freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ καφέ σας λένε ρε! Σαν να ανοίγει θρέντ για τη μαλακία κι εσείς να συζητάτε για το αν προτιμάτε να πηδάτε ξανθές ή μελαχρινές.
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγω ξεσυνηθίσει τόσο πολύ τον φραπέ που προτιμώ την αποχή Aνώμαλε. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ καφέ σας λένε ρε! Σαν να ανοίγει θρέντ για τη μαλακία κι εσείς να συζητάτε για το αν προτιμάτε να πηδάτε ξανθές ή μελαχρινές. Προσπαθούμε να τους προσηλυτίσουμε. Υπάρχει σχέδιο.
Andreas2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ το καλοκαίρι πίνω μόνο φραπέ λόγω του ότι δνε μπορώ να πιω τσάι εκτός αν είναι κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να ανοίξω το ac και να παγώσω.Γενικώς είμαι του τσαγιού,αλλά πίνω και καφέ και θα ήθελα και αυτή την καφετιέρα: http://www.amazon.co.uk/Jura-Impressa-Aluminium-Automated-Machine/dp/B002RWAI1U/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1298144113&sr=8-4
freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αντρέα με απογοητεύεις. Τόσο μοντέρνα και τόσο φτηνή; Γιατί δεν παίρνεις μια τέτοια που είναι και '60ς look;
Andreas2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν ξέρεις εσύ από καφετιέρες μπορείς να με βοηθήσεις;Θάλω την καλύτερη γεύση καφέ,να είναι εύχρηστη,να κάνει από όλα και να είναι αυτόματη.Καθώς και τιμές
freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν ξέρεις εσύ από καφετιέρες μπορείς να με βοηθήσεις;Θάλω την καλύτερη γεύση καφέ,να είναι εύχρηστη,να κάνει από όλα και να είναι αυτόματη.Καθώς και τιμές Εδώ είσαι. Ο,τι πρέπει για να φτιάχνεις εξαιρετικό βιολογικό καφέ από τη Ζουαζιλάνδη και μετά να πηγαίνεις μια βόλτα στο δάσος ακούγοντας Brian Eno στο Denon DCP-150 σου.
insomniaK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί να είμαι υποχόνδριος, αλλά κάθε φορά που πίνω από χάλκινη μηχανή καφέ, έχω τη γεύση του χαλκού στο στόμα μου. Και αν δεν είναι ιδέα μου, που δεν πιστεύω πως είναι ιδέα μου, όλοι ξέρουμε πόσο βλαβερός είναι ο χαλκός για τον οργανισμό μας, αφού εναποτίθεται στο συκώτι. Ίσως βέβαια να μην είναι βιολογικός ο καφές συλλεγμένος από χέρια παρθένων και για αυτό να έχει αυτήν τη γεύση. Freedubus έχεις παρατηρήσει μήπως κάτι παρόμοιο;
freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα σοβαρά συγκρίνεις τις πανέμορφες και πανάκριβες και έργα τέχνης Elektra Belle Epoque με τα ποιός ξέρει τι νονέημ κινέζικα χαραμπάτια που πίνεις τα νεροζούμια σου;
Andreas2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 προς το παρών κάνω instant coffee waitrose organic Δοκίμασα και πολλούς βιολογικούς instant,αλλά θα ήθελα μηχανή,ο instant είναι για φραπέ και για έκτακτη ανάγκη/στρατό... να όσους δοκίμασα με ανώτερο τον Simon Levelt που είναι εξαιρετικότατος(τι νέσκαφε και μ.) και σας τον προτείνω: Simon Levelt: Naturgreen: Mount Hagen(άλλος δυνατός(ωραίος δηλαδή)): Clipper:
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ είσαι. Αυτή εκεί η υποδιαστολή σημαίνει χιλιάρικα; Από unobtanium είναι φτιαγμένες;
freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αυτή εκεί η υποδιαστολή σημαίνει χιλιάρικα; Εσύ μοσκίτω φτωχοκόρη πάρε κινέζικη με 20€ όπως είχα πάρει εγώ κάποτε, μια βδομάδα έπινα καφέ με γεύση πλαστικού και τελικά μου έσκασε στα μούτρα γέμισε όλη η κουζίνα καφέ και έβαφα μετά.
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το γαμησατε, υπαρχουν μια χαρα καφετιερες με 100 ευρω που κανουν δουλεια η κλασσικες χειροκινητες συσκευες.
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ μοσκίτω φτωχοκόρη πάρε κινέζικη με 20€ όπως είχα πάρει εγώ κάποτε, μια βδομάδα έπινα καφέ με γεύση πλαστικού και τελικά μου έσκασε στα μούτρα γέμισε όλη η κουζίνα καφέ και έβαφα μετά. Και τους τοίχους της κουζίνας κατάφερες να μαγαρίσεις; Η καφετιέρα του γαλλικού μου είναι των 20 ευρώ. Προς το παρόν δεν έχει ανατιναχτεί!
Andreas2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σαν τον Τούρκικο/Ελληνικό/Κυπριακό καφέ δεν έχει. p.s. Ποια η γνώμη σας για τους instant που σας έδειξα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.