Προς το περιεχόμενο

Mumford & sons, κατι διαφορετικο και φρεσκο. folk indie rock φαση

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας εκφρασω πρωτα τα μουσικα μου γουστα, ειμαι φαν κυριως της ηλεκτρονικης μουσικης, trance, progressive, technno...whatever...αλλα εχω και το backround μου στις ροκιες καθως για πολυ καιρο ημουν φανατικος γκρουπ οπως smashing pumpkins, kyuss....κτλπ. Bottom line το φασμα ειναι μεγαλο και προσπαθω να βρισκω καλα κοματακια και γκρουπ οπουδηποτε. Θα τσεκαρω και τις λειδη γκαγκες και κατερινες περι για να δουμε τι σκατα ακουει η μαζα τελος παντον, να εχουμε μια ιδεα. Μπορει και μερικα απο αυτα να ακουγονται ευχαριστα καμια φορα με κανα κιλο ουισκι. Λοιπον καπως ετσι ειπα να δω τα γκραμι 2011, το αποτελεσμα ηταν να προσπερνω στο γρηγορο τις περισοτερες ερμηνιες απο τις βλακειες που ακουγα, ειδικα κατι usher (τον σιχαινομαι) και bieber....παρενθεσης, γαματο κλιπ απο southpark με bieber...

....συνεχιζω....λοιπον καποια στιγμη βγαζει τον αλλο ανοστο και βλακα david letterman και ανακοινωνει αλλο ενα κακογουστο τοπ 10 που κανει στην εκμπομπη του και μετα παρουσιαζει το εξης γκρουπακι, Mumford & sons και το τραγουδι the cave. To performance ηταν εκρηκτικο, φρεσκο, διαφορετικο, παραδοσιακο, με κλασικες κιθαρες, μπαντζο, μπιταρα και δυναμικα βοκαλς...κτλπ. Κοματαρα και εχω την εντυπωση οτι το εχω ακουσει καπου αλλου, σαουντρακ φαση σε ταινια η σειρα, ξερει κανεις?? anyway τσεκαρετε τους

ενα αλλο κοματι

τι λετε?

Δημοσ.

λοιπον καποια στιγμη βγαζει τον αλλο ανοστο και βλακα david letterman και ανακοινωνει αλλο ενα κακογουστο τοπ 10 που κανει στην εκμπομπη του και μετα παρουσιαζει το εξης γκρουπακι, Mumford & sons και το τραγουδι the cave. To performance ηταν εκρηκτικο, φρεσκο, διαφορετικο, παραδοσιακο, με κλασικες κιθαρες, μπαντζο, μπιταρα και δυναμικα βοκαλς...κτλπ. Κοματαρα και εχω την εντυπωση οτι το εχω ακουσει καπου αλλου, σαουντρακ φαση σε ταινια η σειρα, ξερει κανεις?? anyway τσεκαρετε τους

Σε ταινία/σειρά δεν θυμάμαι να τους έχω πετύχει, αλλά απο αρχές 2010 με το Little Lion Man με πείσανε. Πολύ καλό γκρουπάκι.

Και ναι το performance στα Grammys ήταν πολύ καλό και ευχάριστο :-)

Δημοσ.

εχω αρχισει και ακουω ολα τα κοματια τους. Ισως εχουν καποια μονοτονια ωρες ωρες, το ιδιο μοτιβο, ιδια δομη στα κοματια, αλλα εχουν και κατι ξεσπασματα μοναδικα και ποιο περιπλοκα με περισοτερα οργανα. Πχ και αυτο ειναι κοματαρα, αρχιζει λιγο βαρετο αλλα μετα το διλεπτο ειναι φοβερο

το the cave εχει γινει επισημα ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια, το εχω ακουσει ηδη καμια 20ρια φορες και το ανακαλυψα πριν λιγες ωρες!! εχω δει καμια 10ρια λαιβ βερσιονς. εδω αν και ειναι λιγο ατσαλη εκτελεση εχει γαμω τα vibes. Το κοινο το διασκεδαζει με την ψυχη του. Και μια γαματη ατακα απο τα σχολια "Something about the joy in the faces of the young people in the audience gives me faith in the future of this world.."

πολυ καλο και αυτο

Little Lion Man - Live at Glastonbury, φοβερη ατμοσφαιρα και εδω, ανατριχιλα! ε δεν περιμενα να ανακαλυψω τετοια μπαντα στα γκραμυ!

ε ενταξει αυτο κατανταει γελειο!!!! φοβερο κοματι και αυτο, ναι μοιαζει πολυ με τα αλλα, but what the fuck.

Δημοσ.

καλουτσικο, αλλα ψιλοδιαφορετικο στυλ, ποιο πολυ πανκιζει με φολκ στοιχεια.

Λοιπον απο οτι φαινεται δεν τους ξεχωρισα μονο εγω τους mumford, ειχαν την μεγαλυτερη ανοδο στο billboard αφου διπλασιασαν τις πωλησεις τους μετα τα γκραμυ και φτασανε στον νο2 των αλμπουμ!

http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2011/02/16/mumford-songs-get-big-grammy-lift/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημερα

για την εποχη μας που ψαχνεις ενα καλο cd με το τουφεκι ειναι οντως καταπληκτικο.

οπως και των strokes το καινουργιο,

ευχαριστω

Δημοσ.

Πολύ ωραίοι οι εν λόγω κύριοι.

Πιθανότατα θα έχει πέσει το αυτί σου στους Felice Brothers και τους Builders & the Butchers, παρόμοια φάση αμφότεροι.

FB:

B&B:

Δημοσ.

Πολύ ωραίοι οι εν λόγω κύριοι.

Πιθανότατα θα έχει πέσει το αυτί σου στους Felice Brothers και τους Builders & the Butchers, παρόμοια φάση αμφότεροι.

FB:

B&B:

Οι δεύτεροι μου άρεσαν καλύτερα. Κάτι μου θυμίζουν και σπάω το κεφάλι μου να βρω τι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...