GreekG33k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών στο Acer laptop μου είναι 56-62 περίπου βαθμούς όταν ο επεξεργαστής είναι στους 35. Αυτό συμβαίνει ενώ εγώ σερφάρω στο internet σε απλές ιστοσελίδεσ (χωρις flash κλπ).. Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες;
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η κάρτα είναι ψηλά όπως και ο δίσκος σου παρόλο που μιλάμε για λαπτοπ. Από σκόνες μέσα πως πας; Τον έχεις καιρό; Εγγύηση; edit: Μάλλον έπρεπε να ποστάρεις στην κατηγορία Φορητοί υπολογιστές.
Tyxerukos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η κάρτα είναι ψηλά όπως και ο δίσκος σου παρόλο που μιλάμε για λαπτοπ. Από σκόνες μέσα πως πας; Τον έχεις καιρό; Εγγύηση; edit: Μάλλον έπρεπε να ποστάεις στην κατηγορία Φορητοί υπολογιστές. Επιπλέον να κοιτάξει ο φίλος να τοποθετεί το laptop σε τραπέζι πάνω ή γενικώς σε λια επιφάνεια, έτσι ώστε οι τρυπούλες από κάτω να είναι ανοιχτές, έτσι ώστε να περνάει μέσα αέρας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.
blacksuede Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 μια χαρα είσαι. στο δικό μου το cpu είναι 55 idle και gpu 60 - 62 ! επειδή είχα απορία έβαλα το unlimited 2 και παίζει χωρις σπασίματα!!! (cpu 91 Κ gpu 92-93) Τ7500 κ 8600gt
ektor7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 μια χαρα είσαι. Οχι και μια χαρα σε idle 57βαθμους! στο δικό μου το cpu είναι 55 idle και gpu 60 - 62 !επειδή είχα απορία έβαλα το unlimited 2 και παίζει χωρις σπασίματα!!! (cpu 91 Κ gpu 92-93) Τ7500 κ 8600gt εσύ τί έχεις? το δικο σου κι αν θελει καθαρισμα και αλλαγη παστας επιγοντος! Για το unlimited 2=gpu 55 k cpu 72(i7-720m!).
blacksuede Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αλλαγές πάστας έχω κάνει στη cpu μόνο, η κάρτα γραφικών δεν πέφτει παρακάτω, από το πρώτο boot η gpu είναι εκεί idle...είναι σειρά που είχε θέμα με τις θερμοκρασίες, μη συγκρίνεις μηχανήματα άλλης εποχής...σου εύχομαι να έχεις κι εσύ το ίδιο λάπτοπ 3,5 χρόνια μετά!
ektor7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αλλαγές πάστας έχω κάνει στη cpu μόνο, η κάρτα γραφικών δεν πέφτει παρακάτω, από το πρώτο boot η gpu είναι εκεί idle...είναι σειρά που είχε θέμα με τις θερμοκρασίες, μη συγκρίνεις μηχανήματα άλλης εποχής...σου εύχομαι να έχεις κι εσύ το ίδιο λάπτοπ 3,5 χρόνια μετά! το pavilio μου ειναι 3χρονο με το καμινι που λεγεται amd turion 64x2 και ειμαι σε idle στα 47-50. Φυσικα πιο ανησυχητικη,για σενα ειναι η gpu(γιατι εχει υπερβολικα ψηλες θερμοκρασιες και ως γνωστο οι gpu ειναι πιο ευαισθητες σ'αυτο το θεμα)! Και ειναι,δυστυχος,γνωστο προβλημα στης gt 8600m και δε φταιει σιγουρα,το γεγονος οτι,το λαπτοπ ειναι 3,5χρονων(ψηλες θερμοκρασιες εχουν και λαπτοπ μερικων μηνων). Οσο για τον cpu,εφοσον του εχεις περασει καινουρια παστα,νωμιζω μονη λυση ειναι ενα πολυ καλο coolerακι απο κατω! και εξαλλου η 9500gs δεν ανοικει σε σειρα με προβληματα θερμοκρασιας! Το πιεργο ομως ειναι,οτι ο cpu του GreekG33k ειναι στους 37βαθμους,για να θεωρησουμε οτι ειναι λογο σκονης!?
blacksuede Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 καλά ό,τι πεις ,το θέμα είναι το λάπτοπ του ts, που για μένα έχει νορμάλ θερμοκρασίες απο κει και πέρα, κουβέντα να γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.