Andreas2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή έχω πάρα πολλά υποκατάστατα καφέ,είπα να κάμω ένα θέμα.Τα αγόρασα επειδή μου αρέσει να αγοράζω βιολογικά.Nα αυτά που έχω: με βανίλια σκέτα με γκουαράνα μόνο chicory/ραδίκι
EyeofOne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 και κάνουν δουλειά τώρα αυτά; Δυστυχώς έχω εθιστεί στον καφέ και δεν την παλεύω καθόλου χωρίς την δόση μου...
ALdaperan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 δεν προκειται να μου κανουν τιποτα δαυτα θελω ημιρεσιως 2 φορες τη δοση μου : 1 το πρωι και μια το απογευμα για να βγαλω τη μερα
Andreas2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 φίλε κοίτα αν θέλεις καφείνη μόνο το Γκουάρομα έχει.Αλλά ενέργεια πιάνεις,όπως και με χυμούς.Έχουν ωραία γεύση,μοιάζουν με καφλε αλλά και με τα άλλα τα συστατικά τους και το ποιο καλό είναι ότι νιώθεις τη φύση.Έιναι σκόνη από βελανίδια,ραδίκια,σύκα κ.α.Καλό και όταν θέλεις να πιεις κάτι να κάνει το στόμα σου αλλά χωρίς την καφείνη.
moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ τον έχω κόψει ασυνείδητα ,πίνω όποτε θυμάμαι ή όποτε πρέπει να ξενυχτήσω
Toufas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αφου δεν θες να πιεις καφε, γιατι να πρεπει να πιεις κατι?
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αφού υπάρχει ο καφές, γιατί να θες να πιεις το υποκατάστατο;
Toufas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αφου δεν με θελει η μοσκιτο γιατι να ζω?
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αφου δεν με θελει η μοσκιτο γιατι να ζω? Θα σου κανονίσω εγώ σκηνικό με γκαρνέλα και Γιν. Μη μου στεναχωριέσαι!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 και πλαστική κούκλα Μίλησέ μας για την εμπειρία σου με το υποκατάστατο καφέ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Επομένως άρα είναι άχρηστα ως ύπαρξη. Αν είσαι πρεζάκι του καφέ, προφανώς δεν μπορείς να τα πιεις, καλύτερα να κόψεις τον καφέ μαχαίρι. Αν πάλι σε πειράζει ή δε σου αρέσει ο καφές, πάμε σε αυτό που λέει ο Τούφος: Αφου δεν θες να πιεις καφε, γιατι να πρεπει να πιεις κατι? Είναι σαν να γαμάς πλαστική κούκλα. Πες μας τώρα και για την κούκλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.