_filippos_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πριν απο λίγο έλαβα στο email αυτό το ενημερωτικό/διαφημιστικό απο το getitnow και λιγάκι μπερδεύτηκα. Επισυνάπτω μια φωτό με το επίμαχο σημείο που θέλω να αναφέρω. Στο email αναφέρει για δικαίωμα επιστροφής στις 30 μέρες. Εαν δεν κάνω λάθος, η ΕΕ δεν έχει επιβάλει τα 2 χρόνια να επιστρέψεις οτιδήποτε έχεις αγοράσει στο κατάστημα απο όπου το αγόρασες; Και 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας. Συνεπώς τι γράφουν οι φίλοι μας στο getitnow?
sugata Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει να κάνει με την εγγύηση, αλλά με την άμεση επιστροφή προϊόντος, υπό προϋποθέσεις, το οποίο θαρρώ είναι 7 ή 10 εργάσιμες μέρες, βάση νόμου. Δεν είναι και τίποτα σούπερ ντούπερ, απλά παρατείνουν την δυνατότητα σου να το επιστρέψεις,
Alxnks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλό το να παρατείνουν το χρόνο αυτό και να το διαφημίζουν ως βελτίωση στα ήδη δικαιώματα του καταναλωτή, αρκεί να τηρούν γενικά και το δικαίωμα του καταναλωτή στην επιστροφή χρημάτων κι όχι αμφίβολες αντικαταστάσεις, πιστωτικά και λοιπές μπακαλιστικες αηδίες των ελληνικών μικρομαγαζων. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
_filippos_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει να κάνει με την εγγύηση, αλλά με την άμεση επιστροφή προϊόντος, υπό προϋποθέσεις, το οποίο θαρρώ είναι 7 ή 10 εργάσιμες μέρες, βάση νόμου. Δεν είναι και τίποτα σούπερ ντούπερ, απλά παρατείνουν την δυνατότητα σου να το επιστρέψεις, Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως βάσει νόμου μπορούμε να το επιστρέψουμε εντός 2 χρόνων στο κατάστημα απο όπου το αγοράσαμε. Το ίδιο ισχύει κι εαν παρουσιάσει βλάβη.
mdr21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τα 2 χρονια ειναι για ελαττωματικα προϊοντα , για προϊοντα που απλα αλλαξες γνωμη δεν γνωριζω τι λεει ο νομος , αλλα δεν νομιζω να ειναι 2 χρονια. Το θεμα ειναι οτι ειτε το πας σε μια μερα , ειτε σε 30 , αν δεν ειναι σφραγισμενη η συσκευασια σιγα μην το δεχθουν. Οποτε ανουσια προσφορα. Ασε που μαλλον πιστωτικο θα σου κοβουν και οχι επιστροφη χρηματων.
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως βάσει νόμου μπορούμε να το επιστρέψουμε εντός 2 χρόνων στο κατάστημα απο όπου το αγοράσαμε. Το ίδιο ισχύει κι εαν παρουσιάσει βλάβη. Εννοεί ότι αν δεν σου αρέσει το προιόν ή επειδή μπορεί να το ανοίξεις 14 μέρες μετά κ να μην σου κάνει να το γυρίσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, είτε είναι ελαττωματικό είτε οχι. Σου αντιλογίζεται το ποσόν με ρευστό αντί για πιστωτικό.
sugata Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως βάσει νόμου μπορούμε να το επιστρέψουμε εντός 2 χρόνων στο κατάστημα απο όπου το αγοράσαμε. Σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Η εγγύηση σε καλύπτει για κάποια βλάβη που θα παρουσιαστεί αφού μπει σε λειτουργία. Το δικαίωμα επιστροφής αγορασμένου προϊόντος, μετά από διάστημα χ ημερών, επειδή ας πούμε αλλάξες γνώμης, είναι αυτό που παρατείνουν. Και, όπως λέει κι ο από παν, αν το 'χεις ανοίξει και το 'χεις βάλει σε λειτουργία, δεν παίζει να το δεχτούν. Εκτός κι αν έχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.