Προς το περιεχόμενο

Πάμε για υποχρεωτικό msn 2011?

g_alkis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα στο windows update η νέα έκδοση msn 2011 εμφανιζόταν ως προτεινόμενη ενημέρωση. Από χθες μου την εμφανίζει ως σημαντική.

Αυτό σημαίνει οτι οδεύουμε σύντομα προς αναγκαστική αναβάθμιση του msn? Έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

δεν έχω δει κάτι τέτοιο

όμως τι πρόβλημα έχεις με τις αναβαθμίσεις του ΜΣΝ?

Υ.Γ. η ενημέρωση αυτή έρχεται μόνο όταν έχεις το ΜΣΝ, σωστά?

Δημοσ.

εγώ προσωπικά επειδή δεν μπαίνω ποτέ και επειδή δεν θέλω να επιβαρύνω τον υπολογιστή μου άσκοπα

μπαίνω από την σελίδα του windows live

αν δεν σου αρέσει το 11 κάνε το ίδιο, ή απενεργοποίησε την συγκεκριμένη ενημέρωση (αν γίνεται)

Δημοσ.

Αν δεν σας αρέσει η έκδοση 2011 και δεν χρειάζεστε όλα τα μπιχλιμπίδια των νεότερων εκδόσεων μπορείτε (άνετα) να κρατήσετε τις παλιότερες εκδόσεις, χωρίς να σας υποχρεώνει σε αναβάθμιση ... με το κόλπο «σκαλίζω το msn με το Resource Hacker». Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ ελάχιστα το msn και μόνο για γραπτό λόγο (για φωνητικά χρησιμοποιώ φανατικά skype) στον υπολογιστή μου υπάρχει η έκδοση 2008 (8.5.xxx), η οποία συνδέεται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=OQ4ERhPNlKI

http://www.youtube.com/watch?v=8xW6icHNHIY

Δημοσ.

εμενα πάντως με βόλεψε πολύ περισσότερο το καινούριο το msn και πίστεψε με δεν είμαι πολύ φίλος των "αλλαγών" στα προγράμματα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και το pidgin υπαρχει... ενα καρο προγραμματα υπατχουν εκει εξω...

Το θεμα ειναι τι εχει συνηθισει ο καθενας και τι δυνατοτητες του παρεχει το καθε προγραμμα...

Δημοσ.

Yeap, το ξέρω χρησιμοποιώ και trillian αλλά θέλω να κρατήσω και το msn.

Απόψε που πήγα να μπω από XP (τουλάχιστον) έφαγα πόρτα, θέλει τη νέα έκδοση για να συνδεθεί.

Δημοσ.

Έχω να χρησιμοποιήσω msn χρόνια τώρα.Mόνο miranda im που είναι και ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ.Για βιντεοκήση μόνο skype και oovoo(η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών msn έχει και skype οπότε δεν χρειάζεται).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...