DonVag Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω τη γραμμή μου και να πάω στον ΟΤΕ και να βάλω και conn-x tv να βλέπω και κανένα αγώνα! Τώρα έχω Tellas και πληρώνω 23 € περίπου το μήνα. Αν πάω στον ΟΤΕ περίπου πόσο θα κοστίσει (πάγιο, internet, tv)??? Επειδή είμαι φοιτητής μπορεί να έχω κάποια έκπτωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 http://oteshop.ote.gr/storefront/-/cos_cat_003-p1.html?ty=u
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δε συμφερει.. Καμπανια.. Καλυτερα βαλε Διοδος ΟΤΕ 24αρα που ερχεται 27 ευρω το μηνα και απο το 2ο εξαμηνο , 31 ευρω το μηνα.. Αν βαλεις και TV θα σου πανε 50 ευρω (σχεδον διπλασια τιμη) ενω με την 24αρα θα μπορεις ευκολα ευκολα μεσω streaming να βλεπεις οποιον αγωνα θες
anta_n Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αν θες να βλέπεις ποδόσφαιρο απλά, βάλε forthnet μόνο internet για να βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα που δίνει το novasports. Αν θες άλλα πρωταθλήματα θα πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη ή να βολευτείς με internet streaming.
3leven Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αν θες να βλέπεις ποδόσφαιρο απλά, βάλε forthnet μόνο internet για να βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα που δίνει το novasports. Αν θες άλλα πρωταθλήματα θα πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη ή να βολευτείς με internet streaming. Edit: Ακυρο λαθος τοπικ..
bigsmall Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ θα σου προτείνω να βάλεις forthnet για τον ίδιο λόγο. Θα βλέπεις αγώνες από το πρωτάθλημα, ακόμα και αν βάλεις economy πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.