάλει σπάω το σιδεράκι που στήριζε την μπαταρία ,μετά ότι και αν έκανα δεν άνοιγει.Βρίσκομαι σε τραγική κατάσταση ,έτσι μου ρχέται να το κάνω λαμπόγυαλο να ξεθυμάνει η οργή μου αλλά έσκασα τόσα λεφτά για αυτό το άχρηστο και μάπα μηχανάκι που πρέπει να βρω ένα τρόπο να το κάνω να δουλέψει... Για την ιστορία το λάπτοπ είναι ένα από τα τελευταία εν λειτουργεία (μέχρι πρότινος) amilo pi 1536 v της τρισκατάρατης fujitsu siemens... ΞΑΝΑ ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τι σου φταιει η Fujitsu αφου του αλλαξες τα φωτα;; ''προφανώς για να με εκδικηθεί που έβρισα την μάνα του σε άλλο θέμα..'' Revenge of the laptop!! --> (απο το Transformers: Revenge of the Fallen )
sintalkas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει αστείο ήταν ξέρεις όμως τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει? Λοιπόν παιδιά ανοίγει για λίγο ,ανάβουνε τα φωτάκια του capslock,numlock,scr.lock και του σκληρού για 10 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει σαν να βραχυκυκλώνει και ξανανοίγει και κάνει τα ίδια κ.ο.τ.κ. Μπορεί λοιπόν κάποιος να βοηθήσει ,επίσης το ανεμιστηράκι του δεν γυρνά..
ice25 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 δεν φταίει η fujitsu!!!αν εσύ δεν ξέρεις τι κάνεις τι σου φταίει? αν το είχα εγώ θα κολλούσα αρχικά το λαμαρινακι(με καλάϊ και όχι logo)
sintalkas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η συγκεκριμένη σειρά είναι από τις πιο ελαττωματικές της ,τι είναι το καλάι που το βρίσκεις?
melenegiorgo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το καλάι θέλει μαζί και κολλητήρι για να ξανακολλήσεις το σιδεράκι. Αν δεν έχεις και δεν ξέρεις βρες κάποιον γνωστό σου ή πήγαινε σε κάποιον που κάνει επισκευές σε ηλεκτρονικές συσκευές
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η συγκεκριμένη σειρά είναι από τις πιο ελαττωματικές της ,τι είναι το καλάι που το βρίσκεις? Αν δεν ξέρεις τι είναι το καλάι άστο καλλίτερα,για καλό σου το λέω ακόμα και για κάποιον που ξέρει είναι δύσκολη περίπτωση. Δες για κάτι τέτοιο αν σε ενδιαφέρει να το κολλήσεις αγώγιμη κόλλα Και πάλη θέλει μεγάλη προσοχή,αυτό το πράμα άγει οπότε αν στάξει κάπου ... για σας, ο laptop.
sintalkas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 καλά θα το πάω σε έναν ηλεκτρονικό εδώ κοντά και θα ξαναποστάρω...
ergidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κυριε Σινταλκα,,, αν το πας σε ηλεκτρονικο οπως λες μπορει να ζητησει πιο πολλα αποσο κανει το μηχανημα Γιαυτο καλλιτερα να το κανεις μονος σου αφου παιανουν και τα χερια σου.. Λοιπον το καλαι ειναι κατι σαν συρματακι σε ρολο και κανει 2 ευρο το ματσακι. Το κολιτιρι ειναι 2 ειδων α) πιστολακι καιβ) σαν στυλο. Παρε το πιο φτηνο.. Μετα αφου ζεστανεις το συρματακι στο φουζιτσου,, εφορμοσε το εκει που θεσ να το κολλισεις και ακουμποντας την ακρη του καλαι επανω και στα δυο εφορμοζεις και το ηδη πυρακτομενο κολλητηρι στην ακρη του καλαι το οποιο λιωνει και επιτυγχανεται η κολληση.. Υποθεση 5 λεπτων το πολυ και εξοδα κατω απο 10 ευρο.. Θα τα βρεις πραξιτελους στον Κατουμα.. Ελπιζω να διορθωθει το μηχανακι με την 1....
fordakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ..... και μέσα στον πανικό μου να βάλω την μπαταρία ξανά που την είχα ξαναβγάλει σπάω το σιδεράκι που στήριζε την μπαταρία.... Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που κολλάει το σιδεράκι που στήριζε την μπαταρία με την λειτουργικότητα του laptop??
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που κολλάει το σιδεράκι που στήριζε την μπαταρία με την λειτουργικότητα του laptop?? Όντως , η μπαταρία είναι μόνο για να κρατάει τις ρυθμίσεις η bios. Κ χωρίς μπαταρία ο φορητος θα επρεπε να δουλεύει στις default ρυθμίσεις... Sent from my iPod touch using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.