Προς το περιεχόμενο

Sapphire 6850 toxic x2 !!!

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολλους παιδιά.

Πρόσφατα αναβαθμισα το PC μου και έβαλα και την sapphire 6850 toxic 1gb

Σκέφτομαι να αγοράσω και άλλη Μία ίδια και να τις βάλω μαζί...

Πιστεύετε θα δω διάφορα αρκετή;

Επισεις τι πρέπει να προσέξω σε κάτι τέτοιο γιατί πρώτη φορά θα βάλω 2 κάρτες.

Και αν θέλετε πείτε μου και 2 λογία για αυτή την καρtούλα.

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PSU,CPU και αν η μητρική σου υποστιρίζει Crossfire πες μας.

PSU Έχω ένα τις ΑΚΑΣΑ 550 watt. Δεν θυμάμαι ακριβός μοντελο.

CPU: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm AMD 965 3,4 GHZ( overclocked σε 3.9)

Mobo: http://www.legitreviews.com/article/1383/ Assrock 880g extreme 3

RAM: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-8-8-8-24-CMZ8GX3M2A1600C8.htm 8gb 1600 Corsair

Δημοσ.

Δυο 6850 έχουν μπόλικη δύναμη. Φυσικά μόνο για gaming… και ελπίζω να σου έχει μείνει κάνα game που να μην έχεις τερματίσει…

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι παραπάνω κάνε ένα Overclock πάνε στον θεό τα ρολόγια με λίγο ρεύμα.

Αν πάλει θέλεις να πάρεις και άλλη μια δεν θα σε κόψει το σύστημα σου

Δημοσ.

υπαρχει καποιο παιχνιδι με το οποιο δεν εισαι ευχαριστημενος?

κανε αυτο που λεει ο rafai και αν παλι δεν εισαι ευχαριστημενος, παρε μια 6850 ακομη, το τροφοδοτικο σου και η μητρικη σου το υποστηριζουν

μπορεις να παρεις και μια απλη 6850, οχι απαραιτητα toxic που ειναι αρκετα πιο ακριβες, αλλα νομιζω τα ρολογια της καρτων γραφικων θα οριζονται απο αυτα της χαμηλοτερης καρτας

Δημοσ.

ΑΠΟΡΙΑ 1: με την 6850, που δεν σε φτανει η ισχυς και θελεις να βαλεις κι αλλη μια?

ΑΠΟΡΙΑ 2-ΠΡΟΤΑΣΗ : ΑΝ δεν σε καλυπτει 1χ6850, γιατι αντι να δωσεις αλλα ~170~ €, δεν δινεις αυτη που εχεις, και να χτυπησεις 1χ6950?

Δημοσ.

Δεν ίππαρχοι κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την κάρτα στο να μην τραβάει τα games μου.

αλλα θέλω να έχω το κάτι παραπάνω."γιαυτο" τον λόγο.

είναι και θέμα ψυχολογίας :P

OC λέω να μην τις κάνω γιατί ήδη είναι OC edition + ότι αν την κάνω θα πιέζεται αρκετά.

η διαφορα με την απλή έκδοση και την toxic έχουν μικρή διαφορα στην τιμή και αν πάρω θα πάρω σε toxic version.

Τώρα αυτό που λες φιλε μου για να πουλήσω την 6850 και να πάρω την 6950 δεν θα το έκανα για τον λόγο ότι κάτσε ακόμα τώρα αγόρασα την κάρτα θα την πουλήσω? και ποσο να πιάσει από την στιγμή p είναι 15 μέρες χρησιμοποιημένη την πήρα 195 δεν λέει να την δώσω 160....αν έκανα κάποιο τέτοιο βήμα να την πουλήσω θα πήγαινα στην 6970 που είναι η κορυφαία πιστεύω k είναι και 2 GB....Τι λέτε? :-)

Δημοσ.

OC λέω να μην τις κάνω γιατί ήδη είναι OC edition + ότι αν την κάνω θα πιέζεται αρκετά.

Ναι ενώ άν βάλεις 2η κάρτα κολλητά, η πάνω που δεν θα μπορεί να πάρει αέρα, που θα ανεβάζει θερμοκρασίες και που θα κάνει και θόρυβο θα είναι μια χαρά και δεν θα ζορίζεται καθόλου -LOL- (στην 3η pci-e slot (άσπρη) αν την βάλεις θα χάνεις λίγο σε επιδόσεις καθώς δουλεύει χ4.

Αν δεν σε καλύπτει αυτή που έχεις δώσε την και πήγαινε σε μία 6950/6970 ανάλογα με τα οικονομικά σου. Λιγότερα προβλήματα, σταθερή απόδοση , κλπ.

Δημοσ.

Εδώ ο φίλος λέει ότι 2x6850 είναι καλύτερες από 1x6970.....isxiei auto ?

Ναι.

Απλά 1 κάρτα = Λιγότερα προβλήματα/θερμοκρασίες/θόρυβος.

Δημοσ.

Ναι.

Απλά 1 κάρτα = Λιγότερα προβλήματα/θερμοκρασίες/θόρυβος.

από θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα έχω καλo airflow στο κουτί... επίσης ο θόρυβος δεν με ενδιαφέρει καθόλου...

τώρα στο λιγότερα προβλήματα ? hmmm δεν ξέρω,και δεν νομίζω σιγά τι προβλήματα να βγάλουν.....αν δίνουν οι 2 καρτούλες καλλίτερη δύναμη τότε θα βάλω και άλλη 1 δεύτερη.

Δημοσ.

από θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα έχω καλo airflow στο κουτί... επίσης ο θόρυβος δεν με ενδιαφέρει καθόλου...

τώρα στο λιγότερα προβλήματα ? hmmm δεν ξέρω,και δεν νομίζω σιγά τι προβλήματα να βγάλουν.....αν δίνουν οι 2 καρτούλες καλλίτερη δύναμη τότε θα βάλω και άλλη 1 δεύτερη.

Το θέμα είναι ότι δεν υποστιρίζουν όλα τα games crossfire.

Επίσης, θα σκάσεις άλλα 200€ για να βάλεις μια δεύτερη 6850.. όταν με 150€ πουλάς την καρτούλα σου και βάζεις άλλα 180€ για να πάρεις μια 6970...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...