baffie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας!Εκανα μια χαζομαρα και ετσι εχασα ολεσ μου τισ φωτο και απο τον σκληρο και απο τον εξωτερικό!!! Σε οποιον το ειπα μου ειπε οτι απο τον σκληρο του λαπτοπ δεν θα τα βρω ευκολα! πιο ευκολο ειναι απο τον εξωτερικο! Αν καποιοσ ξερει καποιον τροπο ή καποιο προγραμμα σασ παρακαλω ασ με βοηθήσει!! Ευχαριστώ εκ των πρωτερων!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Προσπαθησε να μην γραψεις καθολου σε κανεναν απο τους δυο σκληρους (εγκατασταση προγραμματος,αντιγραφη κλπ) και στη συνεχεια διαβασε αυτο για data recovery http://www.insomnia.gr/topic/243211-%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-hard-disk-data-recovery/
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε με το Active File Recovery. Μεχρι να το κανεις αυτο καλυτερα να μην εγγραψεις οτιδηποτε αρχειο στους σκληρους σου δισκους.
baffie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! ελπιζω να τα καταφερω!!
sideris_s Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Recover My Files. Έχασα όλα τα βίντεο της φωτογραφίες των παιδιών και πολλά πολλά αλλά. ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.!!!!!!!! Αρκεί να μην γράψεις τίποτα από πάνω ,εννοώ στα windows. Έκανα 3 μέρες για να τα βρω (ήταν πάρα πολλά gigabytes) αλλά οκ.
martin27 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 καλησπερα.Ξερετε αν με το ιδιο προγραμμα ή με καποιο αλλο τροπο μπορω να επαναφερω τις επαφες του Outlook απο λαθος συγχρονισμο????
gfn85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Γεια σας!Εκανα μια χαζομαρα και ετσι εχασα ολεσ μου τισ φωτο και απο τον σκληρο και απο τον εξωτερικό!!! Σε οποιον το ειπα μου ειπε οτι απο τον σκληρο του λαπτοπ δεν θα τα βρω ευκολα! πιο ευκολο ειναι απο τον εξωτερικο! Αν καποιοσ ξερει καποιον τροπο ή καποιο προγραμμα σασ παρακαλω ασ με βοηθήσει!! Ευχαριστώ εκ των πρωτερων! Φίλε έχω προγραμματάκι που επαναφέρει σβησμένα αρχεία ακόμα και μετά από format! Αν θέλεις στείλε μου PM.
nikomas50 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Φίλε έχω προγραμματάκι που επαναφέρει σβησμένα αρχεία ακόμα και μετά από format! Αν θέλεις στείλε μου PM. Γιατί δεν το γράφεις εδώ ώστε να το μάθουν όλα τα μέλη του forum; Μυστικό είναι;
AccountSaver Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ενδιαφέρομαι άμεσα για τέτοιο πρόγραμμα.... Έκανα φορμάτ καθαρό τον λάθος σκληρό και έχασα απο μέσα φωτογραφίες ανεκτίμητης αξίας , οικογενειακές. Υπάρχει πιθανότητα να τις βρώ ?
accipio Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αν δεν έχει γραφεί κάτι από πάνω, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τις βρεις όλες, γιατί το format δεν διαγράφει πλήρως τα αρχεία. Σύνδεσε τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα ως δευτερεύοντα δίσκο (και usb θήκη κάνει) και με το δωρεάν Recuva ή άλλο ανάλογο πρόγραμμα κάνε ανάκτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα