probe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Για τον Πέτρο που θέλει DDR. Ελπίζω να μή σε πειράζει που είναι ECC, ούτε που είναι στα 266. Η τιμή είναι πραγματική προσφορά... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-Ram-1GB-DDR-Ecc-Reg-Pc2100-266-TS128MDR72V6A.htm Είναι συλλεκτικό κομάτι μην το κοροιδεύεις. Αυτή κι άλλες 10 υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Τώρα που την ανακάλυψαν; Είναι άπαιχτοι όντως. Εμένα προσωπικά το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν σταμάτησε ποτέ να με εκπλήσσει, είναι by far το αγαπημένο μου ελληνικό κατάστημα και δεν κάνω καθόλου πλάκα.
PETROS13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Για τον Πέτρο που θέλει DDR. Ελπίζω να μή σε πειράζει που είναι ECC, ούτε που είναι στα 266. Η τιμή είναι πραγματική προσφορά... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-Ram-1GB-DDR-Ecc-Reg-Pc2100-266-TS128MDR72V6A.htm Καρδιακός πήγα να γίνω με το που είδα την τιμή της προσφοράς αυτής
lionheart75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή έγω που έχω κάπου στην άκρη ξεχασμένα 2-3 κομμάτια ddr 512/256mb μπορώ να θεωρούμαι πλούσιος?
probe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή έγω που έχω κάπου στην άκρη ξεχασμένα 2-3 κομμάτια ddr 512/256mb μπορώ να θεωρούμαι πλούσιος? Σκληρό νόμισμα να μην πω χρυσός. Πάντως αν σου πιάνουν τον τόπο μπορείς να τα χαρίσεις σε μένα.
lionheart75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σκληρό νόμισμα να μην πω χρυσός. Πάντως αν σου πιάνουν τον τόπο μπορείς να τα χαρίσεις σε μένα. Πρίν κανα ενάμιση - 2 χρόνια είχα και άλλα κομμάτια απο παλιά setup που είχαν ξεμείνει. Αλλά τα δώρισα απο δώ και απο κεί. Είχα χαρίσει μάλιστα και ένα στικάκι ddr 1gb σε ένα φίλο που ήθελε να αναβαθμίσει τον P4 που είχε και άλλο ένα 512mb σε ένα συνάδελφο στη δουλειά για τον ίδιο λόγο. Έχω σίγουρα κάποια λίγα ακόμα (2-3) απο δώ και απο κεί, δεν θυμάμαι μέγεθος, θα ψάξω στην στίβα των κουτιών στην αποθήκη όταν βρώ χρόνο και θα σου στείλω pm. Θα χαρώ αν πιάσουν τόπο. (Kαι για καμμιά κάρτα agp 8x μου λές αν θές. Εννοείται δωρεάν).
probe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πρίν κανα ενάμιση - 2 χρόνια είχα και άλλα κομμάτια απο παλιά setup που είχαν ξεμείνει. Αλλά τα δώρισα απο δώ και απο κεί. Είχα χαρίσει μάλιστα και ένα στικάκι ddr 1gb σε ένα φίλο που ήθελε να αναβαθμίσει τον P4 που είχε και άλλο ένα 512mb σε ένα συνάδελφο στη δουλειά για τον ίδιο λόγο. Έχω σίγουρα κάποια λίγα ακόμα (2-3) απο δώ και απο κεί, δεν θυμάμαι μέγεθος, θα ψάξω στην στίβα των κουτιών στην αποθήκη όταν βρώ χρόνο και θα σου στείλω pm. Θα χαρώ αν πιάσουν τόπο. (Kαι για καμμιά κάρτα agp 8x μου λές αν θές. Εννοείται δωρεάν). Με έφτιαξες τώρα. Χωρίς πλάκα υπάρχουν πάρα πολλά μηχανήματα που επισκευάζονται ή παίρνουν ζωή από τέτοια parts. Λόγω δε και της σπανιότητας τους στην αγορά είναι πανάκριβα και κάνουν το κόστος επισκευής - αναβάθμισης αποτρεπτικό. Και μόνο που το γράφεις χαίρομαι πραγματικά και σ΄ ευχαριστώ.
PETROS13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αν υπάρχει και εγώ ενδιαφέρομαι για ram. για γραφικ΄ν μόνο αν είναι καλύτερη από την fx5500 !
lionheart75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αν υπάρχει και εγώ ενδιαφέρομαι για ram. για γραφικ΄ν μόνο αν είναι καλύτερη από την fx5500 ! Βρήκα τελικά 2 στικάκια ddr των 256mb το καθένα τα οποία θα πάνε στον @probe που ενδιαφέρθηκε πρώτος. (Eίχα την εντύπωση ότι είχα και ένα 512mb αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ.) (@Probe pm sent) Επίσης μια καρτούλα Gigabyte 9250 128mb agp 8x η οποία θα πάει στον @Alxnks που ενδιαφέρθηκε επίσης πρώτος. (@Alxnks pm sent) Eύχομαι να δώσουν ζωή σε κάποιο μηχάνημα παιδιά. Υπάρχει και ένας Athlon XP 2000+ με την μαμίσια ψύκτρα του κουμπωμένη σε μια Gigabyte s462 (αν θυμάμαι καλά). Δεν γνωρίζω αν είναι λειτουργικά γιατί τα είχα πολλά χρόνια σε ένα κουτί στην αποθήκη. Όποιος θέλει να πειραματιστεί ή τα χρειάζεται ας στείλει pm να του τα δώσω. Xίλια Συγνώμη για το Offtopic.
SV1EOD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Την παρέλαβα την μνήμη(1 τεμάχιο( πρίν από λίγες ώρες. Σφραγισμένη στο κουτάκι της και με lifetime εγγύηση. Το γράφω για να μην λέμε μόνο τα στραβά.
maparios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Η σελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.