Προς το περιεχόμενο

Sapphire 6850 toxic x2 !!!

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αν δεν έχεις 1920*1080 πιστεύω είσαι οκ και με μια. δηλαδή θα δείς διαφορά αλλά από τα 80 στα 150 frame δεν θα τη δει το μάτι εύκολα... αν βέβαια είσαι τρελαμένος όπως εγώ δεν το συζητάς. εγώ πηρα 2 με τη μία :), με την άποψη ότι είμαι πάνω από όλες τις single gpu με μικρότερο κόστος.....

Ωραία οποτε πάω για άλλη μια 6850 Toxic...

Οθόνη έχω την Dell U2311Η "οποτε" παίζω και σε μεγάλες αναλύσεις.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα....., καθαρα απο αποψη επιδοσεων -οπου δουλευει καλα το Xfire- οι 2χ6850 εχουν τρομερες επιδοσεις. αλλα αυτο συμβαινει οπου δουλευει καλα το Xfire!!

στα -λιγα- αλλα παιχνιδια, θα δουλευει η μια, και θα περιμενεις νεους drivers που θα υποστηριζουν το συγκεκριμενο παιχνιδι!!!

Π.χ. φαντασου τωρα που βγαινει το Crysis 2, να μην υποστηριζεται το xfire, να παιζεις με την μια 6850 και η αλλη να κααααθεται..!! δε θα σε πιασει λιγο το νευρικο σου? :devil: :devil:

Δημοσ.

κοιτα....., καθαρα απο αποψη επιδοσεων -οπου δουλευει καλα το Xfire- οι 2χ6850 εχουν τρομερες επιδοσεις. αλλα αυτο συμβαινει οπου δουλευει καλα το Xfire!!

στα -λιγα- αλλα παιχνιδια, θα δουλευει η μια, και θα περιμενεις νεους drivers που θα υποστηριζουν το συγκεκριμενο παιχνιδι!!!

Π.χ. φαντασου τωρα που βγαινει το Crysis 2, να μην υποστηριζεται το xfire, να παιζεις με την μια 6850 και η αλλη να κααααθεται..!! δε θα σε πιασει λιγο το νευρικο σου? :devil: :devil:

μεγάλες κυκλοφορίες χωρίς Multi gpu support δεν παίζουν εύκολα πλεον...

Δημοσ.

H AMD έχει ανακοινώσει ότι από τώρα και στο εξής κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν καινούργια CrossFire profiles ώστε να περιλαμβάνονται και τα νέα παιχνίδια που θα βγαίνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...