benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 χαχαχα γιατί όλα τα ποστ εδώ αρχίζουν "Πριν 2 χρόνια -πριν 3 χρόνια -πριν 2βδομάδες"Στημένο είναι? χαχαχαχχ Πιθανον γιατι οι χρηστες του ινσομνια ειναι ενημερωμενοι και οχι θυματα και η τελευταια φορα που πιαστηκαν κοροιδα ηταν πριν 3 χρονια. 3
alex89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ωραία....Πρίν μία μέρα παρήγγειλα το pes 2012...Άντε να δούμε τι θα τραβήξω μέχρι να το πάρω...
GREGKERKYRA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εγώ την έκανα τη βλακεία μάλλον... Έκανα παραγγελία την παρασκευή 5/10, πλήρωσα μέσω PayPal αλλά ενώ τα προϊόντα στο site ακόμα και τώρα γράφουν ότι είναι διαθέσιμα μου στείλανε μαιλ ότι δεν υπάρχουν, 5 πράγματα ήθελα ούτε πιο δεν είναι διαθέσιμο δεν μου λένε. Πάνε 3 μέρες που πλήρωσα μέσω PayPal, ξέρετε πως μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα ζητήσεις να σου κάνουν refund.
christiana78 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εγώ την έκανα τη βλακεία μάλλον... Έκανα παραγγελία την παρασκευή 5/10, πλήρωσα μέσω PayPal αλλά ενώ τα προϊόντα στο site ακόμα και τώρα γράφουν ότι είναι διαθέσιμα μου στείλανε μαιλ ότι δεν υπάρχουν, 5 πράγματα ήθελα ούτε πιο δεν είναι διαθέσιμο δεν μου λένε. Πάνε 3 μέρες που πλήρωσα μέσω PayPal, ξέρετε πως μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Αν είναι με πιστωτική πάρε τηλ την τράπεζα και πες να σταματήσουν την πληρωμή, ίσως μπορούν ακόμα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι με πιστωτική πάρε τηλ την τράπεζα και πες να σταματήσουν την πληρωμή, ίσως μπορούν ακόμα. Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα ζητήσεις να σου κάνουν refund. Τελικά τους πήρα τηλέφωνο και αφαιρέσαμε κάτι καλώδια από την παραγγελία που δεν ήταν διαθέσιμα 6-7e και θα μου στείλουν τα υπόλοιπα, μου είπαν ότι την διαφορά θα μου την επιστρέψουν στο paypal. Τι λέτε θα μου τα φάνε;
viper2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 λες να την πατησω και εγω...? θα δειξει...
papg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Την επομένη απο το dispute στο Paypal τα χρήματα μπήκαν στο Paypal.
johnbond Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Την επομένη απο το dispute στο Paypal τα χρήματα μπήκαν στο Paypal. Έτσι! Το paypal είναι εγγύηση για τέτοιες περιπτώσεις.
brickoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα; Όμως πλήρωνα ΠΑΝΤΑ με αντικαταβολή εννοείται (γενικά, όχι μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα).
orlox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 να πω και εγω λοιπον την εμπειρια μου.πριν 2 χρονια πηγα το ps3για να μου το φτιξουν επειδη ενω δοθλευε δεν εβλεπα εικονα στην οθονη.το παω και εγω ο πανασχετος και ο τυπος που ηταν εκει φαγωθηκε να μου το αντικαταστησει σαν την σονυ με 130 ευρω.του λεω εγω θελω το δικο μου να φτιαχτει και δεν θελω να το εχει πιασει αλλος με τα χερια του καθαρα κωλημα δικο μου.λοιπον προχθες μου κανει το ιδιο πραγμα το πσ3 και λεω οχι παλι ρε γαμωτο.λοιπον τελικα παιρνω τηλ ενα τυπο που τα φτιαχνει και μο λεει για το reset.αρα οι μαγγες τσεπωσανε τα 90 ευρω και απλα πατησανε το on.τα θερμα μου συνχαρητηρια που με κοροιδεψανε. Γνωριζεις οτι ηταν ακριβως το ιδιο προβλημα; τον τεχνικο που ειναι εκει και πληρωνετε εχει δεν εχει δουλεια το μαγαζι πως θα τον πληρωσει αν κανει δωρεαν εργασιες; Η γνωση πληρωνεται φιλε μου αν και λιγο ακριβα στην περιπτωση σου
margaritagr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δε γνωριζω πως ειναι η νομοθεσια, αλλα ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη φωναζεις την αστυνομια, δειχνεις το προιον και κανεις και μια καταγγελια. Οκ εσυ ησουν ψιλιασμενος και το καταλαβες, σκεφτειτε ποσοι αλλοι θα την εχουν πατησει!
