Προς το περιεχόμενο

Seagate external 2TB

Hugo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι εναν εξωτερικο σκληρο για αποθηκευση ταινιων κτλ . Δινω γυρω στα 100 ευρω, ακομα και με 1,5TB βολευομαι. Σκεφτομουν να παρω εσωτερικο και να τον κανω εγω εξωτερικο με μια θηκη αλλα βγαινει ποιο ακριβα.

Ειναι καθολου αξιοπιστος αυτος? (Γιατι διαβαζω συχνα για προβληματα με Seagate,σαφως και χαλανε ολοι και οι Western κτλ αλλα λεω τι εχω παρατηρισει)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-Expansion-Black-2TB-External-HDD-3-5-ST910004EXD101-RK.htm

αξιζει?

Δημοσ.

Καλύτερες λύσεις νομίζω

http://www.skroutz.gr/s/282326/Samsung-EcoGreen-F4-2TB.html

http://www.skroutz.gr/s/249638/Western-Digital-Caviar-Green-2TB.html?keyphrase=Western+Digital+Caviar+Green+2TB+ears

Αφού μιλάμε για αποθήκη. Green και πάλι green.

Από seagate έχω καεί. Δεν θα έπαιρνα.

edit: Και με ένα τέτοιο κουτί αν το βρεις http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames-accessories/RAIDSONIC-CASE-3-5-SATA-IDE-TO-USB2-IB-351ASTU-B.htm πας στα ίδια λεφτά σχεδόν με τον seagate.

Δημοσ.

Καλό είναι να ξέρεις και να επιλέγεις τι βάζεις μέσα συμφωνώ με τη λύση θήκη+δίσκος. Τώρα από Seagate

έχω καεί κι εγώ , έχω καεί όμως και από άλλους οπότε δεν το θεωρώ κριτήριο εφ όσον δεν μιλάμε για προβληματικές

σειρές. Οι περισσότεροι δίσκοι μου είναι Seagate και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακόμα κι ένας της σειράς 7200.11 που ανήκει στα

προβληματικά μοντέλα είναι μια χαρά 3 χρόνια με συνεχή λειτουργία. Value for money θα κοίταγα προσωπικά. Δεν διαφωνώ πάντως με τις

προτάσεις της karmen.

Δημοσ.

Καλό είναι να ξέρεις και να επιλέγεις τι βάζεις μέσα συμφωνώ με τη λύση θήκη+δίσκος. Τώρα από Seagate

έχω καεί κι εγώ , έχω καεί όμως και από άλλους οπότε δεν το θεωρώ κριτήριο εφ όσον δεν μιλάμε για προβληματικές

σειρές. Οι περισσότεροι δίσκοι μου είναι Seagate και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακόμα κι ένας της σειράς 7200.11 που ανήκει στα

προβληματικά μοντέλα είναι μια χαρά 3 χρόνια με συνεχή λειτουργία. Value for money θα κοίταγα προσωπικά. Δεν διαφωνώ πάντως με τις

προτάσεις της karmen.

Έλα να με βάλεις εμένα όμως να ξαναπάρω seagate; Άστο και έχουμε κακή προϊστορία (από 7200.11 μέχρι 7200.12). Συμφωνώ ότι και άλλης εταιρίας δίσκος τα τινάζει τα πέταλα (εξάλλου μηχανήματα είναι), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σε seagate δεν ξαναπάω, τουλάχιστον μέχρι να περάσει η μπόρα.

Δημοσ.

Κι εμενα μου καηκε περυσι ενας Lacie , δεν παει να πει ομως οτι ειναι ολοι προβληματικοι..

Δε λεω μπορεις καποιες σειρες seagate να ειναι ελατωματικες οντως αλλα μην τις παρει ολες η μπορα..

Αλλωστε ολες οι εταιριες ειχαν καποιες "αναποδιες" :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ τι να πω που σε ιντερνετ καφέ που έστησα, από τους 20 βγήκανε off οι 11 ε; Τυχαίο;

Και ένας 7200.12 καπούτ σε 3 ώρες χρήσης. Sorry αλλά μυαλά δεν αλλάζω με seagate.

Δημοσ.

Χαχαχαχα καλη αποδοση :P 55%....

Εγω παντως τον δικο μου τον εχω 2 μηνες και παει σαν καινουργιος.. και τον εχω ριξει και κατω 2 φορες ^_^

Δημοσ.

Εγώ τι να πω που σε ιντερνετ καφέ που έστησα, από τους 20 βγήκανε off οι 11 ε; Τυχαίο;

Και ένας 7200.12 καπούτ σε 3 ώρες χρήσης. Sorry αλλά μυαλά δεν αλλάζω με seagate.

Με αφορμή αυτό που έγραψες τους μέτρησα έχω 7 Seagate δίσκους στο σπίτι και κάποια σχετική <<στατιστική>> εμπειρία

και λόγω δουλειάς. Από περιέργεια οι δίσκοι που αναφέρεσαι ήταν χαλασμένοι από την αρχή ή χαλάσαν εν πάσει περιπτώσει τις πρώτες ώρες λειτουργίας;

Δημοσ.

Με αφορμή αυτό που έγραψες τους μέτρησα έχω 7 Seagate δίσκους στο σπίτι και κάποια σχετική <<στατιστική>> εμπειρία

και λόγω δουλειάς. Από περιέργεια οι δίσκοι που αναφέρεσαι ήταν χαλασμένοι από την αρχή ή χαλάσαν εν πάσει περιπτώσει τις πρώτες ώρες λειτουργίας;

Δεν νομιζω να ηταν χαλασμενοι... Εκτος αν αγορασε 20 μεταχειρισμενους δισκους για το net cafe :rolleyes:

Δημοσ.

Kamern εισαι αψογη.Με βολεψε το visionstudio. θηκη θα παω απο mutlirama μαλλον εκτος αν εχει καμια ετοιμοπαραδοτη στο vision. Εγω γενικα επιλεγω Western γιατι δεν μου εχει καει κανεις ποτε,μπορει και να ετυχε βεβαια. Πριν λιγο εντοπισα και εναν Western Studio 1,5TB 99euro ΤΑΧΑ μονο στο καταστημα της Ευκαρπιας.πηρα τηλ. και φυσικα δεν υπηρχε. ελεος Πλαισιο. ευχαριστω για την απαντησεις.καλη μου αποθηκευση. :mrgreen:

Δημοσ.

Έστελνα ένα με δύο κάθε εβδομάδα πίσω στο κατάστημα multirama από όπου είχανε αγοραστεί τα μηχανήματα. (Μην ρωτήσεις γιατί από multirama, από εκεί ήθελε ο ιδιοκτήτης) Τεσπα ο τελευταίος που αναφέρω, της σειράς 7200.12 ήτανε δίσκος του bro μου σε κοινή χρήση με τον daddy. Αυτός δούλεψε όσο χρειάστηκε για να πάρει τα αρχεία απο 2 δίσκους και να τα παίξει, μόλις έγινε format στους δύο άλλους με LLF tool παρακαλώ. Οπότε απαπαπαπαπαπαπαπαπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...