daPro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι ρε φίλε..ειρωνευτηκες..τι άλλο θαπρεπε να καταλάβω. τεσπα μλκια μου που τογραψα εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ο μέσος όρος μπορεί να αυξάνεται αλλά η ποιότητα ζωής συνεχώς χειροτερεύει..Απο τα 30 αρχίζει ο κόσμος να χρειάζεται φάρμακα. Τι να το κάνεις να ζήσεις και 150 χρόνια αν είσαι άρρωστος. Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα και είναι κάτι που έχω σκεφτεί. Δεν βλέπω τον λόγο να κρατιέμαι στην ζωή με μηχανήματα και μλκς. Την στιγμή που θα είμαι ένα βήμα από τον να μην μπορώ να αυτοσυντηρούμαι, θα κάνω το ταξίδι στην Ελβετία. Γιατί πιστεύω όπως έχουμε δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή, έχουμε και δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή θάνατο. Ο καθένας ας κάνει όπως γουστάρει, και ας ζει ως φυτό για δεκαετίες, ή κατάκοιτος με 100 αρρώστιες, 100 φάρμακα και στην ανάγκη του κάθε μλκ για απλές φυσικές ανάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν σας άκουγε κανεις που έζησε πριν δυο αιώνες θα τράβαγε τα μαλλια του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί πιστεύω όπως έχουμε δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή, έχουμε και δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή θάνατο. Θα παραθεσω ακριβως τα λογια που ειπωθηκαν σε μια σειρα (Dr.House ) σε μια ασθενη του που ειπε αυτο το πραγμα -I just want to die with a little dignity. - There's no such thing! Our bodies break down, sometimes when we're 90, sometimes before we're even born, but it always happens and there's never any dignity in it! I don't care if you can walk, see, wipe your own ass... it's always ugly - ALWAYS! You can LIVE WITH DIGNITY you cant DIE WITH IT Kαι ακομα οταν φτασεις σε εκεινη την ηλικια και στιγμη που ελπιζω να αργησει πολυ πιθανον να εχεις οικογενεια και γενικα ανθρωπους διπλα σου που θα πρεπει να επιβιωσεις (με οποιδηποτε ποιοτητα ζωης.) και για αυτους περα απο σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αφού βγήκες off topic και παραθέτεις έναν φανταστικό χαρακτήρα, από μία τηλεοπτική σειρά που καμμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.... Εγώ θα σου απαντήσω παραθέτωντας έναν πραγματικό διανοούμενο, ο οποίος μάλιστα και χρήμα είχε, και τα πάντα για την εποχή. Paul Lafargue "Healthy in body and mind, I end my life before pitiless old age which has taken from me my pleasures and joys one after another; and which has been stripping me of my physical and mental powers, can paralyse my energy and break my will, making me a burden to myself and to others......" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Σαν τις τουαλέτες του τιθόρα είναι αυτή η σελίδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Το οτι ειναι απο καποια φανταστικη δεν σειρα δεν παει να πει κατι .Ετσι οπως το θετειςθα πρεπει να ακυρωνουμε τα οποιαδηποτε μηνυματα και τις ιδεες προσπαθει να περασειο καθε συγγραφεας,ποιητης,συνθετης μεσα απο τα εργα του .Οτιδηποτε μπορει να βαλει το μυαλο σου να σκεφτει , να ερθει σε συγκρουση με κατι , να σε ταρακουνησει με κατι , ειναι κερδοφορο... ειτε αυτο προερχεται απο το πιο απλο παραμυθι ειτε απο τους πιο μεγαλους φιλοσοφους.Τωρα οσο αφορα τα προηγουμενα , ενας καρκινοπαθης , ενας ανθρωπος που παλευει σοβαρα με την υγεια του καθε μερα θα μουντζωνε στα μουτρα αυτο διανοουμενο και τα λογια του , οπως θα το εκανα και εγω .Σου ειπα οτι πολυ πιθανον να εχεις ανθρωπους γυρω σου που θα πρεπει να το παλεψεις και για εκεινους .αντι να σκεφτεσαι εγωιστικα την παρτουλα σου .(Σορρυ για το υφος δεν το παω σε προσωπικο επιπεδο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 <p>Σαν τις τουαλέτες του τιθόρα είναι αυτή η σελίδα.</p> ...καθαρή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ...καθαρή; Το 99% είναι π**τσες και το υπόλοιπο 1% σαν τα στιχάκια στο πλακάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 προς ενημερωση.το τοπικ που είχα κάνει χθές σχετικά που είπα οτι ειχα καρκίνο,ζητησα μετά απο λίγο να διαγραφή το θέμα, απλώς νόμιζα οτι έχω καρκινο και το γραψα επειδή ήμουν πολύ φοβισμένος και είχα βγάλει την διάγνωση απο το μυαλό μου οτι ειχα καρκινο.Ουτε κάν εξετασεις δεν είχα κάνει.Αυριο εχω ραντεβού με τον γαστρεντερολόγο να με εξετάσει και θα μου πει τι έχω.Ευχομαι να μην έχω τίποτα.Αυτά .συγγνώμη και πάλι Ειχα την υποψια οτι τρολλαρες και για αυτο τον λογο δεν ποσταρα.Το κραξιμο που εφαγες ειναι το λιγοτερο.Δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα,"μαυρισες" το ονομα σου στο Insomnia.Καλυτερα να σου βγει το ματι λενε παρα το ονομα.Δεν παιζει η μανα σου και η καθε μανα να ελεγε κατι τετοιο,θα επρεπε να ηταν τρελη. Την επόμενη φορά θα γράψω κατευθείαν RIP. Πχ: -Παιδιά, από χθες με πονάει το δόντι μου", -RIP. Τέτοια φάση. ...Στο μεταξύ, πήγα σήμερα στον οφθαλμίατρο (τρου στόρυ) γιατί έχω καμένα πίξελς στο αριστερό μάτι (διάβαζα στο ίντερνετ για προβλήματα στην ωχρή κηλίδα και θορυβήθηκα) και από τις σταγόνες που έριξε για να διασταλεί η κόρη και να κάνει τη βυθοσκόπηση, το αριστερό βλέπει μια θολούρα μόνο και το δεξί κάτι βλέπει... Εντάξει, θα ζήσω. Και με τη μάνα μου όλα οκ! Τι καμμενα pixels ρε συ,χαχα!!!Στα ποσα pixels εχεις εγγυηση για το ματι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ο μέσος όρος μπορεί να αυξάνεται αλλά η ποιότητα ζωής συνεχώς χειροτερεύει..Απο τα 30 αρχίζει ο κόσμος να χρειάζεται φάρμακα. Τι να το κάνεις να ζήσεις και 150 χρόνια αν είσαι άρρωστος. Λάθος. Από τα 30 ο κόσμος χρειαζόταν φάρμακα. Και περισσότερα από ότι τώρα, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τρεισχειρότερες. Απλά δεν υπήρχαν φάρμακα. Ο πατέρας μου ακόμα μου λέει ιστορίες για το πως πίναν γαϊδουρόγαλο για τον κοκκίτη. Και για το πως πέθανε ο αδερφός του από πνευμονία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αν σας άκουγε κανεις που έζησε πριν δυο αιώνες θα τράβαγε τα μαλλια του Ναι βέβαια γιατί αν ζούσα εγώ πριν 2 αιώνες είτε δεν θα ήξερα οτι είμαι άρρωστος είτε θα είχα πεθάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Λεμε απο τη μια, ποσο 'στημενο' ειναι το παιχνιδι με τις φαρμακοβιομηχανιες και τις χημειοθεραπειες. Απο την αλλη ομως, αν σε χτυπησει η παλιοαρρωστια, τι επίλογες υπαρχουν τελικα; ..... Πέθανε η γυναίκα που επέλεξε να πολεμήσει τον καρκίνο με εναλλακτική ιατρική http://news.in.gr/features/article/?aid=1231389481 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Not a single fuck given. Δεν ξέρω αν μπορώ να τους λυπηθώ καθόλου αυτούς τους ανθρώπους. Αντιθέτως, ξέρω ότι φοβάμαι για αυτούς που πιθανότατα θα πάρουν στο λαιμό τους. Ειδικά όταν διαβάζω αυτό: Άρχισε να αποκαλεί τον εαυτό της «Μαχήτρια της Ευεξίας», να γράφει βιβλία με συνταγές μαγειρικής, για το πώς γύρισε τη πλάτη στην συμβατική ιατρική και το πώς πλέον νιώθει μια χαρά. Θα μου πεις, το ίδιο ισχύει και για τους δεύτερους. Όχι ακριβώς, άλλο η υπόθεση και η ελπίδα, άλλο το «έτσι νίκησα τον καρκίνο τρώγοντας μπρόκολα».Μέντορα το παιχνίδι με τις φαρμακοβιομηχανίες δεν έχει να κάνει τόσο με τις ίδιες τις θεραπείες, αλλά ίσως με τον τρόπο που τις πασάρουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δεν τα πηγε και ασχημα παντως...7 χρονια. 68% για 5 και 61% για 10 της δινανε οι γιατροι (εκτος αν καταλαβαινω κατι λαθος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις