leonidasetsi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καθώς χρησιμοποιούσα το λάπτοπ μου , ξαφνικά κολάει και βγάζει μια μπλε εικόνα με κάτι κινέζικα.Κάνει μόνο του επανεκκίνηση και μετά άρχισαν να φορτώνουν κανονικά τα windows μέχρι την στιγμή που μου έβγαλε μια μαύρη εικόνα με άσπρα γράμματα που γράφει : Boot Failure Press any key to continue Intel UNDI, PXE-2.1 (build 082) Copyright © 1997-2000 Intel Corporation For Realtek RTL8101E/8102E PCI-E Ethernet Controller v.1.06 (080222) PXE-E16: Media test failure, check cable PXE-M0F: Exiting PXE ROM. Και πάλι μετά το ίδιο.. Καμιά Ιδέα;;: Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν βλέπει τους σκληρούς δίσκους σου και προσπαθεί να ξεκινήσει από το δίκτυο. Τώρα αν κάνεις πάλι reset τα ίδια κάνει;Με αυτό τι εννοείς; «άρχισαν να φορτώνουν κανονικά τα windows» έβγαλε κάποια εικόνα τον windows; Στην αρχή που σου δείχνει πληροφορίες σου βγάζει τον σκληρό σου δίσκο;;
leonidasetsi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Reset εννοεις να βάλω δίσκο στο notebook και όσο για τα αρχεία ?(είναι notebook και δεν έχει dvd driver :S ) Αρχισαν να φορτώνουν κανονικα τα windows εννοώ ότι κάνει κανονικά boot με το εικονίδιο (Windows XP) και φορτωνει για να μπω στον user μου αλλα για πολυ ωρα οσπου βγένει αυτο.. Οσο για την αρχή όχι δεν μου λέει τίποτα ευχαριστω. Τώρα που το ξαωα ανοίγω μπαινει κανονικοτατα στον χρηστη μου.Πραγματικα δεν ξερω τι γινετε...ΜΗΠΩΣ δεν είναι σηνδεδεμενος καλα ο σκληρος δίσκος εσωτερικά Ή πέταξα καμιά κοτσάνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.