ennoeitai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τέτοια πράγματα δεν πρέπει να τα αγνοούμε και να γυρνάμε αλλού το κεφάλι σαν κοινωνία. Αλλά απ'την άλλη, τώρα, με μια γρήγορη έρευνα μπορώ να παραθέσω καμιά 20αριά περιστατικά με πρόσφατα ατυχήματα, θανάτους, καρκίνους κλπ. Ποιός ξέρει τι είναι καλύτερο; FarCry γιατί ο Lucifer;
FarCry Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δεν εχει σχετικο αντικειμενο με την ιατρικη ή λαθος εχω υποθεσει τοσο καιρο? εγω το παρεθεσα γιατι μου εκανε εντυπωση. πρωτη φορα διαβαζω εκ γεννετης καρκινος
ennoeitai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Όντως είναι καινοφανές.. Ας έχει καλή κατάληξη. Για το Lucifer δεν ξέρω γι'αυτό σε ρώτησα.
Hael Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λαθρομετανάστες έχουν κατασπαράξει τα σκυλιά στο κέντρο της Αθηνας
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους επί της οδού Αγησιλάου προς πώληση ειπαμε θα καταντησουμε σαν τις τριτοκοσμικες λατινικες/ασιατικες/αφρικανικες χωρες. αν δεν ειμαστε ηδη..
antonl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Διαβάζοντας τον τίτλο κατάλαβα ακριβώς το ανάποδο.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τη μια λέτε "το κράτος δεν κάνει κάτι για τα αδέσποτα" και την άλλη φωνάζετε που τα τρώνε... τς τς τς
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τη μια λέτε "το κράτος δεν κάνει κάτι για τα αδέσποτα" και την άλλη φωνάζετε που τα τρώνε... τς τς τς Το αυτό, είδες η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας; Καλά κάνουν και τα τρώνε.;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λαθρομετανάστες έχουν κατασπαράξει τα σκυλιά στο κέντρο της Αθηνας πάει η πρώτη ύλη του Κάβουρα δλδ?! ή τα τρώνε στον Κάβουρα?
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οποιος δεν ειναι vegan ή εστω vegetarian δεν δικαιουται να μιλαει (αυτα ΑΝ υποθεσουμε οτι το greeknation.blogspot.com δεν λεει πιπες...)
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Οποιος δεν ειναι vegan ή εστω vegetarian ποια ειναι η διαφορα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 οι πρώτοι δεν τρώνε καν γαλακτοκομικά αν δεν κάνω λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις