Προς το περιεχόμενο

Αποριες για το πρωτο μου Laptop..

gRegor86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν δεν προκαλεσω ζημια ανοιγοντας το laptop και βαλω τον σκληρο δεν χανω την εγγυηση ετσι?

Δυσκολο το βλεπω να ερθει καποιος τεχνικος μονο και μονο γιαυτο αν και θα επικοινωνησω μαζι τους την Δευτερα

Αν δε του προκαλεσεις βλαβη,δε χανεις την εγγυηση!

Eχεις dell!

Γι'αυτο σου λεω,οτι εχει μεγαλη πιθανοτητα να στο βαλουν αυτοι!

Εσυ παρε τους ενα τηλ. και πες και σε μας τι σου ειπαν!Γιατι εχει αρκετους που αντιμετοπιζουν το ιδιο προβλημα!

Και μη ξεχασεις να τους αναφερεις το μπιι! :-)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mαλλον βρηκα τι παιζει με το beep..Αν καποιος εχει dell 15r ας μου πει και αυτος..

Κατω δεξια εχει 3 λυχνιες ..Η δευτερη λυχνια ειναι αυτη που δειχνει αν ο δισκος ειναι σε λειτουργια..

Ε λοιπον εμενα αυτη η δευτερη λυχνια ειναι συνεχεια αναμενη και τρεμοπαιζει..Ετσι ακουγετε και αυτο το beep..

Δεν πιστευω να ειναι φυσιολογικο..

Δημοσ.

Mαλλον βρηκα τι παιζει με το beep..Αν καποιος εχει dell 15r ας μου πει και αυτος..

Κατω δεξια εχει 3 λυχνιες ..Η δευτερη λυχνια ειναι αυτη που δειχνει αν ο δισκος ειναι σε λειτουργια..

Ε λοιπον εμενα αυτη η δευτερη λυχνια ειναι συνεχεια αναμενη και τρεμοπαιζει..Ετσι ακουγετε και αυτο το beep..

Δεν πιστευω να ειναι φυσιολογικο..

Φυσιολογικο ειναι.

Αυτη η λυχνια δειχνει οτι ο σκληρος δισκος διαβαζει δεδομενα εκεινη την ωρα.

Αν τον αφησεις σε idle θα παρατηρησεις οτι θα αναβοσβηνει πιο σταδιακα..

Αν τον αφησεις σε idle παλι ΑΛΛΑ εχεις ανοιχτο κανενα mtorrent που στελνει αρχεια στον σκληρο δισκο, τοτε θα τρεμοπαιζει πιο γρηγορα.

Αν παλι πας να δεις καμια ταινια(συνεχη ροη δεδομενων απο τον σκληρο δισκο), εκει η λυχνια θα κανει παρτυ!!(disko συγκεκριμενα..).

Ολα τα λαπτοπ και τα desktop(αναλογως το κουτι που εχεις) εχουν αυτη την λυχνια.

Αν διαβασεις το manual του λαπτοπ σου, τα αναφερει ολα αυτα.

Δημοσ.

Βασικα τον εχω idle τοση ωρα χωρις να τρεχει κανενα σχεδον προγραμμα.Μονο ενα της dell και παλι η λυχνια τρεμοπαιζει συνεχεια..

Και το σφυριγμα (το συνεχομενο beeb) που ακουγεται οταν τρεμοπαιζει η λυχνια ειναι παλι φυσιολογικο να υποθεσω?

Αν παρω στην dell την δευτερα και τους πω για το σφυριγμα θα με περασουν για τρελό..Βαζω το αυτι μου σε εναν παλιο vaio που εχω και δεν ακουγεται τοσο εντονα..

Δημοσ.

Βασικα τον εχω idle τοση ωρα χωρις να τρεχει κανενα σχεδον προγραμμα.Μονο ενα της dell και παλι η λυχνια τρεμοπαιζει συνεχεια..

Και το σφυριγμα (το συνεχομενο beeb) που ακουγεται οταν τρεμοπαιζει η λυχνια ειναι παλι φυσιολογικο να υποθεσω?

Αν παρω στην dell την δευτερα και τους πω για το σφυριγμα θα με περασουν για τρελό..Βαζω το αυτι μου σε εναν παλιο vaio που εχω και δεν ακουγεται τοσο εντονα..

Kαλα και εμενα το προηγουμενο lenovo μου ηταν πιο αθορυβο και απο νεκροταφειο,

αλλα πλεον εχω συνηθισει το dell.. :P

Δημοσ.

O σκληρος δισκος καθολου.

Κατι σαν τον ανεμιστηρα ακουγεται, αλλα οχι ακριβως ανεμιστηρας.

Δεν μπορω να προσδιορισω τι ακριβως ειναι.

Παντως ακουγεται απο την πλευρα που βγαινει ο αερας.

Και να εξηγησω την φραση μου ''Κατι σαν τον ανεμιστηρα ακουγεται, αλλα οχι ακριβως ανεμιστηρας''.

Ο ηχος του ανεμιστηρα ειναι σε ολα τα λαπτοπ ο ιδιος..

Και εγω στην αρχη ο ανεμιστηρας νομιζα οτι ηταν, αλλα και σε idle που το εχω (ολη μερα κατεβαζει),

ακουγεται ενας ελαφρυς ηχος κατα την λειτουργια του.

Που υποτιθεται επρεπε να ειναι εντελως αθορυβο αφου δεν κανω κατι..

Δημοσ.

O σκληρος δισκος καθολου.

Κατι σαν τον ανεμιστηρα ακουγεται, αλλα οχι ακριβως ανεμιστηρας.

Δεν μπορω να προσδιορισω τι ακριβως ειναι.

