Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω καμμια δεικτικη διαθεση απεναντι σου, και ουτε εχω σκοπο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου.

απλα να κανω μια παρατηρηση οτι γραφτηκες πριν απο 10 λεπτα σε αυτο το φορουμ, και εχεις μονο ενα ποστ στο οποιο θαβεις ενα site. δεν ειμαι ιδιοκτητης αυτου του site, ουτε φυσικα απαιτειται να εισαι χρονια μελος σε αυτη την κοινοτητα για να εκφρασεις την αποψη σου, απλα οσο να ναι μου χτυπαει καπως περιεργα η ολη φαση..

thats all και ελπιζω να βρεις αλλου και φτηνοτερα τα πραγματα που ψαχνεις.

Δεν εχω ασχοληθει ποτε στο να "θαψω" ενα site η ενα μαγαζι απλος προσπαθησα να γραψω στο skroutz κριτικη για το καταστημα και δεν με αφησε θυμομουν οτι ειχα διαβασει σε ενα blog για το site αυτο και εψαξα μηπως και το ξανα βρω αλλα βρηκα το insomania διαβασα μερικα post και ειπα γιατι οχι ελπιζω να υπαρχουν ενεργοι χρηστες ωστε να συνομιλισουμε περι του θεματος

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ψωνισεις 4,5 φορες απο το συγκεκριμενο καταστημα. Την μια δεν παρελαβα ποτε και ουτε λεφτα πηρα πισω...επειδη το ποσο ηταν μικρο, μετα απο καμια 5 emails και 5 τηλεφωνηματα, τα παρατησα.

Δημοσ.

Εγω κανα δυο φορες παλιοτερα, ειχα κανει τηλεφωνικη παραγγελια (μικροπραγματα 10-20ε αξία) ηρθαν κανονικα με αντικαταβολη κ δεν ειχα καποιο προβλημα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Από εκείνο το μαγαζί έχω αγοράσει μόνο την Acecard για το DS. Δούλευε κανονικά δεν έχω πρόβλημα με την κάρτα αλλά μας την έστειλε με το ζόρι. Το μαγαζί είναι χάλια και κανονικά δεν πρέπει να παραγγείλει κανένας από εκεί. Και προσφορά να έχει κάτι με το ζόρι θα παραγγείλω. Δεν αξίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...