Προς το περιεχόμενο

Σκληρός Δίσκος 500GB 2.5"

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον ειδα κι εγω που μου ηρθε το email πριν απο λιγο.

πρωτον...η τιμη ειναι 49.99 + κοστος περιοδικου (+7 ευρω εξοδα αποστολης για οποιον δεν θελει/δεν μπορει να παει να τον παρει απο σεπολια).

δευτερον...στα περισσοτερα sites τον λενε στις 4.200 στροφες και μονο 2 τον λενε 5.400. αν ισχυει και ειναι 4.200...τα λογια ειναι περιττα.

Δημοσ.

επειδη μιας και ειδα το θεμα θελω να σας ενημερωσω

Εχω εδω και 2 χρονια(2/2009 λεει το χαρτι του δισκου μεσα,τον εχω βγαλει απο το κουτι του) .Φοραει δισκο της samsung(HM500LI) ειναι στις 5400 στροφες.

Παντως ειναι πιο αργος σε σχεση με εναν WD scorpio blue που εχω 500αρη στις 5400 κ αυτος.

πληροφοριακα τον ειχα παρει οταν εχει πρωτοβγει στην τιμη των 99 ευρω τοτε!

Δημοσ.

ναι αλλα μηπως 2 χρονια μετα φοραει κατι αλλο μεσα; εδω ιδια (εξωτερικα) προιοντα που βρισκονται ταυτοχρονα στην αγορα και εχουν διαφορετικες υλοποιησεις εσωτερικα...ποσο μαλλον με 2 χρονια διαφορα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό για κάποιους ότι είναι Toshiba. Αλλά χωρίς να κυττάξω καν στο skroutz επειδή μου χάλασε ο 500άρης από την περσινή προσφορά των Electroworld/Κωτσόβολος κύτταξα στο site του Κώτσου επειδή μου είπαν ότι θα μου τον αντικαταστήσουν και:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10085951 στα 49 ευρώ την στιγμή που γράφω

και

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10089021 στα 60 ευρώ και είναι και USB 3.0

Οπότε δεν νομίζω ότι είναι πραγματική προσφορά αυτή του PC Magazine.

Δημοσ.

SV1EOD Τονισε το ειναι και πολυ σημαντικο η μαρκα του σκληρου.Νομιζω οτι ειναι κορυφαιος κατασκευαστης.Πολυ καλη προσφορα

Δημοσ.

SV1EOD Τονισε το ειναι και πολυ σημαντικο η μαρκα του σκληρου.Νομιζω οτι ειναι κορυφαιος κατασκευαστης.Πολυ καλη προσφορα

Αναφέρεσαι στον Toshiba; Αν ναι να το τονίσεις εσύ αν το πιστεύεις. Και τι πάει να πεί νομίζεις; Αν έχεις στοιχεία ότι είναι ο καλύτερος κατασκευαστής να τα παραθέσεις. Για μένα όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε.

Δημοσ.

ρε φιλε ......οι σκληροι ειναι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ......τουλαχιστον σε αυτη τη συγκριση...ετσι ΝΟΜΙΖΩ....

Δημοσ.

Επισης γιατι υπαρχει τοσο αγχος για την ταχυτητα του δισκου; Θα βαλει κανεις λειτουργικο συστημα σε εξωτερικο δισκο με usb;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από matrixxx, 11 Μαΐου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από matrixxx, 11 Μαΐου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος

επειδη μιας και ειδα το θεμα θελω να σας ενημερωσω

Εχω εδω και 2 χρονια(2/2009 λεει το χαρτι του δισκου μεσα,τον εχω βγαλει απο το κουτι του) .Φοραει δισκο της samsung(HM500LI) ειναι στις 5400 στροφες.

Παντως ειναι πιο αργος σε σχεση με εναν WD scorpio blue που εχω 500αρη στις 5400 κ αυτος.

πληροφοριακα τον ειχα παρει οταν εχει πρωτοβγει στην τιμη των 99 ευρω τοτε!

ισχυει 99 εκανε.το μονο γαματο στον σκληρο εκεινο ηταν το enclosure αλουμινιου το οποιο εχω κρατησει μεχρι σημερα και απλα βαζεις οποιον 2,5αρη θες και δουλευει.

Αλλά ο hm500li που εχει μεσα ειναι αθλιος.Χαλαει ανευ λογου.

Δημοσ. · Κρυμμένο από matrixxx, 11 Μαΐου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από matrixxx, 11 Μαΐου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Η συνεχεια το 2017..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...