StrikeX7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Την Τριτη 12/11 ειδα στο συγκεκριμενο καταστημα ενα καλωδιο HDMI. Τηλεφωνησα την ιδια μερα το απογευμα σε ενα υποκαταστημα τους και ρωτησα για το καλωδιο εκτος οτι η κυρια που μιλησα δεν ηταν καθολου εξυπηρετηκη και βιαστικη, δεν με αφησε να τελειωσω την προταση μου και μου ειπε να παρω τηλεφωνω στην κεντρικη τους αποθηκη οχι σημερα αλλα αυριο. Δεν εδωσα πολυ σημασια και την επομενη μερα τηλεφωνησα στην κεντρικη αποθηκη μου ειπαν οτι θα κοιταξουν αν υπαρχει το καλωδιο διαθεσιμο να τους αφησω ενα τηλεφωνω μου να επικοινωνησουν εαν το εχουν ( ενω στο site ελεγε διαθεσιμο με αποστολη 1-3 ημερες ). Η κληση εγινε 1 με 1:30 το μεσημερι απο εκεινη την ωρα μεχρι της 3-4 το μεσημερι δεν μου ειχαν τηλεφωνησει και αναγκαστηκα να τους παρω εγω για δευτερη φορα. Την δευτερη φορα που πηρα στην κεντρικη τους αποθηκη μου ειπαν οτι δεν εχουν παρει απαντηση ακομα απο την αποθηκη και οτι θα με καλεσουν αυτοι. Μετα απο καποια ωρα μπηκα στην σελιδα του skroutz και επειδη ειχα αποθηκευσει το καλωδιο στα αγαπημενα μου ηρθε ειδοποιηση οτι το καλωδιο δεν ειναι πλεον διαθεσιμο.1)Επρεπε να μπω στο skroutz για να μαθω οτι το καλωδιο δεν ειναι διαθεσιμο πλεον και παλι καλα που το ειχα αποθηκευσει στα αγαπημενα γιατι αν οχι ακομα θα περιμενα να μου τηλεφωνησουν απο το καταστημα.2)Ειχα διαβασει και πιο παλια σε blogs για το συγκεκριμενο καταστημα και την εξυπηρετηση του και για 2 περιπτωσεις που δεν θα αναφερω αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια και οτι μπορει να ετυχε αλλα τελικα εκανα λαθος.3)Τελος θελω να πω οτι σε εμενα κακο δεν εκαναν τοσο μεγαλο οσο στον εαυτο τους γιατι εχασαν εναν ακομα πελατη και δεν νομιζω να ξανα προσπαθησω να αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα, οσο για το καλωδιο μετα τις 3 ωρες αναμονης και εφοσον ειδα οτι το βγαλανε τελειως βρηκα ενα αλλο καλωδιο πιο φθηνο το οποιο παρηγγειλα χθες 13/11 7 το απογευμα απο αλλο καταστημα και σημερα στις 2 το παρελαβα ουτε μια ολοκληρη μερα δεν περασε. Εχε χαρη που το skroutz δεν με αφηνει να αξιολογησω χωρις να εχω κανει παραγγελια μεσω νετ
Rabican Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δεν εχω καμμια δεικτικη διαθεση απεναντι σου, και ουτε εχω σκοπο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου. απλα να κανω μια παρατηρηση οτι γραφτηκες πριν απο 10 λεπτα σε αυτο το φορουμ, και εχεις μονο ενα ποστ στο οποιο θαβεις ενα site. δεν ειμαι ιδιοκτητης αυτου του site, ουτε φυσικα απαιτειται να εισαι χρονια μελος σε αυτη την κοινοτητα για να εκφρασεις την αποψη σου, απλα οσο να ναι μου χτυπαει καπως περιεργα η ολη φαση.. thats all και ελπιζω να βρεις αλλου και φτηνοτερα τα πραγματα που ψαχνεις. 1
haris_216 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δεν εχω καμμια δεικτικη διαθεση απεναντι σου, και ουτε εχω σκοπο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου. απλα να κανω μια παρατηρηση οτι γραφτηκες πριν απο 10 λεπτα σε αυτο το φορουμ, και εχεις μονο ενα ποστ στο οποιο θαβεις ενα site. δεν ειμαι ιδιοκτητης αυτου του site, ουτε φυσικα απαιτειται να εισαι χρονια μελος σε αυτη την κοινοτητα για να εκφρασεις την αποψη σου, απλα οσο να ναι μου χτυπαει καπως περιεργα η ολη φαση.. thats all και ελπιζω να βρεις αλλου και φτηνοτερα τα πραγματα που ψαχνεις. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Άλλωστε κι εγώ έχω κάνει παρόμοια παρατήρηση σε άλλο θέμα, ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό (πρόσφατη εγγραφή). Από την άλλη πλευρά όμως σκέψου και το εξής: Έχεις παράπονα με κάποιο πχ κατάστημα. Θέλεις σίγουρα να τα πεις σε κάποιον. Αν όχι για να προστατεύεσεις και άλλους, τουλάχιστον για να ξεθυμάνεις. Αν δεις από το googlάρισμα ότι υπάρχει σχετικό θέμα σε κάποιο φόρουμ, γιατί να μην κάνεις εγγραφή και να το βγάλεις από μέσα σου; Έτσι κι αλλιώς, αν προσέξεις, συνήθως οι αναφορές που κάνουμε όλοι μας σε καταστήματα, υπηρεσίες, κλπ είναι όταν έχουμε κάποιο παράπονο. Όταν όλα πάνε κατ' ευχήν, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να ποστάρουμε (συνήθως) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα