mihalis19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα από το πρωί δεν βλέπω διαφιμήσεις στο πλάγιο μενου που έχω ενώ πάνω πάνω (κάτω από το header) που έχω και εκεί φαίνεται μια κανονικά και μια μου δίνει διαφιμήσεις κοινονικού ενδιαφέροντος.Αυτά στην αρχική σελίδα αν όμως πάω στην μέσα σε κάθε ανάρτηση και δεξιά στην πλάγιο μενού τις έχει και απάνω στο header .Ξέρει κάνείς γιατί???
psifiakos_politis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Η μόνη απάντηση που έρχεται τώρα είναι ότι: Η google δεν βρίσκει να βάλει κάποια διαφήμιση στο site σου (μπορεί επειδή δεν έχεις πολλούς επισκέπτες) To έχεις παρατηρήσει μόνο εσύ ή το έχουν αναφέρει και άλλοι? Αν το έχεις δει μόνο εσύ μπορεί να φταίει κάτι με τα plugin του browser, (δοκίμασε άλλο browser) Δοκίμασε επίσης να κάνεις μια καινούργια διαφήμιση, να την βάλεις στην θέση της διαφημιση που δεν εμφανιζόταν και να δεις αν εμφανίζεται μετά
mihalis19 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 έκανα κατάργηση και τις ξαναέβαλα. μετά από αυτό ήταν οκ. όμως εχω παρατηρήσει και κάτι ακόμα.δεν μπορώ να βάλω πάνω από 3 διαφιμήσεις. ενώ παντού βλέπω ότι μπορείς να βάλεις όσες θες.!
psifiakos_politis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Από την google δεν μπορείς να βάλει πάνω από 3 διαφημίσεις, οι άλλες διαφημίσεις που βλέπεις δεν είναι της google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.