Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις!

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ντρέπομαι... αλλά σε κάνα 12όρω θα τραγουδήσει το παιδί με τα μαύρα πάλι και το κρεβάτι μου είναι 10 μέτρα από το καμπαναριό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αθήνα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου έξω από το κτίριο της Βουλής, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προς την πλευρά της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας.

Η αστυνομία είχε προλάβει να εκκενώσει την περιοχή και να διακόψει την κυκλοφορία γύρω από το Σύνταγμα, καθώς είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία 10 λεπτά νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές δεν υπάρχουν σοβαρές ζημιές ή τραυματίες.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται σε παρτέρι, στη συμβολή της Λ.Βασιλίσσης Σοφίας και της Λ.Αμαλίας, κοντά στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, μεταδίδει το Mega.

Θραύσματα της έκρηξης έχουν σκορπιστεί και στη Λεωφόρο Αμαλίας.

Επιτόπου βρίσκονται κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1092832&lngDtrID=244

θα δειτε οταν θα ερθουν μεταναστες και θα υπάρχει μειονοτητα με δυνατη θρησκεια, θα λέτε γιατι δεν γιορταζουμε την ανασταση στην Ελλάδα αλλά γιορτες άλλων θρησκειων. Σε 20 χρόνια θα γιορταζουμε το

ραμανταν και τα σουπερμαρκετ εφοσον θα υπάρχουν πιστοί θα κανουν και αυτα γιορτή ;) ....δεν ξερω αν μπορειτε να φανταστειτε το μέλλον αλλα ετσι θα γινει

εδω να πω τι μου ηρθε στο μυαλο?

ομως μη πεταχτει κανενα nerd rage παλι αλα thresh....:P

το μελλον οπως το ειδε ο γερος με τη βοηθεια του μεγαλου στην πρωτη ταινια του hellboy οπου βασιλευε ο hellboy και κατω ηταν σαν κολαση :o

επίσης να καταργηθεί και το τίναγμα της καμπάνας ότι ώρα τους καυλώσει λες έχουμε όλοι όρεξη να ακούμε πότε έχει συναυλία ο μουσάτος.

Πως ακριβως την "τιναζεις" μια καμπανα 200 κιλα; :lol::lol::lol:

Πως ακριβως την "τιναζεις" μια καμπανα 200 κιλα; :lol::lol::lol:

εχουν υπερδυναμεις προφανως γι αυτο αλλωστε και υπομενουμε το τιναγμα, δεν μπορουμε να τους παμε κοντρα:-D

Εμένα μου βουλώνουν και τα αυτιά. Αν την τινάξω πολύ κανουν ιιιιιιιιιιιιιιιιιι

για το πουλί μας μιλάμε έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...