Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ειχα παρει παλαιοτερα μια R4 καρτα για ds παω σπιτι...ποτε δεν επαιξε,οντας πιτσιρικας δεν ασχοληθηκα αλλο απλα αργοτερα δεν ξαναψωνισα απο εκει χαμω!! 1
leonidas_fs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εγω πάντως πήρα χθες το PES 2014 για το PS3 και όλα ήταν κομπλέ!
takis1979 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εγω παντως τον σκληρο 2τb με 43ε τον πηρα .
StrikeX7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δεν εχω καμμια δεικτικη διαθεση απεναντι σου, και ουτε εχω σκοπο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου. απλα να κανω μια παρατηρηση οτι γραφτηκες πριν απο 10 λεπτα σε αυτο το φορουμ, και εχεις μονο ενα ποστ στο οποιο θαβεις ενα site. δεν ειμαι ιδιοκτητης αυτου του site, ουτε φυσικα απαιτειται να εισαι χρονια μελος σε αυτη την κοινοτητα για να εκφρασεις την αποψη σου, απλα οσο να ναι μου χτυπαει καπως περιεργα η ολη φαση.. thats all και ελπιζω να βρεις αλλου και φτηνοτερα τα πραγματα που ψαχνεις. Δεν εχω ασχοληθει ποτε στο να "θαψω" ενα site η ενα μαγαζι απλος προσπαθησα να γραψω στο skroutz κριτικη για το καταστημα και δεν με αφησε θυμομουν οτι ειχα διαβασει σε ενα blog για το site αυτο και εψαξα μηπως και το ξανα βρω αλλα βρηκα το insomania διαβασα μερικα post και ειπα γιατι οχι ελπιζω να υπαρχουν ενεργοι χρηστες ωστε να συνομιλισουμε περι του θεματος 2
rezoma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εχω ψωνισεις 4,5 φορες απο το συγκεκριμενο καταστημα. Την μια δεν παρελαβα ποτε και ουτε λεφτα πηρα πισω...επειδη το ποσο ηταν μικρο, μετα απο καμια 5 emails και 5 τηλεφωνηματα, τα παρατησα.
elvisjedi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εγω κανα δυο φορες παλιοτερα, ειχα κανει τηλεφωνικη παραγγελια (μικροπραγματα 10-20ε αξία) ηρθαν κανονικα με αντικαταβολη κ δεν ειχα καποιο προβλημα
NickBalis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Από εκείνο το μαγαζί έχω αγοράσει μόνο την Acecard για το DS. Δούλευε κανονικά δεν έχω πρόβλημα με την κάρτα αλλά μας την έστειλε με το ζόρι. Το μαγαζί είναι χάλια και κανονικά δεν πρέπει να παραγγείλει κανένας από εκεί. Και προσφορά να έχει κάτι με το ζόρι θα παραγγείλω. Δεν αξίζει
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 .....και ξεθαψες νημα 3 χρονων για να πεις ο,τι ειπες..... Υπαρχουν και οι κανονες του φορουμ φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα