overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 καταρχην,τι θα χρειαστω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πρόγραμμα ; Κατέβασε το msi afterburner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 το εχω.τι ανεβαζω μετα? to kombustor ποση ωρα το αφηνω? εχω ανεωασει το clock απο 850 σε 960 και το memory speed απο 1200 σε 1351.καλα εκανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το εχω.τι ανεβαζω μετα? to kombustor ποση ωρα το αφηνω? εχω ανεωασει το clock απο 850 σε 960 και το memory speed απο 1200 σε 1351.καλα εκανα? Εξαρταται.Αν ειναι σταθερη η καρτα σου τοτε καλα εκανες.Τρεχεις furmark ή kombustor ενα 15λεπτο τουλαχιστον.Να ξερεις οτι μπορει να ειναι σταθερη στα stress test η καρτα και να μην ειναι στα παιχνιδια ή και το αναποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 πχ τρεζω το kombustor. οταν το ελενχει βγαζει msi που στην ουσια γυριζει συνεχεια. Πώς θα καταλαβω αν εχω κανει κατι λαθος? δηλαδη θα κολλαει?θα σταματισει το τεστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Θα σου βγάζει κάποιες κουκίδες αν δεν αντέχει άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ( Πολύ ωραία κάρτα για να ξεκινήσεις την gpu o/c καριέρα - GHZable οι καλές ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 πχ τρεζω το kombustor. οταν το ελενχει βγαζει msi που στην ουσια γυριζει συνεχεια. Πώς θα καταλαβω αν εχω κανει κατι λαθος? δηλαδη θα κολλαει?θα σταματισει το τεστ? Να εισαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις.Μπορει να αρχισει να βγαζει artifacts (κατι μικρα τετραγωνακια ή κουκιδες οπως λεει και ο Ραφαηλ),μπορει να κρασαρει.Μην ανυσηχεις,το μονο ευκολο ειναι να καταλαβεις οταν κατι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μην ανυσηχεις,το μονο ευκολο ειναι να καταλαβεις οταν κατι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλα,αμα φτασει σε αυτο το σημειο θα το καταλαβουν και οι γειτονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epersidi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά έχω την Saphire 5770 1 Gb στα 960 και τη μνήμη στα 1335. Σίγουρα σηκώνει ακόμα λίγο η μνήμη μου απλά δεν θέλω να την φτάσω και στα τέρματα ! Πάντως αξίζει το overclock και με το παραπάνω, βλέπεις μεγάλες διαφορές στα fps (frames per second). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά έχω την Saphire 5770 1 Gb στα 960 και τη μνήμη στα 1335. Σίγουρα σηκώνει ακόμα λίγο η μνήμη μου απλά δεν θέλω να την φτάσω και στα τέρματα ! Πάντως αξίζει το overclock και με το παραπάνω, βλέπεις μεγάλες διαφορές στα fps (frames per second). και εγω μια απο τα ιδια 950-1350 το εφτασα της powercolor και maximum θερμοκρασιες στο battlefield-black ops 65. καλη καρτουλα αν δεν εχεις υψηλες απαιτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.