BritGreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα dual sim κινητό, για να μην κουβαλάω 2 συσκευές μαζί μου, όπως είμαι υποχρεωμένος να κάνω τώρα. Έχω δει αυτό, http://www.skroutz.gr/s/254230/Samsung-B5722.html και με καλύπτει. Αυτό που θέλω να μάθω, επειδή μιλάω περίπου 2.5-3 ώρες καθημερινά στο τηλέφωνο (αναγκαστικά), είναι αν η τιμή SAR που ανακοινώνει ο κατασκευαστής στην ουσία διπλασιάζεται λόγω της δύο καρτών sim. Με ενδιαφέρει η ακτινοβολία και αποτελεί πρώτο παράγοντα επιλογής κινητών. Υπάρχουν και κάποιοι κλώνοι του iphone που πωλούνται από διάφορα site (www.chinavasion.com), οι οποίοι είναι ωραία τηλέφωνα (κατά τη γνώμη μου), αλλά πουθενά δεν αναφέρεται η τιμή SAR. Αυτά τα τηλέφωνα είναι πιστοποιημένα από κάποιο φορέα στην Ευρώπη, ή απλά δεν ξέρει κανείς τις τιμές SAR τους; Τα έχω δει να πωλούνται και από ελληνικά e-shop. Σας ευχαριστώ.
Bomber-21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα dual sim κινητό, για να μην κουβαλάω 2 συσκευές μαζί μου, όπως είμαι υποχρεωμένος να κάνω τώρα. Έχω δει αυτό, http://www.skroutz.gr/s/254230/Samsung-B5722.html και με καλύπτει. Αυτό που θέλω να μάθω, επειδή μιλάω περίπου 2.5-3 ώρες καθημερινά στο τηλέφωνο (αναγκαστικά), είναι αν η τιμή SAR που ανακοινώνει ο κατασκευαστής στην ουσία διπλασιάζεται λόγω της δύο καρτών sim. Με ενδιαφέρει η ακτινοβολία και αποτελεί πρώτο παράγοντα επιλογής κινητών. Η "ακτινοβολία" που εκπέμπει η συσκευή δεν έχει καμία σχέση με τις κάρτες SIM.Είτε μια,είτε πέντε SIM να έπαιρνε,ίδιο SAR θα είχε. Προτίμησε κάποιο επώνυμο κινητό,και όχι no name κινέζικο.
BritGreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η "ακτινοβολία" που εκπέμπει η συσκευή δεν έχει καμία σχέση με τις κάρτες SIM.Είτε μια,είτε πέντε SIM να έπαιρνε,ίδιο SAR θα είχε. Προτίμησε κάποιο επώνυμο κινητό,και όχι no name κινέζικο. Ρωτάω επειδή και οι δύο SIM θα αναζητούν σήμα (λογικά ταυτόχρονα). Κάπου διάβασα στο internet για αυτό που ρωτάω.
dewn735 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτάω επειδή και οι δύο SIM θα αναζητούν σήμα (λογικά ταυτόχρονα). Κάπου διάβασα στο internet για αυτό που ρωτάω. Έχεις link γι' αυτό; Χωρίς να έχω ερευνήσει το θέμα αυτό, το κινητό λογικά θα έχει μία μόνο κεραία, η οποία θα χρησιμοποιείται εναλλάξ για τις δύο sim (δύο κεραίες θα σημαίναν διπλάσια κατανάλωση, δηλαδή μπαταρία για 5 ώρες!)
oldnew Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το γνωρίζω το θέμα, αλλα 99% ειναι λανθασμένο το παραπάνω. Το πρόβλημα με την ακτινοβολία ειναι οταν δουλεύει ο πομπος. Οταν μιλάμε δηλαδή. Οταν το κινητο κάθεται, δουλεύει κυριως ο δέκτης, που δεν εχει ακτινοβολία. Ο πομπος απλά δίνει ένα στίγμα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάτι σαν "φάρος" που λέει στο δυκτιο ουσιαστικά "ειμαι εδω standby". Απλα εδώ εχουμε 2 τέτοια bip. Η ακτινοβολία αυτών ειναι πολυ λίγη και όχι μόνιμη. Οταν μιλάς, δουλεύει πάντα ενας πομπος οποτε δε νομιζω ότι υπάρχει καμια σοβαρη διάφορα ακτινοβολίας απ ότι με κινητο με 1 sim. Το θέμα ειναι ότι τα περισσότερα κινητά με 2 sim. ειναι κατι φτηνιαρικα κινεζικά αμφιβόλου αξιοπιστίας. Ψαξε να βρεις κανένα επώνυμο αν σε ανχωνει το θέμα ή πάρε Bluetooth. Edit. Τώρα διαβάσα ότι μιλάς 3 ώρες.. Πάρε Bluetooth ότι κινητο και να πάρεις ασχετου sim, γιατί δε σε βλέπω καθόλου καλα με τόσες ώρες ομιλίας καθημερινά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.