Προς το περιεχόμενο

Χαρτι γιατρου για κολυμβητηριο

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να παρω χαρτι παθολογου και δερματολογου που χρειαζομαι για να μπορω να παω στο κολυμβητηριο της πατρα δωρεαν επειδη ειμαι φοιτητης?Εκλεισα ραντεβου στο ΙΚΑ,πηγα αλλα μου ειπαν οτι δεν δινουν.Επισης νομιζω οτι ουτε απο ιδιωτη μπορω να παρω χαρτι

Δημοσ.

δινουν οι ιδιωτικοι γιατροι. τουλαχιστον εμενα μου ειχε δωσει και τελικα δεν μου χρειαστηκε γιατι οταν πηγα να γραφτω στο κολυμβητηριο της πατρας δεν μου το ζητησε. ενω στο τηλεφωνο μου ειχε πει οτι χρειαζεται.

Δημοσ.

Δίνουν οι Ιδιωτικοί και οι Νοσοκομειακοί Ιατροί

Στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον , κάθε 15 ημέρες αλλάζουν τα νοσοκομεία και κάθε 15μέρες είναι άλλο υπεύθυνο για χαρτιά-βεβαιώσεις υγείας τόσο για μαθητές όσο και για φοιτητές , συνταξιούχους και νοικοκυρές

Δεν ξέρω τι παίζει στην Πάτρα

Δημοσ.

εγώ στο ίκα αγίου στεφάνου στην Πάτρα πριν κανα 3.5 χρόνια είχα πάει να κάνω εξετάσεις (παθολόγος, δερματολόγος, ακτινογραφία θώρακος) μιας και τα ζητούσαν για την εγγραφή μου στην σχολή....

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως όλοι ξέρουμε πως γίνονται αυτές οι εξετάσεις στην Ελλάδα.

Βήξε-ανάσαινε και να το 50άρι 60άρι.

Αλλά εγώ δέχομαι πως γίνονται με τη σωστή διαδικασία.

Σε άλλες χώρες (σίγουρα για γερμανία) μου έχουν πει πως δεν ζητούν χαρτιά.

Δημοσ.

γιαυτο πας σε νοσοκομείο και όχι σε ιδιώτη

και παω μόνο σε κολυμβητήρια που ζητάνε ολα αυτα τα χαρτιά για να εξασφαλίσω οτι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μπει ο αλλος με την λεπρα η οτιδήποτε άλλο ποερίεργο στην πισίνα , και το κολλήσω εγω

το ελλεινό περιστατικό στο άθλιο Εθνικό κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη :

Για τους φοιτητές , για να μπορείς να πας εκει τις ωρες για τους φοιτητές , πρέπει να γραφτείς στο γυμναστήριο του ΑΠΘ και για να γίνει αυτο πρέπει να τρέχω να παρω χαρτι απο καρδιολόγο + δερματολόγο (αν θελω να πηγαινω και στο κολυμβητήριο).

Γι τις ωρες του κοινού , πολυ απλά πας στο ταμειο στην είσοδο , δίνεις 1 ευρω και μπαίνεις

ουτε χαρτί , ουτε καποιο πραμα που να δείχνει οτι είσαι "καθαρός" ούτε τίποτα , και αν έχει κάτι ? ε , λεφτα αφήνει , χαλάλι..

εγω γιατι να ξαναπάω σε αυτο το γλοιώδες μέρος ???

Δημοσ.

αν μένεις πχ σε κάποιο χωριό και το νοσοκομείο είναι 30 χιλιόμετρα μακρυά , οκ

αν είσαι σε Αθήνα Θεσσαλονικη κλπ ε...δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...