nicolle Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, εδω και λίγες μέρες βάζοντας το στικάκι στην θύρα usb του λαπτοπ μου βγάζει αυτό το μύνημα "Η συσκευή usb μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα αν συνδεθεί σε μια θύρα υψηλής ταχύτητας. Πρέπει να προσθέσετε σε αυτόν τον υπολογιστή εναν κεντρικό ελεγκτή usb υψηλής ταχύτητας, προκειμένου να πετύχετε τη μέγιστη απόδοση." Οταν παω να μεταφέρω μια ταινία 700 mb κάνει 30 λεπτά να την μεταφέρει ενω παλιά έκανε μόνο 2 λεπτά. Τί συμβαίνει τελικα? χάλασε η θύρα ή το στικάκι? το λαπτοπ εχει αλλη μια θύρα που εχω το ποντίκι αλλα εκει οταν το βαζω δενκάνει απολύτως τίποτα. Πάντως βλέπει τα αρχεία που έχω μέσα. Κάποια στιγμή ενώ έγραφε ενα αρχείο, το έβγαλα το στικάκι πριν τελειώσει την αντιγραφή...δεν ξέρω αν αυτό δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.. Μπορώ να κάνω φορμάτ το στικάκι?
antonl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σε ακριβώς ίδια περίπτωση τα χε παίξει το usb stick. Δοκίμασε και σ ένα άλλο pc. Αν κάνει τα ίδια, φταιεί το flashάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.