barrcode Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να παρω χαρτι παθολογου και δερματολογου που χρειαζομαι για να μπορω να παω στο κολυμβητηριο της πατρα δωρεαν επειδη ειμαι φοιτητης?Εκλεισα ραντεβου στο ΙΚΑ,πηγα αλλα μου ειπαν οτι δεν δινουν.Επισης νομιζω οτι ουτε απο ιδιωτη μπορω να παρω χαρτι
elbarto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 δινουν οι ιδιωτικοι γιατροι. τουλαχιστον εμενα μου ειχε δωσει και τελικα δεν μου χρειαστηκε γιατι οταν πηγα να γραφτω στο κολυμβητηριο της πατρας δεν μου το ζητησε. ενω στο τηλεφωνο μου ειχε πει οτι χρειαζεται.
Adon1s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δίνουν οι Ιδιωτικοί και οι Νοσοκομειακοί Ιατροί Στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον , κάθε 15 ημέρες αλλάζουν τα νοσοκομεία και κάθε 15μέρες είναι άλλο υπεύθυνο για χαρτιά-βεβαιώσεις υγείας τόσο για μαθητές όσο και για φοιτητές , συνταξιούχους και νοικοκυρές Δεν ξέρω τι παίζει στην Πάτρα
gang Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 εγώ στο ίκα αγίου στεφάνου στην Πάτρα πριν κανα 3.5 χρόνια είχα πάει να κάνω εξετάσεις (παθολόγος, δερματολόγος, ακτινογραφία θώρακος) μιας και τα ζητούσαν για την εγγραφή μου στην σχολή....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αληθεύει πως μόνο στην Ελλάδα ζητάνε χαρτιά γιατρών για να κολυμπήσεις;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα είναι πως όλοι ξέρουμε πως γίνονται αυτές οι εξετάσεις στην Ελλάδα. Βήξε-ανάσαινε και να το 50άρι 60άρι. Αλλά εγώ δέχομαι πως γίνονται με τη σωστή διαδικασία. Σε άλλες χώρες (σίγουρα για γερμανία) μου έχουν πει πως δεν ζητούν χαρτιά.
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 γιαυτο πας σε νοσοκομείο και όχι σε ιδιώτη και παω μόνο σε κολυμβητήρια που ζητάνε ολα αυτα τα χαρτιά για να εξασφαλίσω οτι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μπει ο αλλος με την λεπρα η οτιδήποτε άλλο ποερίεργο στην πισίνα , και το κολλήσω εγω το ελλεινό περιστατικό στο άθλιο Εθνικό κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη : Για τους φοιτητές , για να μπορείς να πας εκει τις ωρες για τους φοιτητές , πρέπει να γραφτείς στο γυμναστήριο του ΑΠΘ και για να γίνει αυτο πρέπει να τρέχω να παρω χαρτι απο καρδιολόγο + δερματολόγο (αν θελω να πηγαινω και στο κολυμβητήριο). Γι τις ωρες του κοινού , πολυ απλά πας στο ταμειο στην είσοδο , δίνεις 1 ευρω και μπαίνεις ουτε χαρτί , ουτε καποιο πραμα που να δείχνει οτι είσαι "καθαρός" ούτε τίποτα , και αν έχει κάτι ? ε , λεφτα αφήνει , χαλάλι.. εγω γιατι να ξαναπάω σε αυτο το γλοιώδες μέρος ???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ μπορεί να πας σε νοσοκομείο, αλλά οι υπόλοιποι;
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αν μένεις πχ σε κάποιο χωριό και το νοσοκομείο είναι 30 χιλιόμετρα μακρυά , οκ αν είσαι σε Αθήνα Θεσσαλονικη κλπ ε...δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.