Mvpgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα Ψαχνω στην Αθηνα (Γαλατσι ή κεντρο) ένα χωρο ήσυχο ωστε να πηγαινω με το λαπτοπ να τελειωσω την πτυχιακή μου. Όταν ήμουν στη Πατρα πήγαινα στη βιβλιοθηκη του πανεπηστημιου, τώρα όμως δεν έχω φοιτητική ιδιοτητα (πασο) και δεν ξερω αν μπορώ να παω στο παν. Αθηνών... Σπιτι τελευταία γινεται πανικος... Απαραιτητο ιντερνετ και καμια μπριζα.. Και ανοιχτο το σ/κ εστω το πρωι.. Καμια ιδέα;
benign Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Γειτονες ειμαστε.Υπαρχουν μερικες καφετεριες που ταιριαζουν στην περιγραφη του χωρου που θελεις.Αλλη μια λυση ειναι οι ωτοασπιδες.Δυστυχως ,απο οτι ξερω ,δεν υπαρχει κατι αλλο.
bnvdarklord Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Στο πανεπιστήμιο πειραιά πάντως μπορεί να πάει στο αναγνωστήριο οποιοσδήποτε και να διαβάσει. Οποτε μπορει να γινεται και στο παν. Αθηνών...
Mvpgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η ασοεε είναι ανοιχτη το σ/κ; Νομιζα πως κλειδώνουν... Ο πειραιάς πεφτει πολύ μακρια. Στο πανεπ. στου Ζωγράφου δεν εχει τπτ που να ειναι ανοιχτο για όλους;
insomniaK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Στη λέσχη του ΕΚΠΑ στην Ιπποκράτους, είχε ένα αναγνωστήριο ανοιχτό και τα Σ/Κ. Δεν ξέρω πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.