moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Να με συγχωράτε αλλά από τις ποιο αδιάφορες ειδήσεις ..
didakos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Να με συγχωράτε αλλά από τις ποιο αδιάφορες ειδήσεις .. όντως
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Gay, Facebook, Bieber, όλη η μούργα μαζεμένη σε ένα topic
costasbass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Φτιάξανε όλα τα προβλήματα και αυτό τους έλειπε!
jim82jim Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Να με συγχωράτε αλλά από τις ποιο αδιάφορες ειδήσεις .. συμφωνώ...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καιρός ήταν λοιπόν!Τώρα δεν ξέρω ακριβως το τι θα υπηρετούσε ανθρώπους που δεν ειναι ανοιχτά gay.Αν κ στην περίπτωση μου παρότι έχω civil partnership εδω στην Βρετανία,αμφιβάλλω ότι θα το βάλω στο προφίλ μου μιας κ έχω για επαφές ένα κάρο άσχετα ατομα!Εάν διαχειριζομουν όμως το προφίλ μου λίγο πιο αυστηρά τότε γιατί όχι,οπότε λέω μια χαρα έκαναν που το έβαλαν.Ίσως υπάρχουν ζευγάρια που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή Sent from my iPhone using Tapatalk
digimyth Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τότε πρέπει να βάλλουν και την επιλογή "κρυφός gay" χαχαχαχααχ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια,δεν λεει οτι εχει ηδη αρχισει να φαινεται η επιλογη σε χρηστες απο Βρετανια?Την ψαχνω να την βρω κ δεν μου εμφανιζει τπτ Εντωμεταξυ κ να την βρω παλι δεν λεει κατι μιας κ ο συντροφος μου δεν εχει καν προφιλ στο φουμπου.Σηκωσα ολο το φουμπου.Μας δουλευουν? ΕΝΤΙΤ Μολις το βρηκα!!
3leven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν δω σε λιγο ως επιλογη το "κτηνοβασια" , δεν θα απορησω
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν δω σε λιγο ως επιλογη το "κτηνοβασια" , δεν θα απορησω Ναι,γιατι βλεπεις η ομοφυλοφιλια αναμεσα σε δυο συναινουντες ενηλικες και η κτηνοβασια ειναι απολυτα συγκρισιμες εννοιες Ελα να ξεκολαμε με την ομοφοβια μια
salazar1991 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Θεωρώ πως πρέπει να βάλουν και επιλογή ενεργητικός/παθητικός......ε να μην ξέρουμε τι κοιτάμε χαχαχα!!!Ή μπορουν να βάλουν και το άλλο:Τον παίρνει από
3leven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι,γιατι βλεπεις η ομοφυλοφιλια αναμεσα σε δυο συναινουντες ενηλικες και η κτηνοβασια ειναι απολυτα συγκρισιμες εννοιες Ελα να ξεκολαμε με την ομοφοβια μια H και στατους "Παιδεραστης" χαχαχα!!!Ή μπορουν να βάλουν και το άλλο:Τον παίρνει από Χαχαχαχααχα +oo !!!!!!!!!!!!!! H και Double Penetration
orck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Προσεξτε τι λετε. Εαν δεν ειστε πολυ ενθουσιασμενοι με αυτην την νεα επιλογη, τοτε ειστε σιγουρα ομοφοβικοι. Ηδη αναφερθηκε μια φορα η λεξη. Οι ομοφιλοφιλοι γενικα εχουν μεγαλη αλληλεγγυη μεταξυ τους και οποιος δεν ειναι φανατικα υπερ τους θεωρειται ομοφοβικος. Το γεγονος οτι δεν μας ενδιαφερει τι κανουν καποιοι στο κρεβατι τους δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει. Ειμαι συμφωνος να βγει και επιλογη "Κρυφος gay" θα καλυψει πολυ κοσμο, εδω οι διασημοι ντρεπονται και το παιζουν οτι γουσταρουν γκομενες, πως να το αποκαλυψει ενας μη διασημος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα