freedubus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πες μας τώρα και για την κούκλα. Ωραία ήταν.
traganeus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα με αυτά δεν θα σε πιάνει χέσιμο στην πρώτη γουλιά όπως με τον φραπέ!
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Και μόνο που ο φραπές θεωρείται καφές είναι βλασφημία. Καθαρτικό κ πολύ του είναι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Και μόνο που ο φραπές θεωρείται καφές είναι βλασφημία. Καθαρτικό κ πολύ του είναι. Διακρίσεις στον καφέ ωρέ; Όλοι οι καφέδες είναι υπέροχοι αρκεί να μην έχουν ζάχαρη!
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Και μόνο που ο φραπές θεωρείται καφές είναι βλασφημία. Καθαρτικό κ πολύ του είναι. Το πρώτο σοβαρό σχόλιο σε αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι καλύπτει πλήρως το όλο ζήτημα
traganeus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Και μόνο που ο φραπές θεωρείται καφές είναι βλασφημία. Καθαρτικό κ πολύ του είναι. Εγώ στο χωριό μου freddo cappucino και late και άλλες μλκίες δεν είχα. Καφές είναι μόνο ο ΦΡΑΠΕΣ, όλα τα άλλα είναι gtp τρεντουλιές!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Όλοι οι καφέδες είναι υπέροχοι αρκεί να μην έχουν ζάχαρη! Aυτο. Εκτος απο τον γαλλικο βεβαια.
cosmos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ στο χωριό μου freddo cappucino και late και άλλες μλκίες δεν είχα. Καφές είναι μόνο ο ΦΡΑΠΕΣ, όλα τα άλλα είναι gtp τρεντουλιές!!! Ε δεν μπορεί....θα χες ελληνικό όμως Αρωματικός μερακλήδικος με το καϊμάκι του!! +1 και στον espresso ειδικά μετά από γεύμα είναι και χωνευτικός
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ στο χωριό μου freddo cappucino και late και άλλες μλκίες δεν είχα. Καφές είναι μόνο ο ΦΡΑΠΕΣ, όλα τα άλλα είναι gtp τρεντουλιές!!! Οκ όπως είπες. Εγώ στο χωριό μου τα είχα όλα τα υπόλοιπα, και επομένως έχω την γνώση του να ξέρω πόσο καλός είναι ο φραπές. Όταν αρχίσει να ρετάρει το στομάχι θα αλλάξεις γνώμη το μόνο σίγουρο. . Ο στιγμιαίος καφές είναι το MacDonalds των καφέδων.
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Διακρίσεις στον καφέ ωρέ; Όλοι οι καφέδες είναι υπέροχοι αρκεί να μην έχουν ζάχαρη! εχει δικιο ο ντεθ λορντ. ο φραπες και ο ζεστος νες δεν ειναι καφεδες. στο δευτερο κομματι ομως θα συμφωνισω μαζι σου. η πινεις καφε η τπτ. μαλακιες με 2 λιτρα γαλα και μισο κιλο ζαχαρη μεσα δεν θεωρουνται καφεδες. θανατος στα ντεκαφ!
kage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αν και δεν κολαει στα υποκαταστατα καφε αλλα καφεινης... +ολα τα ενεργειακα ποτα τυπου redbull,monster κτλ. εχουν αρκετη καφεινη http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=49259 http://nio.pblogs.gr/2007/08/alhtheies-kai-psemmata-gia-thn-kafe-nh.html http://www.eufic.org/article/el/nutrition/functional-foods/artid/caffeine-health/ τελος υπαρχουν και τα χαπια καφεινης
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης υπάρχουν και ενέσεις καφεΐνης για πιο γρήγορη δράση.
bardos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αν θες κατι για "διεγερτικο" υπαρχει και η νικοτινη (σε σκονη) http://en.wikipedia.org/wiki/Snuff βολικο και αν θες να κοψεις/μειωσεις το τσιγαρο επισης. παιρνεις και τη δοση σου σε νικοτινη και τη διεγερση της
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 εχει δικιο ο ντεθ λορντ. ο φραπες και ο ζεστος νες δεν ειναι καφεδες. Εντάξει, προτιμώ καπουτσιτσίνο ή γαλλικό ξέρω γω σε σχέση με νες, αλλά όταν αγαπάς καφέ, δεν σε νοιάζει και τόσο πιστεύω. Όταν το πρωί θα πάω στη δουλειά, πατάω το ΟΝ στο πισί και μετά καφές. Αν τον γαλλικό τον έχουν αδειάσει, δεν έχω υπομονή να περιμένω να ζεσταθεί η εσπρεσσιέρα, ούτε να ξαναφτιάξω γαλλικό. Νες τσακ μπαμ. Οι επόμενοι τώρα είναι γαλλικός ή εσπρέσσο ή αναμίξεις. Γαλλικός μέσα σε εσπρέσσο, εσπρέσσο μέσα σε νες και άλλα τέτοια δημιουργικά =ρ
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει, προτιμώ καπουτσιτσίνο ή γαλλικό ξέρωγω σε σχέση με νες, αλλά όταν αγαπάς καφέ, δεν σε νοιάζει και τόσο πιστεύω. Όταν το πρωί θα πάω στη δουλειά, πατάω το ΟΝ στο πισί και μετά καφές. Αν τον γαλλικό τον έχουν αδειάσει, δεν έχω υπομονή να περιμένω να ζεσταθεί η εσπρεσσιέρα, ούτε να ξαναφτιάξω γαλλικό. Νες τσακ μπαμ. Οι επόμενοι τώρα είναι γαλλικός ή εσπρέσσο ή αναμίξεις. Γαλλικός μέσα σε εσπρέσσο, εσπρέσσο μέσα σε νες και άλλα τέτοια δημιουργικά =ρ Γι' αυτό ακριβώς τον έχω κόψει τελείως τον πρωϊνό καφέ στην δουλειά. Δεν μπορώ να πιω νεσ-φραπέ αλλά ούτε έχω χρόνο για να φτιάξω κάτι καλύτερο. Εγω ξεσυνηθίσει τόσο πολύ τον φραπέ που προτιμώ την αποχή Φραπέ πίνω πια μόνο το καλοκαίρι σε παραλιακά μπαρ... εκεί δηλαδή όπου απλά χρειάζεσαι οτιδήποτε κρυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.