arbaden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα Εδω και μερες το pc μου κολαει συνεχως και παγωνει ωρες ωρες. Μετα απο ενα restart μου ζηταει να κανει chkdsk και το αφησα. Μετα το εβαλα να ξανα κανει ενα chkdsk με επιδιορθοση και στο τελος μου εβγαλε Free space verifacation complete Correcting error in the master file table's (mft) bitmap Correcting error in the volume bitmap
EddieObscurant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι πρόβλημα του ssd/δίσκου σε αυτές τις περιπτώσεις. Απλά επειδή δεν έκλεισε κανονικά ο υπολογιστής κάποια πράγματα δεν αποθηκεύτηκαν και για αυτό σου έβγαλε αυτό. Ωστόσο, έλεγξε το δίσκο με κάποιο smart monitor πρόγραμμα (πχ hard disk sentinel) Για να δεις που είναι το πρόβλημα , έλεγξε θερμοκρασίες, σκέψου αν αλλαξες κάτι πριν αρχίσουν τα προβλήματα και πες μας απο τι αποτελείται ο υπολογιστής σου.
arbaden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εχω Cpu amd x2 2.3 αν θυμαμε καλα Μ2n sli delux μητρικα 4gb μνημη ram kingstone Και 8 σκληρους πανω Και που βγαζω τους υπολιπους κολαει και τωρα δεν ανοιγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.