Παντως ακουγεται απο την πλευρα που βγαινει ο αερας.

Και να εξηγησω την φραση μου ''Κατι σαν τον ανεμιστηρα ακουγεται, αλλα οχι ακριβως ανεμιστηρας''.

Ο ηχος του ανεμιστηρα ειναι σε ολα τα λαπτοπ ο ιδιος..

Και εγω στην αρχη ο ανεμιστηρας νομιζα οτι ηταν, αλλα και σε idle που το εχω (ολη μερα κατεβαζει),

ακουγεται ενας ελαφρυς ηχος κατα την λειτουργια του.

Που υποτιθεται επρεπε να ειναι εντελως αθορυβο αφου δεν κανω κατι..

Τοτε πρεπει να ακουγεται ο επεξεργαστης...

Δημοσ.

Τοτε πρεπει να ακουγεται ο επεξεργαστης...

Πιθανοτατα.

Αν και ο επεξεργαστης να ακουγεται;Δεν ειναι λιγο κουφο;

Και εχω θερμοκρασιες φυσιολογικοτατες σε idle..36-38 βαθμους..

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν βγαινει με τιποτα σαν να εχει κολλήσει καπου..Ενω ανασηκώνετε απο τα ακρα στην μεση οχι.. Συγκεκριμένα στο δευτερο απο αριστερα πιαστρακι ενω ξεκουμπώνει το πληκρολογιο δεν σηκωνεται στο σημειο αυτο ετσι εμποδιζει ωστε να βγει το keyboard..

Απο οτι βλεπω καμια βιδα δεν χρειαζετε ωστε ξεβίδωμα ωστε να βγει το πληκρολογιο..

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν βγαινει με τιποτα σαν να εχει κολλήσει καπου..Ενω ανασηκώνετε απο τα ακρα στην μεση οχι.. Συγκεκριμένα στο δευτερο απο αριστερα πιαστρακι ενω ξεκουμπώνει το πληκρολογιο δεν σηκωνεται στο σημειο αυτο ετσι εμποδιζει ωστε να βγει το keyboard..

Απο οτι βλεπω καμια βιδα δεν χρειαζετε ωστε ξεβίδωμα ωστε να βγει το πληκρολογιο..

Ακριβως στο ιδιο σημειο κολλαω και εγω.

Καλεσε την Dell μηπως και στο φτιαξουν εκεινοι!!

Δημοσ.

Λοιπόν, σχετικά με τις απορίες σου:

Έχω το Insiron 15R με τον P6100, και τον 750άρη δίσκο.

1). Μπαταρία: Και σε μένα ήρθε φορτισμένη 100%.

2). Ώρες λειτουργίας δίσκου: Και σε μένα 5 έγραφε το Hard Disk Sentinel, ήταν από τα πρώτα που εγκατέστησα με το πρώτο boot.

3). Θόρυβοι από δίσκο: Δεν παρατήρησα τίποτε, εδώ και 2,5 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το μηχάνημα το έχω λιώσει στη κυριολεξία στα παιχνίδια (ο P6100 είναι ένας i3 χωρίς επιπλέον cache και με μικρότερη συχνότητα) και δεν έχει πει "κιχ". Έχω εγκαταστήσει τα Dead Space I και ΙΙ, Dirt II, Grid, UT, UT2004, Prey, COD4, COD Airborne, COD black ops, Medal of Honor, Oblivion, Serious Sam I και ΙΙ, Morrowind, Dungeon Siege και φυσικά MAME!!!!!

η μεγαλύτερη θερμοκρασία ήταν 67 βαθμοί στον επεξεργαστή, και 78 στη κάρτα γραφικών (έχει την 5650 πάνω). Ο δίσκος μου έχει φτάσει μέχρι 47 και όλες οι θερμοκρασίες είναι μετά από 4 ώρες συνεχούς gaming.

Δημοσ.

Παντως εμενα αυτο το σφυριγμα ακουγεται ακομη..Αν βαλεις το αυτο σου στην μερια που ειναι δισκος το ακους καθαρα..

Μπρορει να ειναι φυσιολογικο ...

Το δικο σου πληκρολογιο βγαινει ευκολα?

Δημοσ.

2). Ώρες λειτουργίας δίσκου: Και σε μένα 5 έγραφε το Hard Disk Sentinel, ήταν από τα πρώτα που εγκατέστησα με το πρώτο boot.

3). Θόρυβοι από δίσκο: Δεν παρατήρησα τίποτε, εδώ και 2,5 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το μηχάνημα το έχω λιώσει στη κυριολεξία στα παιχνίδια (ο P6100 είναι ένας i3 χωρίς επιπλέον cache και με μικρότερη συχνότητα) και δεν έχει πει "κιχ". Έχω εγκαταστήσει τα Dead Space I και ΙΙ, Dirt II, Grid, UT, UT2004, Prey, COD4, COD Airborne, COD black ops, Medal of Honor, Oblivion, Serious Sam I και ΙΙ, Morrowind, Dungeon Siege και φυσικά MAME!!!!!

η μεγαλύτερη θερμοκρασία ήταν 67 βαθμοί στον επεξεργαστή, και 78 στη κάρτα γραφικών (έχει την 5650 πάνω). Ο δίσκος μου έχει φτάσει μέχρι 47 και όλες οι θερμοκρασίες είναι μετά από 4 ώρες συνεχούς gaming.

Εμενα μεχρι 65 βαθμους εχει φθασει η καρτα γραφικων. :P

To ιδιο εχουμε.

Δημοσ.

με ποιο προγραμμα μετρας θερμοκρασιας στην καρτα γραφικων και στον επεξεργαστη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...