Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκότωσε πατέρα και γιο

Βέβαια το θέμα δε πρόκειται να πάρει περαιτέρω διαστάσεις διότι ο δράστης δεν ήταν αλλοδαπός .

Μπα, μπορει να το ριξουν στην κριση, και να αρχισουν να λενε οτι το εκανε γιατι βρεθηκε σε απογνωση λογω του μνημονιου.

Δημοσ.

Στα Ψηλαλώνια; Βγάλανε μαχαίρι; Με τόσο κόσμο γύρω τους; No fucking way...

Δημοσ.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ:

"Μην περιμένετε καμία συμπάθεια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας"

"Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο σε μικρό χωριό στο Νίγηρα, που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα και αναγκάζονται να μοιραστούν στα τρία ακόμα και την καρέκλα του θρανίου και προσδοκούν τη μόρφωση. Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι οι άνθρωποι στην Αθήνα."

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=149320&catID=14

Δημοσ.

Σκέφτομαι πόσα χρήματα από την προσωπική της περιουσία έχει δώσει η κυρία με τα πανάκριβα ταγιέρ.

Δημοσ.
"Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο σε μικρό χωριό στο Νίγηρα, που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα και αναγκάζονται να μοιραστούν στα τρία ακόμα και την καρέκλα του θρανίου και προσδοκούν τη μόρφωση. Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι οι άνθρωποι στην Αθήνα."

και γιατι δεν τους δινει ενα καλο δανειο με χαμηλο τοκο η ΔΝΤ ,για να φτιαξουν σχολεια εκει περα στη Νιγηρια;

ετσι θα σταματησει να εχει παντα τα φτωχα παιδακια της Νιγηριας στο μυαλο της,και να μπορει να πινει χωρις τυψεις την Dom Perignon της σε καποιο high class κοσμικο πάρτι στο Monte Carlo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...