Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να είναι κατά της γραμμικής θεώρησης του χρόνου. Δηλαδή, με πιάνει εμένα ο σλιπνοτ και με σπάει στο ξύλο. Γράφει ο ίδιος τύπος "ο σλίπνοτ δέρνει τον σπασμένο στο ξύλο λούσιφερ".
athlios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μπορει να ηταν αναπηρη σταυτια. Ειναι μερικοι ανθρωποι δε μπορουν να τα κουνησουν
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Κοροϊδεύετε σεις. Δε ξέρετε τι είναι να είσαι δημοσιογράφος και να σου κόβουν το επίδομα αναπηρίας.
FarCry Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ακυρώνονται οι αιμοδοσίες σε όλη τη χώρα εξαιτίας της έλλειψης ασκών αιμοδοσίας, δήλωσε στο "Ράδιο 9" ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών. Όπως εξήγησε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, "τα νοσοκομεία προμηθεύονται από δύο εταιρείες, εκ των οποίων η μία έκλεισε με αποτέλεσμα να έχει παγώσει η προμήθεια και να ακυρώνονται αιμοδοσίες σε όλη τη χώρα". http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=29624 για να μη λετε οτι καποιοι δεν θελουν να δωσουν αιμα
kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σωστά, εμάς μας το πίνουν με το καλαμάκι, δεν έχουν ανάγκη από ασκούς αιμοδοσίας! Πάντως σοβαρά τώρα, απίστευτη είδηση! Να δούμε τί άλλο θα ακούσουμε. Αυτός ο κατήφορος τόσα χρόνια, τέλος δεν προβλέπεται να έχει σύντομα.
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Να δούμε τί άλλο θα ακούσουμε. Νέο κρούσμα λιποθυμίας μαθητή από ασιτία η πλακα; παλι τα ιδια λαμογια θα ψηφισει ο ελληνας.και ας λιποθυμαει το παιδι του γειτονα απο την πεινα.το δικο του το εχει στο δημοσιο.
slygeo87 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εσύ τι θα ψηφίσεις; Αν θες, μου απαντάς με πμ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μια παραγκούπολη στο κέντρο της πόλης
Praetorianos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 η πλακα; παλι τα ιδια λαμογια θα ψηφισει ο ελληνας.και ας λιποθυμαει το παιδι του γειτονα απο την πεινα.το δικο του το εχει στο δημοσιο. Ρε Killik σοβαρά αυτό το κλαψομουνισμοτρολάρισμα σε ΚΑΘΕ thread για το λαμόγιο το νεοέλληνα δεν το 'χεις σιχαθεί? Τον Πρετεντέρη πιο λίγο τον βαριέμαι πλέον.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Νέο κρούσμα λιποθυμίας μαθητή από ασιτία Τι διάολο, δεν έχουν κυλικεία τα σχολεία σήμερα;
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι διάολο, δεν έχουν κυλικεία τα σχολεία σήμερα; εχουν.το θεμα ειναι ομως τι πουλανε για φαγητο.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 εχουν.το θεμα ειναι ομως τι πουλανε για φαγητο. Γαμώ τα φαγητά. Μπουγάτσες, κασερόπιτες, κρουασάν, μίλκο, κοκακόλες. Ο μόνος λόγος που νοσταλγώ τα μαθητικά χρόνια.
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ποιοτητικη διατροφη δηλαδη. και να ξερες τι μπαγιατιλα πεφτει σε αυτα τα κυλικεια.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ποιοτητικη διατροφη δηλαδη. και να ξερες τι μπαγιατιλα πεφτει σε αυτα τα κυλικεια. Ολόφρεσκα ήταν όλα. Το ξέρω καλά γιατί κάθε πρωί πήγαινα νωρίτερα στο σχολείο για να προλάβω να φάω πρώτος τη ζεστή κασερόπιτα αμέσως μόλις τις έφερνε ο φούρνιαρης.
pournaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Νέο κρούσμα λιποθυμίας μαθητή από ασιτία η πλακα; παλι τα ιδια λαμογια θα ψηφισει ο ελληνας.και ας λιποθυμαει το παιδι του γειτονα απο την πεινα.το δικο του το εχει στο δημοσιο. Τωρα εμενα γιατι δε μου φαινεται ουτε αυτη η ιστορια αληθινη; (ουτε η πρωτη βεβαια μου φαινοταν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις