tselotrelo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας εχω στο πανω οροφο το router και τραβαω στο κατω οροφο καλωδιο κανα 15 μετρα.. σε ενα pc .. τωρα θα παιζω μαζι με τον αδερφο μου.. τι να παρω για να βγαζει σε 2 pc μου ειπαν να προτιμισω switch απο hub. οπως διαβασα και σε αλλα θεματα .. αλλα δε ξερω ποιο να παρω λεω να παρω κανα καλουτσικο για μενα ειναι αλλα μη παρω καμια μαπα..κατι να μου προτεινεται
nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Βγαίνουν ακόμα hub στην αγορά;;; Πάρε switch. Πες ανάμεσα σε ποια είσαι να σου προτείνουμε αμα θες.
Tompgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Για games και διαμοιρασμο internet αυτο Αν θες και μεταφορα αρχειων αυτο
tselotrelo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Για games και κατεβασματα πολλα ...τωρα ποιο δε ξερω γι'αυτο ρωτησα . apo e shop εχω αγορασει διαδικτιακα αλλα και απο πλαισιο .. δε θα με πειραζε
tarantules Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω πάρει 2 Level one και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Κάνω stream 1080p ταινία από το PC στο σαλόνι με το eGreat χωρίς καθόλου κολήματα. Μην μπεις στο τρυπάκι να πάρεις κάτι ακριβό.Θα κάνεις άνετα τη δουλειά σου και με ένα φτηνιάρικο
tselotrelo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω μπορω να φτιαξω δικτυο με δυο υπολογιστες ?με αυτο το switch ? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 απλα οτι και να παρεις παρε gigabit.Μικρη η διαφορα και χαμενο δεν παει
tselotrelo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Λιγη βοηθεια για το πως μπορω να φτιαξω ?
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το πρωτο ειναι ολοι οι υπολογιστες να συνδεθουν στο switch.το δευτερο να δωσεις καρφωτα Ip εκτος αν εχεις ρουτερ και παιρνουν απο dhcp.το τριτο ειναι να ειναι στο ιδιο workgroup το τεταρτο ειναι να κανεις κοινοχρηστα αυτα που θες για να τα βλεπουν τα αλλα Pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.