leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας , θελω να ρωτησω αν ο νομος για τα διοδια τα προστιμα κ τον κοκ ,εχουν τυπωθεί στην εφημερίδα κυβερνήσεως (δηλ. ειναι σε ισχύ) κ αν ναι σε ποιο λινκ το βρίσκω ακριβώς ? φεκ, χρονολογια κλπ... ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 απ οσο ξερω θελει κανα μηνα για να βγουν σε φεκ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδή έχει ψηφιστεί; Δεν έχουν ψηφιστεί ακόμη οι αλλαγές. Συμπεριλαμβάνονται, ως τροπολογία, στο σχεδίου νόμου: «Εξυγίανση, αναδιάρθρωση και ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών Περιφέρειας Αττικής και άλλες διατάξεις», το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια στις 22.02.2011. Άντε, με το καλό.
35apontos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε ένα Σαββατοκύριακο ακόμη με "σηκωμένες" μπάρες...
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ...το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια στις 22.02.2011. Δηλαδή υπάρχει ακόμη ελπίδα να μην περαστεί αυτός ο ηλίθιος νόμος;
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο δυσκολο. Παντως αν περασει, βλεπω για μεγαλυτερες κινητοποιησεις.
Critter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Άντε, με το καλό. Καλύτερα δεν γινεται...
tarantules Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παίζουν με τα νευράκια του κόσμου και δεν θα βγει σε καλό σε κανέναν μας...
naftis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 γιατι ακριβως χαιρεστε? Πρέπει να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Ο χρήστης θα πληρώνει για την χρήση του αυτοκινητόδρομου. Ειδάλλως πρόστιμο και μπαλαούρο Το ταχύτερο να μπουν διόδια και στην Εγνατία.
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πρέπει να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Ο χρήστης θα πληρώνει για την χρήση του αυτοκινητόδρομου. Ειδάλλως πρόστιμο και μπαλαούρο Το ταχύτερο να μπουν διόδια και στην Εγνατία. εισαι ελευθερος να πληρωνεις.δε σου απαγορεψε κανεις να πληρωσεις. το τι θα κανω εγω δε σου πεφτει λογος.
naftis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 εισαι ελευθερος να πληρωνεις.δε σου απαγορεψε κανεις να πληρωσεις. το τι θα κανω εγω δε σου πεφτει λογος. Εννοείτε ότι πληρώνω όταν χρησιμοποιώ τον αυτοκινητόδρομο. Όσο για σένα μου πέφτει λόγος γιατί παρανόμως και ανήθικα θέλεις να πληρώσω από τους φόρους μου το μερίδιο που αναλογεί σε εσένα για την χρήση του αυτοκινητόδρομου.
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αφου λες οτι ειμαι παρανομος γιατι δε μου κανεις μηνυση?εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος...?
naftis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αφου λες οτι ειμαι παρανομος γιατι δε μου κανεις μηνυση?εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος...? Στη ψειρού λέμεε και μήνυση θα υποβάλλω ... μικρολαμόγια... Θέλετε να φτάσετε τα μεγάλα λαμόγια ... με τις μίζες, αντί να ζητήσετε να κάτσουν στο σκαμνί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.