Mirkas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Την τελευταια εβδομαδα το modem κανει restart απο μονο του καθε 10 λεπτα περιπου,ξερετε αν φταει κατι απο μενα ή ειναι καποιο προβλημα του ΟΤΕ ? Εχω ασυρματο Modem Philips.
3leven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομιζω το γεγονος οτι κανει restart να εχει να κανει με τον ΟΤΕ..
nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το οτι το κάνει συχνά μπορεί να οφείλεται στο ρούτερ και θα θέλει αλλαγή αλλά άμα έχεις θόρυβους και τέτοια στην γραμμή μπορεί να μην φταίει και αυτό... Για πες για αρχή τα SNR-Attenuation και ποιό ρούτερ έχεις. Έχεις δοκιμάσει να το αφήσεις να κρυώσει (καμία ώρα πχ έξω απο την πρίζα) και μετά να δεις πως τα πάει; Σε διαφορετική πρίζα δοκίμασες; Με/χωρίς διαχωριστή τα ίδια κάνει;
Mirkas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το SNR και το attenuation απο που θα τα δω ? Ναι τα εχω δοκιμασει ολα Α και το modem μου ειναι Wireless ADSL Router philips και μοντελο: CGA5722N/TE
nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο ρούτερ δεν έχεις για να δοκιμάσεις ε; Μετά για τα στατιστικά της γραμμής πρέπει να μπείς στο ρούτερ και θα τα βρεις. Στο βιβλιαράκι του θα γράφει την IP του ρούτερ (ή την βλέπεις με την ipconfig στο default gateway). Μετά πατάς στον browser την IP αυτήν και σου ζητάει κωδικό, βάζεις αυτόν απο το βιβλιαράκι (κάτι σε admin μπορεί να είναι) και σε βάζει μέσα. Ψάξε SNR mergin και attenuation και πόσταρε τις τιμές. Υπάρχει και το DMT αλλά και εκεί πρέπει να βάλεις την ip και τον κωδικό. Άμα δεν τα βρεις με τον ένα τρόπο πήγαινε με τον άλλο
Mirkas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εχει κανα 40λεπτο να κανει restart αν τυχον ξανακανει θα κανω αυτα που μου ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.