Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δε θα ειναι ταξη μετα ναος θα ειναι Ναι ή όχι αγορίνα μου; δε σημαινει οτι θα γινει ετσι? (μεταξυ μας για το θεαθηναι εγινε) Για πες, για πες. Είσαι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ή έχεις κοννέ από 'κει; Μεταξύ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Όχι αλλά θα σου βρει λινκ. Παρεμπιπτόντως, εγώ όταν πρωτοπήγα στη σχολή μου είχα πάθει σοκ γιατί μέσα στις αίθουσες είχε -και έχει- εικόνες πάνω από τον πίνακα με τον χριστούλη και την παναγίτσα. Εγώ σαν μικρό και άβγαλτο περίμενα ότι στο πανεπιστήμιο δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα με εικόνες σταυρούς και τέτοια γιατί είχα ακούσει ότι κάνουν μάθημα πολύ μορφωμένοι άνθρωποι και ότι επίσης θα γίνουμε επιστήμονες, αλλά μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν, και μπήκα σε μια προφορική εξέταση στο γραφείο ενός καθηγητή και νόμιζα ότι μπήκα στο ιερό -είχε και φωτογραφίες από όλους τους μητροπολίτες στον τοίχο και μια βυζαντινή σημαία- και μετά ήρθε και ένας καθηγητής από άλλο πανεπιστήμιο και μας είπε υποτιμητικά ότι δεν θα γίνουμε επιστήμονες ='( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ σαν μικρό και άβγαλτο περίμενα ότι στο πανεπιστήμιο δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα με εικόνες σταυρούς και τέτοια Nobody expects the Greek inquisition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι ή όχι αγορίνα μου; Για πες, για πες. Είσαι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ή έχεις κοννέ από 'κει; Μεταξύ μας. δεν εχω προβλημα με τις αλλες θρησκειες το ειπα και προηγουμενως οχι δεν εχω κονε. αλλα μην περιμενεις ολοκληρη ιταλια να αλλαξει κατι μονο και μονο απο suggestion της EU. η αποφαση ηταν μονομερης δεν ειπε οτι αν δε βγαλετε τους σταυρους θα φατε χρηματικο προστιμο η αλλη τιμωρια. προταση ηταν απλα τα δε επιχειρηματα κατα των οποιων εγινε ruling υπερ της εναγομενης τα θεωρω επιεικως αστεια. ειδικα το οτι η υπαρξη του σταυρου χαλαει την κριτικη σκεψη των μαθητων ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- Παρεμπιπτόντως, εγώ όταν πρωτοπήγα στη σχολή μου είχα πάθει σοκ γιατί μέσα στις αίθουσες είχε -και έχει- εικόνες πάνω από τον πίνακα με τον χριστούλη και την παναγίτσα. Εγώ σαν μικρό και άβγαλτο περίμενα ότι στο πανεπιστήμιο δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα με εικόνες σταυρούς και τέτοια γιατί είχα ακούσει ότι κάνουν μάθημα πολύ μορφωμένοι άνθρωποι και ότι επίσης θα γίνουμε επιστήμονες, αλλά μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν, και μπήκα σε μια προφορική εξέταση στο γραφείο ενός καθηγητή και νόμιζα ότι μπήκα στο ιερό -είχε και φωτογραφίες από όλους τους μητροπολίτες στον τοίχο και μια βυζαντινή σημαία- και μετά ήρθε και ένας καθηγητής από άλλο πανεπιστήμιο και μας είπε υποτιμητικά ότι δεν θα γίνουμε επιστήμονες ='( αν ειναι αληθεια ολα αυτα, γιατι μοιαζουν σαν παραμυθι λιγο, επεσες σε τρελλο επιστημονα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Βάση αυτού που είπε ο pappous_soulis και προς αποκατάσταση τάξης πάντως, προσωπικά σαν χριστιανός καθολικός στα χαρτιά δεν έχω νιώσει ποτέ δακτυλοδεικτούμενος. Πάντα το διασκέδαζα όταν με ρωτούσαν "Δηλαδή πιστεύεις στον Πάπα;". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Λέει να είσαι Καθολικός πάντως, έχει εξομολογήσεις, παμ-παμ-παράμ στο γάμο (έκανε τέτοιο η αδερφή μου) και επίσης η αμφίεση τα σπάει με αυτό το άσπρο κολλάρο. Επίσης ρε παιδί μου, έχεις χύσει αίμα, είσαι πιο ούγκα από ορθόδοξους που βλέπουν αίμα περιόδου και δε σε αφήνουν να μπεις στο ιερό. Το split αφού φάω το durum bigrolle mit kaese. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γιατί το άλλο, όταν πας να εξομολογηθείς; Που μπαίνεις στο μικρό σπιτάκι που μέσα χωρίζεται στη μέση και έχει δύο θέσεις, μία για σένα και μία για τον πάτερ (ναι οκ, δε ξέρω πώς λέγεται); Και ο πάτερ ανοίγει το συρόμενο πορτάκι και αρχίζει η διαδικασία; Μια φορά άνοιξε ο άλλος το πορτάκι κι εγώ μπερδεύτηκα, του ζήτησα 2 εισιτήρια για το The Lion King. Αλλά είναι και το άλλο ρε πούστη μου. Κάθε φορά που μπαίνεις εκεί έχεις μια πολύ έντονη και μυστήρια υποψία ότι κάποιος θα σε βιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Που 'ναι το split, έχω όρεξη για θάψιμο καθολικών. Ευελπιστώ σε τίτλο thread ανάλογο με το Πατάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γιατί το άλλο, όταν πας να εξομολογηθείς; Που μπαίνεις στο μικρό σπιτάκι που μέσα χωρίζεται στη μέση και έχει δύο θέσεις, μία για σένα και μία για τον πάτερ (ναι οκ, δε ξέρω πώς λέγεται); Και ο πάτερ ανοίγει το συρόμενο πορτάκι και αρχίζει η διαδικασία; Μια φορά άνοιξε ο άλλος το πορτάκι κι εγώ μπερδεύτηκα, του ζήτησα 2 εισιτήρια για το The Lion King. Αλλά είναι και το άλλο ρε πούστη μου. Κάθε φορά που μπαίνεις εκεί έχεις μια πολύ έντονη και μυστήρια υποψία ότι κάποιος θα σε βιάσει. Και στο τελος φευγεις απογοητευμενος :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και στο τελος φευγεις απογοητευμενος :-D:-D hahahaha... ...wait wat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μια πρωτοποριακή θεραπεία που χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία για να επιτεθεί στον καρκίνο με μια «αόρατη έξυπνη βόμβα» θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε ασθενείς το 2010. Το νανοσωματίδιο στοχεύει με ακρίβεια τα καρκινικά κύτταρα, ξεφεύγοντας παράλληλα από το ανοσοποιητικό σύστημα του… σώματος. Υπόσχεται έτσι να απελευθερώνει μεγαλύτερες και πιο αποτελεσματικές δόσεις φαρμάκων στους καρκίνους χωρίς να έχει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Δοκιμές σε ζώα έδειξαν ότι μπορεί να συρρικνώνει όγκους «ουσιαστικά στο μηδέν». Ενώ μια δοκιμή σε 25 καρκινοπαθείς έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σ΄ έναν χρόνο. Αν είναι επιτυχής, μπορεί να οδηγήσει στην παρασκευή ενός φαρμάκου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα σε πέντε χρόνια. Μολονότι η θεραπεία σχεδιάστηκε για τον καρκίνο του προστάτη, αναμένεται ότι θα είναι αποτελεσματική εναντίον και άλλων στερεών όγκων, όπως μορφές καρκίνων του μαστού, του πνεύμονα και του εγκεφάλου. Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την ΒΙΝD Βiosciences, μια εταιρεία με έδρα το Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης. «Είναι το πρώτο νανοσωματίδιο μεταφοράς φαρμάκου που θα δοκιμαστεί κλινικά», λέει ο Τζεφ Ρκας, ο αντιπρόεδρος του φαρμακευτικού τμήματος της εταιρείας. «Στη συνέχεια θα το αναπτύξουμε ώστε να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και για τη θεραπεία καρδιαγγειακών ασθενειών, φλεγμονών, ακόμη και λοιμωδών νόσων». Το νανοσωματίδιο, το οποίο ονομάστηκε