Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Κυοφορεί... δωδεκάδυμα http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=313375&cid=8 Έγκυος με... 12 παιδιά θέλει να γεννήσει κανονικά, παρά τις προτροπές ειδικών, οι οποίοι την έχουν προειδοποιήσει πως το ρίσκο που αναλαμβάνει είναι μεγάλο. Η μητέρα -δασκάλα στην Τυνησία- φαίνεται να απορρίπτει τις ιατρικές συμβουλές ειδικών, έχοντας πάρει την απόφαση να γεννήσει κανονικά τα έξι αγόρια και έξι κορίτσια που κυοφορεί, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun. Αν τα καταφέρει, η γέννα της θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των πολλαπλών γεννήσεων. Ο σύζυγός της την υποστηρίζει δηλώνοντας: "Στην αρχή νόμιζα ότι η γυναίκα μου θα φέρει στον κόσμο δίδυμα. Στην συνέχεια περισσότερα έμβρυα εντοπίστηκαν. Χαιρόμασταν όλο και περισσότερο όσο ο αριθμός αυτός μεγάλωνε". Βρετανοί ειδικοί για θέματα γονιμότητας, προειδοποίησαν την έγκυο στην Γάφσα -πόλη της Τυνησίας- για το τεράστιο ρίσκο που παίρνει. Όλα τα παιδιά που γέννησε η προηγούμενη κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ - έφερε στον κόσμο εννιά παιδιά στην Αυστραλία το 1971- πέθαναν στο Σίδνεϊ. Η μέλλουσα μητέρα, πάντως, ανυπομονεί να τα γεννήσει και να τα πάρει όλα αγκαλιά, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι η υποψήφια για το νέο ρεκόρ παλιότερα είχε αποβάλει αρκετές φορές. Η κυβέρνηση της Τυνησίας τονίζει ότι θα προσφέρει την καλύτερη φροντίδα στη μητέρα και τα παιδιά. ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!
eSATA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Φανταζεστε οταν παει 6-7 μηνων να της επιτεθει κανα σκυλι να της σκισει την κοιλια και να κρεμονται 12 μωρα;..φανταστικο θεαμα
pournaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Η πλακα θα ηταν να γινοταν αυτο σε καποια δυτικη χωρα, οπου το ζευγαρι λογω εργασιας ειχε φτιαξει ενα πλανο με σκοπο απλα να κανει ενα - δυο παιδια
evabb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Η πλακα θα ηταν να γινοταν αυτο σε καποια δυτικη χωρα, οπου το ζευγαρι λογω εργασιας ειχε φτιαξει ενα πλανο με σκοπο απλα να κανει ενα - δυο παιδια τοτε απλα θα πηγαινε σε εναν γιατρο και θα της επαιρνε τα περισευουμενα παιδια πριν γεννηθουν
teo64x Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Παλιά είδηση, αλλά αξίζει. http://www.smh.com.au/articles/2007/04/05/1175366413169.html?from=top5
slygeo87 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Να και ο Ρόμπερτ απ' την είδηση του Τέο. =ρ λολ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 by the gods! τι είναι αυτό το τέρας? αν είχε χαυλιόδοντες θα έπαιζε στο Hol Grail των Monty Python!
Members gsarig Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Members Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εμένα το Donnie Darko μου θύμισε...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εμένα το Donnie Darko μου θύμισε... Κι εμένα, εντελώς.
elven Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Εμένα πάλι τον Γαλάτη να κρατάει ένα κουνέλι..
andreapaog328 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αξίας 2 ευρώ είναι το τυχερό δελτίο που κέρδισε στο ιταλικό τζακποτ στο Λόττο, το οποίο συγκέντρωσε το μυθικό ποσό των 147,8 εκατ. ευρώ- ποσό ρεκόρ στην Ευρώπη. Ο υπερτυχερός ή οι υπερτυχεροί κάτοχοι του δελτίου παραμένουν άγνωστοι. Από όσα έγιναν γνωστά, πάντως, παίχτηκε σε ένα μπαρ μιας μικρής τουριστικής πόλης των δύο χιλιάδων κατοίκων στην κεντρική Τοσκάνη. Εκεί όλοι οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα τυχερά νούμερα είναι 10, 11, 27, 45, 79 και 88. Ηδη στην μικρή πόλη Μπανιόνε, που έχει φωταγωγηθεί, έχουν στηθεί υπαίθρια πάρτι και όλοι οι κάτοικοι είναι στους δρόμους και γιορτάζουν.Στο ιταλικό Λόττο συμμετείχαν και πολλοί τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ιταλία μόνο για να παίξουν. πηγή: Τα Νέα εγώ μόνο το 10 έπιασα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 κάποιος μπέρδεψε τα topics?
UpToDate_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πλακα κανειςςςςς Ενας mod ας σηκωσει τo αναθεματισμενο σκιτσο και ας το παει στο τοπικ με τις εικονες
FarCry Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 MRI SEXXXXXXXX «Οι εικόνες έδειξαν ότι στη διάρκεια της συνουσίας στην 'ιεραποστολική στάση', το πέος έχει σχήμα μπούμερανγκ και το ένα τρίτο του μήκους του αντιστοιχεί στη ρίζα του πέους. Κατά τη διάρκεια της γυναικείας σεξουαλικής διέγερσης χωρίς συνουσία, η μήτρα ανασηκώθηκε και το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου επιμηκύνθηκε. Το μέγεθος της μήτρας δεν αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης» ανέφεραν τότε οι ερευνητές στο British Medical Journal. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1045283&lngDtrID=252
Προτεινόμενες αναρτήσεις