g_alkis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέχρι τώρα στο windows update η νέα έκδοση msn 2011 εμφανιζόταν ως προτεινόμενη ενημέρωση. Από χθες μου την εμφανίζει ως σημαντική. Αυτό σημαίνει οτι οδεύουμε σύντομα προς αναγκαστική αναβάθμιση του msn? Έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο?
JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν έχω δει κάτι τέτοιο όμως τι πρόβλημα έχεις με τις αναβαθμίσεις του ΜΣΝ? Υ.Γ. η ενημέρωση αυτή έρχεται μόνο όταν έχεις το ΜΣΝ, σωστά?
g_alkis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου άρεσε καθόλου το 2011. Με βλέπω να πηγαίνω σε pidgin. Εννοείται η ενημέρωση έρχεται μόνο όταν το έχεις.
JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 εγώ προσωπικά επειδή δεν μπαίνω ποτέ και επειδή δεν θέλω να επιβαρύνω τον υπολογιστή μου άσκοπα μπαίνω από την σελίδα του windows live αν δεν σου αρέσει το 11 κάνε το ίδιο, ή απενεργοποίησε την συγκεκριμένη ενημέρωση (αν γίνεται)
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν σας αρέσει η έκδοση 2011 και δεν χρειάζεστε όλα τα μπιχλιμπίδια των νεότερων εκδόσεων μπορείτε (άνετα) να κρατήσετε τις παλιότερες εκδόσεις, χωρίς να σας υποχρεώνει σε αναβάθμιση ... με το κόλπο «σκαλίζω το msn με το Resource Hacker». Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ ελάχιστα το msn και μόνο για γραπτό λόγο (για φωνητικά χρησιμοποιώ φανατικά skype) στον υπολογιστή μου υπάρχει η έκδοση 2008 (8.5.xxx), η οποία συνδέεται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=OQ4ERhPNlKI http://www.youtube.com/watch?v=8xW6icHNHIY
Zeknafein Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 εμενα πάντως με βόλεψε πολύ περισσότερο το καινούριο το msn και πίστεψε με δεν είμαι πολύ φίλος των "αλλαγών" στα προγράμματα
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο μ αυτό που αναφέρει ο isay για τον WLM 2009;
Bandura Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Και το pidgin υπαρχει... ενα καρο προγραμματα υπατχουν εκει εξω... Το θεμα ειναι τι εχει συνηθισει ο καθενας και τι δυνατοτητες του παρεχει το καθε προγραμμα...
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Yeap, το ξέρω χρησιμοποιώ και trillian αλλά θέλω να κρατήσω και το msn. Απόψε που πήγα να μπω από XP (τουλάχιστον) έφαγα πόρτα, θέλει τη νέα έκδοση για να συνδεθεί.
DooKoo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Έχω να χρησιμοποιήσω msn χρόνια τώρα.Mόνο miranda im που είναι και ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ.Για βιντεοκήση μόνο skype και oovoo(η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών msn έχει και skype οπότε δεν χρειάζεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.