gang Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 α οχι,να παραιτηθουν τελειως απο την δουλεια τους εφοσων ειναι τοσο δυσαρεστημενοι. άλλο δυσαρεστημένοι άλλο μ!@$^*ς
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εσυ πηδηξες σημερα; Και με γεωγραφικό εντοπισμό? Ενοποίηση facebook locations - i just made love εδώ και τώρα.
FarCry Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Η επιστήμη είχε σχεδόν ανακαλύψει το κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν με ένα πολύπλοκο μαθηματικό τύπο, αλλά η CIA από ότι φαίνεται δεν πολυπήρε στα σοβαρά το όλο εγχείρημα. Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009 προέβλεπε με ακρίβεια 80,9% ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρυβόταν σε έπαυλη της πόλης Αμποταμπάντ του Πακιστάν. Η μελέτη, βασισμένη σε ένα μοντέλο πιθανοτήτων που χρησιμοποιείται στην οικολογία των απειλούμενων ειδών, είχε τραβήξει τότε την προσοχή αμερικανικών ΜΜΕ, όχι όμως και των μυστικών υπηρεσιών. Η έρευνα δημοσιεύτηκε το 2009 σε μια σχετικά μικρή επιθεώρηση, το MIT International Review. Τράβηξε τότε την προσοχή διαφόρων αμερικανικών μέσων, μεταξύ άλλων της μεγάλης εφημερίδας USA Today. Περιέργως, οι αμερικανικές Αρχές είτε δεν έμαθαν για την έρευνα είτε δεν την θεώρησαν αρκετά αξιόπιστη: «Δεν ήρθαν σε επαφή μαζί μου, και δεν περίμενα να το κάνουν» λέει ο Γκιλέσπι http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12302%3Ascientific-research-in-2009-accurately-predicted-the-hideout-of-bin-laden&catid=41%3Atechnology&Itemid=113
eSATA Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ξεκίνησε η δίκη του πρώην ναζί Σάντορ Κεπίρο στην Ουγγαρία
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ξεκίνησε η δίκη του πρώην ναζί Σάντορ Κεπίρο στην Ουγγαρία Άντε στην καλύτερη περίπτωση να έγινε λοχαγός στα 25 του ... λέω εγώ τώρα... αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι πάνω κάτω 94 χρονών... ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΑ!!!! edit: γκάβακα αλέκο το λέει στην πρώτη σειρά... 97 χρονών... ζώον
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Η επιστήμη είχε σχεδόν ανακαλύψει το κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν με ένα πολύπλοκο μαθηματικό τύπο [...] Μπορείς να βοηθήσεις να βρω το άρθρο στο Science; Ψάχνω με το όνομα του ερευνητή, με Bin Laden, και δε βρίσκω άκρη. Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 [...] edit: γκάβακα αλέκο το λέει στην πρώτη σειρά... 97 χρονών... ζώον Αυτό :Ρ
FilipposMD Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μπορείς να βοηθήσεις να βρω το άρθρο στο Science; Ψάχνω με το όνομα του ερευνητή, με Bin Laden, και δε βρίσκω άκρη. Ευχαριστώ. Αν θες το αρχικό άρθρο, πας εδώ: http://web.mit.edu/mitir/ Στο February 2009 θα το δεις. Edit: Και φυσικά, ρίχοντας μια ματιά στο άρθρο, δεν βγαίνει από πουθενά ότι "προέβλεπε με ακρίβεια 80,9% ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρυβόταν σε έπαυλη της πόλης Αμποταμπάντ του Πακιστάν". Ό,τι να'ναι αυτοί οι δημοσιογράφοι ρε παιδί μου...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αν θες το αρχικό άρθρο, πας εδώ: http://web.mit.edu/mitir/ Στο February 2009 θα το δεις. Έψαχνα μέσω του Science για το University of California in Los Angeles και τελικά το βρίσκω το ΜΙΤ. Κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Πάντως, μου κάνει εντύπωση σε πόσα μέσα και blogs αναδημοσιεύεται η είδηση χωρίς παράθεση στην πηγή. Υπάρχει ένα θέμα εκεί. Ευχαριστώ πολύ.
FarCry Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Edit: Και φυσικά, ρίχοντας μια ματιά στο άρθρο, δεν βγαίνει από πουθενά ότι "προέβλεπε με ακρίβεια 80,9% ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρυβόταν σε έπαυλη της πόλης Αμποταμπάντ του Πακιστάν". Ό,τι να'ναι αυτοί οι δημοσιογράφοι ρε παιδί μου... οντως....και εγω τραβηγμενο το βρηκα να σου πω.
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δεν του έδωσαν τα ναρκωτικά που πλήρωσε
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δεν του έδωσαν τα ναρκωτικά που πλήρωσε Απόδειξη για το τι μπορεί να πάθουν τα εγκεφαλικά κύτταρα κάποιου που πίνει.
Highlander Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Όταν θα μπορεί να γίνει remotely το upgrade τότε θα γίνει χαμός με την εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις