xristoforos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.17-setup.exe Eγω με αυτο.
panos9553 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Το μηχάνημα το έχω λιώσει στη κυριολεξία στα παιχνίδια (ο P6100 είναι ένας i3 χωρίς επιπλέον cache και με μικρότερη συχνότητα) και δεν έχει πει "κιχ" Ο p6100 ειναι καπως χαμηλα σε σχεση με ι3 γιατι δεν εχει και hyperthreading αλλα ειναι πολυ τιμιος για τα λεφτα του..
gRegor86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Xristofore μαλλον εκει που ειναι ραμ εχει μια βιδα που κραταει το πληκρολογιο.. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω εκει επειδη η βιδα που το κραταει τοσο που την πεδεψα χαλασε η κεφαλη της.. Μπορεις εσυ ή καποιος που εχει dell ιδια σειρα να μου πει αν τελικα αυτη η βιδα που ειναι μεσα στις ραμ ειναι που κραταει το πληκρολογιο? Ευχαριστω..
xristoforos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Xristofore μαλλον εκει που ειναι ραμ εχει μια βιδα που κραταει το πληκρολογιο.. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω εκει επειδη η βιδα που το κραταει τοσο που την πεδεψα χαλασε η κεφαλη της.. Μπορεις εσυ ή καποιος που εχει dell ιδια σειρα να μου πει αν τελικα αυτη η βιδα που ειναι μεσα στις ραμ ειναι που κραταει το πληκρολογιο? Ευχαριστω.. Οταν το ειχα κοιταξει, το ειχα ξηλωσει κυριολεκτικα το λαπτοπ. Δεν ειχα αφησει ουτε μια βιδα πανω στο λαπτοπ(και μεσα στο καπακι των ραμ) και παλι δεν λεει να ανοιξει! Και εμενα καπου κομπλαρει στο κεντρο, και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. Για αυτο και το ειχα παρατησει. Για να μην το σπασω και μου μεινει.. το καπακι στο χερι!
gRegor86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Aντε να παρω αυριο την dell μπας και γινει τιποτα.. Γιατι θα μου μεινει ο ssd στο χερι φενεται.. Υπαρχει περιπτωση λες να ερθει καποιος απο την dell να βαλει τον σκληρο? Ας του δωσω και καποια χρηματα αν ειναι..
Pooky(1) Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 με ποιο προγραμμα μετρας θερμοκρασιας στην καρτα γραφικων και στον επεξεργαστη? Δες εδώ: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor-pro/versions-history.html Υπάρχει και το δωρεάν που κάνει εξαιρετική δουλειά. Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για να το ανοίξει: http://www.youtube.com/watch?v=YZ-tuEFjips Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει πριν το καλοκαίρι να βάλω SSD, αύριο θα επικοινωνήσω με τη Dell να μου πουν τι πρέπει να γίνει.
bebis4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δες εδώ: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor-pro/versions-history.html Υπάρχει και το δωρεάν που κάνει εξαιρετική δουλειά. Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για να το ανοίξει: http://www.youtube.com/watch?v=YZ-tuEFjips Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει πριν το καλοκαίρι να βάλω SSD, αύριο θα επικοινωνήσω με τη Dell να μου πουν τι πρέπει να γίνει. το κατεβασα αλλα μονο cpu και δισκο δειχνει
xristoforos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 το κατεβασα αλλα μονο cpu και δισκο δειχνει και εμενα το cpuid PRO μονο cpu και δισκο μου δειχνει. Το αλλο ομως (το απλο cpuid) που σου εχω βαλει λινκ πιο πανω, δειχνει για ολα τα μερη του λαπτοπ.
gRegor86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Aμα δειτε στο video στο youtube εχει απο κατω NOTES Eκει αναφερει NOTE: there is an adhesive tape under the left side of the keyboard which is tightly holding it in place, raise the right side and try to pry it off with a prying tool, look at the video to see the location of the tape.. ΜΑλλον κατι εμποδίζει ωστε να βγει το keyboard αλλα εγω δεν το βρίσκω...
Pooky(1) Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Το Pro παιδιά είναι επί πληρωμή, για να δείξει τα πάντα. Ο καθένας αν θέλει το πληρώνει, διαφορετικά και το απλό κάνει εξαιρετική δουλειά. Μάγκες, μην αρχίζετε να διαλύετε το μηχάνημα γιατί σίγουρα θα χάσετε την εγγύηση. Πάρτε ένα τηλέφωνο να δείτε τι θα σας πουν για αλλαγή σκληρού. Αυτό θα κάνω αύριο. Αν και το μηχάνημα είναι εξαιρετικό, η πρόσβαση στα εσωτερικά είναι απαράδεκτη. Τι θα γίνει αν θες να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα αργότερα για παράδειγμα; (Καλά αυτό το ψιλοβολεύεις και από τις γρίλιες, anyway) αλλά το σκληρό έπρεπε να τον έχουν σε μέρος άμεσα προσβάσιμο. Βέβαια τίποτε από τα παραπάνω δεν ακυρώνει το πόσο καλό είναι το φορητό για τα λεφτά του.
gRegor86 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Λoιπον σημερα το πρωι πηρα στην dell τηλεφωνο.. Η εγγυση δεν χανετε αν ανοιξεις το laptop και δεν του προκαλεσεις ζημια.. Λεω του τεχνικο που μιλησα δεν μπορω να βγαλω το πληκρολογιο κολλαει πανω αριστερα..Μου λεει μπορω να σε καθοδηγησω εγω πως θα το κανεις .. Να μην σας τα πολυλογο μου ελεγε οτι δεν υπαρχει βιδα για βγει το πληκρολογιο αλλα εμενα σε ενα ξενο φορουμ μου ειπαν οτι υπαρχει μια βιδα μεσα στις ραμ που πρεπει να βγει.. Τελικα υπαρχει βιδα που πρεπει να αφαιρεθει ωστε να βγει το keyboard..Ολα καλα τα εβγαλα ολα ωσπου να φτασω στις βιδες που κρατανε τον σκληρο..Ε λοιπον δεν ξεσφιγγουν με τ ι π ο τ α.. Τουλαχιστον με το κατσαβιδι που εχω εγω ..Μαλλον θελει μηχανικο ή με λαβη.. οποτε αυριο το παω καπου (αλλα που?) να μου βγαλουν αυτες τις βιδες ωστε να βαλω επιτελους αυτον τον Ρημαδο ssd.. PS Mε τον τυπο που μιλησα στην dell πολυ ευγενικο παλικαρι (και ας μου ελεγε οτι δεν υπαρχει βιδα μεσα εκει) μου εκανε εντυπωση το εξης.. Του λεω φοβαμαι να βαλω δυναμη στο πληκρολογιο μην σπασει.. Και μου λεει εφοσον μιλαμε μαζι και σε καθοδηγώ και να σπασει καλυπτισε απο εγγυηση..¨ Ετοιμος ημουν να βαλω δυναμη αλλα το λυπηθηκα επειδη ημουν σιγουρος οτι ειχε βιδα απο κατω.. Να δω τωρα πως θα βγαλω αυτες τις βιδες Ρε παιχτη xristofore πως τις εβγαλες ολες τις βιδες ρε θηριο..ΜΟυ βγηκαν τα χερια σημερα..
xristoforos89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Λoιπον σημερα το πρωι πηρα στην dell τηλεφωνο.. Η εγγυση δεν χανετε αν ανοιξεις το laptop και δεν του προκαλεσεις ζημια.. Λεω του τεχνικο που μιλησα δεν μπορω να βγαλω το πληκρολογιο κολλαει πανω αριστερα..Μου λεει μπορω να σε καθοδηγησω εγω πως θα το κανεις .. Να μην σας τα πολυλογο μου ελεγε οτι δεν υπαρχει βιδα για βγει το πληκρολογιο αλλα εμενα σε ενα ξενο φορουμ μου ειπαν οτι υπαρχει μια βιδα μεσα στις ραμ που πρεπει να βγει.. Τελικα υπαρχει βιδα που πρεπει να αφαιρεθει ωστε να βγει το keyboard..Ολα καλα τα εβγαλα ολα ωσπου να φτασω στις βιδες που κρατανε τον σκληρο..Ε λοιπον δεν ξεσφιγγουν με τ ι π ο τ α.. Τουλαχιστον με το κατσαβιδι που εχω εγω ..Μαλλον θελει μηχανικο ή με λαβη.. οποτε αυριο το παω καπου (αλλα που?) να μου βγαλουν αυτες τις βιδες ωστε να βαλω επιτελους αυτον τον Ρημαδο ssd.. PS Mε τον τυπο που μιλησα στην dell πολυ ευγενικο παλικαρι (και ας μου ελεγε οτι δεν υπαρχει βιδα μεσα εκει) μου εκανε εντυπωση το εξης.. Του λεω φοβαμαι να βαλω δυναμη στο πληκρολογιο μην σπασει.. Και μου λεει εφοσον μιλαμε μαζι και σε καθοδηγώ και να σπασει καλυπτισε απο εγγυηση..¨ Ετοιμος ημουν να βαλω δυναμη αλλα το λυπηθηκα επειδη ημουν σιγουρος οτι ειχε βιδα απο κατω.. Να δω τωρα πως θα βγαλω αυτες τις βιδες Ρε παιχτη xristofore πως τις εβγαλες ολες τις βιδες ρε θηριο..ΜΟυ βγηκαν τα χερια σημερα.. ''Και μου λεει εφοσον μιλαμε μαζι και σε καθοδηγώ και να σπασει καλυπτισε απο εγγυηση.'' Ακομα και σε αυτο σε καλυπτει η dell;;;Εε ρε αυτες ειναι εταιριες!! Πηγα και εγω να το ανοιξω με απλο κατσαβιδακι αλλα δεν ανοιγε με τιποτα. Αφου μου σκιστηκε η πετσα απο τα δακτυλα απο την πιεση που εβαζα!! Η μονη λυση λοιπον ειναι στραβοκατσαβιδο (ενα απλο εχω εγω καιξεβιδωσε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και χωρις καμια πιεση!!) Που μενεις;Αν εισαι κοντα Ιλιον-Πετρουπολη, ελα να το φτιαξουμε μαζι!
gRegor86 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Aσε ασε και εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο που ειπε.. Εττοιμος ημουν σου λεω να το σπασω..Και απο τα νευρα μου περισσοτερο αλλα κρατηθηκα.. Ειμαστε λιγο μακρυα ειμαι απο πατρα.. Με στραβοκατσαβιδο προσπαθω αλλα εχει φαγομενη μυτι και ισως γιαυτο να με δυσκολεύει..
xristoforos89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Aσε ασε και εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο που ειπε.. Εττοιμος ημουν σου λεω να το σπασω..Και απο τα νευρα μου περισσοτερο αλλα κρατηθηκα.. Ειμαστε λιγο μακρυα ειμαι απο πατρα.. Με στραβοκατσαβιδο προσπαθω αλλα εχει φαγομενη μυτι και ισως γιαυτο να με δυσκολεύει.. Παρασκευη πρωι θα ειμαι Πατρα. Κανε λιγη υπομονη!!χαχα
panos9553 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παρασκευη πρωι θα ειμαι Πατρα. Κανε λιγη υπομονη!!χαχα Απο πατρα εισαι χριστοφορε?Λιγο off topic..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.