ΒΙΝD 014, επιλύει τρία από τα κυριότερα προβλήματα στη χορήγηση φαρμάκων: πώς να εξασφαλιστεί ότι τα θεραπευτικά μόρια θα πάνε στο σωστό σημείο του σώματος, πώς θα απελευθερωθούν αργά σε διάστημα αρκετών ημερών και πώς θα εμποδιστεί το ανοσοποιητικό σύστημα να τα αναγνωρίσει ως ξένα και να τα καταστρέψει. Τα καταφέρνει «συσκευάζοντας» τα φάρμακα μέσα σ΄ ένα «πακέτο ειδικής διανομής» που αναπτύχθηκε από τους Ρόμπερτ Λάνγκερ του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και Ομίντ Φαροχζάντ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ιδρυτή της ΒΙΝD Βiosciences. 1.000 φορές πιο λεπτό από τρίχα Η διάμετρος του νανοσωματιδίου αυτού είναι 1.000 φορές μικρότερη από αυτήν μιας ανθρώπινης τρίχας (περίπου 100 νανόμετρα ή ένα δεκάκις εκατομμυριοστό του μέτρου). Αποτελείται από τέσσερα στοιχεία: το φορτίο του, ένα κοινό φάρμακο χημειοθεραπείας, το docetaxel ή taxotere· τα μόρια του docetaxel βρίσκονται μέσα σ΄ ένα βιοδιασπάσιμο πολυμερές γνωστό ως πολυλακτικό οξύ, το οποίο διαλύεται αργά σε διάστημα αρκετών ημερών ώστε το φάρμακο να απελευθερώνεται σταδιακά· η γεμάτη φάρμακο «κεφαλή» καλύπτεται στη συνέχεια από ένα «αόρατο περίβλημα» πολυαιθυλενογλυκόλης που κρύβει το σωματίδιο από το ανοσοποιητικό σύστημα. Το τελευταίο στοιχείο του σωματιδίου είναι το έξυπνο σύστημα στόχευσης, με τη μορφή ενζύμων προσδεμένων στο εξωτερικό περίβλημά του, γνωστά ως συνδέτες στόχευσης. Είναι σχεδιασμένα να ενώνονται μ΄ ένα μόριο που υπάρχει στα κύτταρα του καρκίνου του προστάτη (το ΡSΜΑ), ώστε τα σωματίδια να συσσωρεύονται στο σημείο όπου υπάρχει ο όγκος προτού απελευθερώσουν το φάρμακο που μεταφέρουν. «Είναι μια άγκυρα μάλλον, παρά ένας ραδιοπομπός», είπε ο δρ Ρκας. «Όταν τα σωματίδια φθάσουν στον όγκο, παραμένουν σ΄ αυτόν». Πηγή: Τα Νέα – The Times Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Βάση αυτού που είπε ο pappous_soulis και προς αποκατάσταση τάξης πάντως, προσωπικά σαν χριστιανός καθολικός στα χαρτιά δεν έχω νιώσει ποτέ δακτυλοδεικτούμενος. Πάντα το διασκέδαζα όταν με ρωτούσαν "Δηλαδή πιστεύεις στον Πάπα;". Ναι αλλά δεν νομίζω να σου πει το ίδιο ένας μουσουλμάνος ή ένας άθεος. Γιατί το άλλο, όταν πας να εξομολογηθείς; Που μπαίνεις στο μικρό σπιτάκι που μέσα χωρίζεται στη μέση και έχει δύο θέσεις, μία για σένα και μία για τον πάτερ (ναι οκ, δε ξέρω πώς λέγεται); Και ο πάτερ ανοίγει το συρόμενο πορτάκι και αρχίζει η διαδικασία; Μια φορά άνοιξε ο άλλος το πορτάκι κι εγώ μπερδεύτηκα, του ζήτησα 2 εισιτήρια για το The Lion King. Αλλά είναι και το άλλο ρε πούστη μου.[b'] Κάθε φορά που μπαίνεις εκεί έχεις μια πολύ έντονη και μυστήρια υποψία ότι κάποιος θα σε βιάσει.[/b] Και στο τελος φευγεις απογοητευμενος :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Συν του ότι σε περίπτωση σεισμού ο εγκέλαδος δεν θα έχει τα @@ να χτυπήσει το σχολείο. :-D does not compute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ένα στα 20 παιδιά της Μεγάλης Βρετανίας νομίζει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν… ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας στο ποδόσφαιρο! πηγή: Cosmo.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά δεν νομίζω να σου πει το ίδιο ένας μουσουλμάνος ή ένας άθεος. οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται αστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις