nathanas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε έναν υπολογιστή που είναισυνδεδεμένος στο δικτυό μου ασύρματα. Το PC από το οποίο θα στείλω το μήνυμα είναι συνδεδεμένο ενσύρματα και το άλλο ασύρματα στο ίδιο δίκτυο. Ανοίγω CMD και πληκτρολογώ: msg * /server:name_of_pc_to_send "text" αλλά δεν μου στέλνει και μου βγάζει κάποια errors. Πιστεύω θα φταίει κάτι επειδή είναι συνδεδεμένο το άλλο ασύρματα. Και τα 2 PC με Windows 7 Ultimate. Παρακαλώ βοήθεια...
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σε πρωτη φαση ανοιγεις ενα cmd και γραφεις msg και πατας εντερ..... και διαβαζεις. Αν αυτο δε βοηθησει.... τοτε γραφεις τη παρακατω εντολη msg /server:pcname username message Αν ουτε αυτο δε βοηθησει που μονο αυτο παιζει τοτε ενεργοποιεις το τερμιναλ και ως δια μαγειας παιζουν ολα. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server Name : AllowRemoteRPC Type : REG_DWORD Value : 1 (default='0') Επειδη οπως βλεπεις τα μηνυματα ειναι κλειστα by default στα 7 (και στα svista)..... ξεκινα με τη registry πρωτα Καλη επιτυχια
DDoS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Χαζουλη πουλινέ? Ναι εσύ που διαφημίζεσε σαν προιστάμενος της forthnet αλλα πουλάς αχλάδια στη λαική. Ναι εσυ ρε! σε σένα μιλάω. Την εφαγες και την κοπελλιά την anonymoys, έτσι κοπλεξικέ? Μη δείτε κάποιον να ξέρει και ειδικά να ειναι και κοπέλλα μπαμμμμμμμμ.... στα σωθικά έτσι? χαζούλης που είσαι. Είσαι καταδικασμένος στην αμάθεια και στα 600 ευρώ το μήνα...... ουστ βρωμόπουστα και μπινέ. Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε μαζι σου στο adslgr.com, βλακάκο. χαχαχαχαχαχαχαχα. Ο προιστάμενος παιδιά, χαχαχαχαχα, είσαι απίστευτος μαλάκας και βλάκας. Υ.Γ. Αυτά στα γράφω ενώ πίνω καφε με τον αλεξόπουλο, τον technician assingment της forthnet. xexexexexexe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.