gasper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω ενα συμπιεσμενο αρχειο rar στα 90mb. μπορει να μου πει καποιος, καποιον τροπο να το κανω μικροτερο για να το στειλω με hotmail. ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε πχ εδώ www.hotfile.com. Ανέβασε το αρχείο, κάνε copy paste το λινκ που θα σου δώσει και στείλε το λινκ με mail εκεί που θες. Μόλις το άτομο το κατεβάσει, χρησιμοποίησε το delete link για να το σβήσεις.
PETROS13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 μπορείς να το χωρίσεις σε 9 των 10 mb για να πάει (ένα κάθε φορά) και φυσικά αύξησε τη συμπίεση!
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
gasper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε πχ εδώ www.hotfile.com. Ανέβασε το αρχείο, κάνε copy paste το λινκ που θα σου δώσει και στείλε το λινκ με mail εκεί που θες. Μόλις το άτομο το κατεβάσει, χρησιμοποίησε το delete link για να το σβήσεις. δεν γινεται να ανεβασεις αρχειο 100mb με hotmail μπορείς να το χωρίσεις σε 9 των 10 mb για να πάει (ένα κάθε φορά) και φυσικά αύξησε τη συμπίεση! ειναι πολλα να γινουνε 9 αρχεια εγω ηθελα να γινει σε ενα το πολλυ δυο Εδώ. δεν με βοηθησε το βιντεακι και κει τα ιδια λεει πρεπει π.χ τα 100 mb να χωριστουν σε πολους τομους.
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν γινεται να ανεβασεις αρχειο 100mb με hotmail sorry? hotfile είπα για να μην σπάσεις το αρχείο σε κομμάτια και να πρέπει ο άλλος να κατεβάζει αρκετές φορές διάφορα attachments. Μέχρι 400mb μπορείς να ανεβάσεις σε ένα αρχείο. http://awesomescreenshot.com/0b67r5e4c
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν γινεται να ανεβασεις αρχειο 100mb με hotmail ειναι πολλα να γινουνε 9 αρχεια εγω ηθελα να γινει σε ενα το πολλυ δυο δεν με βοηθησε το βιντεακι και κει τα ιδια λεει πρεπει π.χ τα 100 mb να χωριστουν σε πολους τομους. gasper η karmen μιλησε για hotfile και οχι hotmail Το hotfile ειναι σαν το rapidshare. Ανεβάζεις αρχεία και τα κατεβάζουν άλλοι. EDIT: Με πρόλαβε ο σίφουνας που λέγεται karmen
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 EDIT: Με πρόλαβε ο σίφουνας που λέγεται karmen Και είμαι και busy
gasper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 gasper η karmen μιλησε για hotfile και οχι hotmail Το hotfile ειναι σαν το rapidshare. Ανεβάζεις αρχεία και τα κατεβάζουν άλλοι. EDIT: Με πρόλαβε ο σίφουνας που λέγεται karmen τον τροπο με hotfile τον ξερω παιδια αλωστε εχω ανεβασει πολλες φορες. τον αποφευγω για το λογο του οτι οταν θελω να στειλω βιντεακι σε εναν φιλο ασχετο που δεν ξερει απο hotfile και τετοια θα ψαχνεται και δεν θα ξερει πως να το κατεβασει δηλαδη αυτο που ζητησα με hotmail δεν γινεται?
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τον τροπο με hotfile τον ξερω παιδια αλωστε εχω ανεβασει πολλες φορες. τον αποφευγω για το λογο του οτι οταν θελω να στειλω βιντεακι σε εναν φιλο ασχετο που δεν ξερει απο hotfile και τετοια θα ψαχνεται και δεν θα ξερει πως να το κατεβασει δηλαδη αυτο που ζητησα με hotmail δεν γινεται? Δηλαδή ξανα Sorry. Θα κατεβάσει τα attachment από το hotmail, θα τα ενώσει και δεν θα καταφέρει να κάνει κλικ στο λινκ να το κατεβάσει αυτόματα; Στο hotmail έχεις μικρό περιορισμό σε αυτά που μπορείς να στείλεις, άρα θα το στείλεις σε κομμάτια.
gasper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 απο οτι θυμαμαι παλιοτερα μου στελνανε βινεακια κατι φιλοι μου απο βαφτισεις και γαμους αρκετα μεγαλα και τα επαιρνα απο hotmail
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 απο οτι θυμαμαι παλιοτερα μου στελνανε βινεακια κατι φιλοι μου απο βαφτισεις και γαμους αρκετα μεγαλα και τα επαιρνα απο hotmail Μεγάλα σε διάρκεια ή σε μέγεθος; Τι ανάλυση; Δεν ξέρω αλλά νομίζω πας από τη δύσκολη διαδρομή.
gasper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή ξανα Sorry. Θα κατεβάσει τα attachment από το hotmail, θα τα ενώσει και δεν θα καταφέρει να κάνει κλικ στο λινκ να το κατεβάσει αυτόματα; Στο hotmail έχεις μικρό περιορισμό σε αυτά που μπορείς να στείλεις, άρα θα το στείλεις σε κομμάτια. ειπαμε τα 100 mb αν γινουν 50 και 50 σε δυο rar που οταν αποσυμπιεστει θα βγει ενα και μονο βιντεο. να που ομως με hotmail δεν σε αφηνει να ανεβασεις πανω απο 15mb
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το αρχείο σου αποκλείεται * να πάρει τόση συμπίεση ώστε τα 90 ΜΒ να γίνουν 10ΜΒ και να δεχτει το attachment το hotfile hotmail, οπότε αναζητάς άλλους τρόπους. Α.Κόβεις το αρχείο σε Χ κομμάτια και στέλνεις ισάριθμα email. Αν ο παραλήπτης «δεν το έχει» τότε αυτός ο τρόπος είναι χειρότερος γιατί πρέπει να κατεβασει ολα τα κομματια και μετά να τα αποσυμπιέσει/ενώσει. Β.Ανεβάζεις σε κάποιο hoster και κάνεις το αρχείο hotlink οπότε ο χρήστης κατεβάζει χωρίς αναμονές που θα τον μπερδέψουν Γ. Για τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ οτι η πιο εύχρηστη λύση είναι το site filedropper.com . Ανεβάζεις το αρχείο και στέλνεις το Link. Ο παραλήπτης μπαινει στο Link, γράφει ένα κωδικό που του γράφει και μετά κατεβάζει το αρχείο. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος ακόμα και για αρχάριους χρήστες. Αν και με αυτό τον τρόπο δεν τα καταφέρει ... στείλε του το αρχείο με ταχυδρομείο (σε cd) *Εκτός αν είναι txt αρχείο και η αρχική συμπίεση ήταν απλά store
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.