leftermann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή το να έχεις δέκα μπύρες για τις παρέες σου... τι δέκα ρε. Μόνος θα είσαι; ...άλλος έτρωγε βρώμη επί ένα μήνα για να μπορέσει να αγοράσει μια κιθάρα. χου χου, θυμήθηκα παλιόφιλο που οι γονείς του φεύγαν κάθε σκ στο χωριό, αυτόςδεν πήγαινε, και του αφήναν κάνα φράγκο για φαγητό. Αυτός αγόραζε μόνο ψωμί και φτηνό κρασί, και τα μάζευε για να αγοράζει δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή το να έχεις δέκα μπύρες για τις παρέες σου και καμια σοκολάτα παραπάνω είναι άχρηστα έξοδα, ενώ το να έχεις baby doll των 300€ ξέρω γω είναι νορμάλ κατάσταση? Τε σπα, δεν μου πέφτει λόγος, άλλος έτρωγε βρώμη επί ένα μήνα για να μπορέσει να αγοράσει μια κιθάρα. Μα τη μπαναγία, πριν ξεκινήσεις καν να γράφεις, δεν είχα ουδεμία αμφιβολία επί τούτου ποιος μιλησε για baby doll του 300ευρου; ε δεν το πεταμε και ετσι το χρημα απλα υπαρχουν χιλιαδες πραματα που μπορεις να αγορασεις σε γελια τιμη αντι να τα ακριβοπληρωσεις, παραδειγμα τρανταχτο τωρα απο αντρα, ειμαστε στο σουπερμαρκετ με αυτον τον γνωστο και θελει αζαξ για τα τζαμια, παιρνει μια ταδε μαρκα που το μπουκαλι κοστιζει 5 ευρω!!! του λεω μα γτ δεν παιρνεις την μαρκα του σουπερμαρκετ που ειναι διπλασια ποσοτητα και κανει μονο 67 σεντς; ε τωρα δεν ειναι η ιδια ποιοτητα και μπορει να χρειαζεσαι διπλασια ποσοτητα με το φτηνο μπλα μπλα μπλα κι εγω σκεφτομουν do the math ζωο! αυτη την ατακα την εχω ακουσει ισα με 1000 φορες απο διαφορετικους αντρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Η σωστή απάντηση που αποστομώνει είναι: -Μα επειδή κάνει τα τζάμια αόρατα! (fuckin amateurs)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 [...] Οι αντρες πληρωνουν για κατι που τους χρειαζεται 300 euro ενω αξιζει 100. Οι γυναικες πληρωνουν 100 euro για για κατι που αξιζει 300 και δεν το χρειαζονται. © άγνωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Οι αντρες πληρωνουν για κατι που τους χρειαζεται 300 euro ενω αξιζει 100.Οι γυναικες πληρωνουν 100 euro για για κατι που αξιζει 300 και δεν το χρειαζονται. © άγνωστος Ναι διάολε, έχω φύγει από τα ΙΚΕΑ γεμίζοντας το αμάξι καλαθάκια. ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Οι αντρες πληρωνουν για κατι που τους χρειαζεται 300 euro ενω αξιζει 100.Οι γυναικες πληρωνουν 100 euro για για κατι που αξιζει 300 και δεν το χρειαζονται. © άγνωστος αρα εχω δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 αρα εχω δικιο Μα στο είπα από την αρχή, δεν έπαιζε να έχεις άδικο. Ποτέ I like your sig very much, anyway. Ναι διάολε, έχω φύγει από τα ΙΚΕΑ γεμίζοντας το αμάξι καλαθάκια.ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ! "Κάπου θα μου χρειαστεί ένα καλαθάκι που χωράει μισό σπίρτο και κάνει μόνο 2€" φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 του λεω μα γτ δεν παιρνεις την μαρκα του σουπερμαρκετ που ειναι διπλασια ποσοτητα και κανει μονο 67 σεντς; ε τωρα δεν ειναι η ιδια ποιοτητα και μπορει να χρειαζεσαι διπλασια ποσοτητα με το φτηνο μπλα μπλα μπλα κι εγω σκεφτομουν do the math ζωο! αυτη την ατακα την εχω ακουσει ισα με 1000 φορες απο διαφορετικους αντρες. Ολα εχουν την εξηγηση τους.Για να δεις ποσο επιβαρυντικη ειναι στο προυπολογισμο η τιμη του απορυπαντικου πρεπει να εχεις τριφτει με το αντικειμενο (το πλυσιμο δηλαδη) ,και να μην εχεις μεινει με την εντυπωση οτι θα σου κρατησει ενα εξαμηνο .Αλλα απο την αλλη θα πλενουμε και πιατα ,τζαμια και δεν ξερω εγω τι αλλο ? Ειναι δυνατον .Ασε που για να συγκρινεις τιμες πρεπει να εχεις κανει ερευνα αγορας στα σουπερμαρκετ.Δηλαδη περα απο το πωπουλι της κοπελας στο ταμειο και τα ραφια με τις μπυρες πρεπει να εχεις κοιταξει και αλλα πραγματα.Και ενταξει ,κανα σαλαμι μπυρας , απορυπαντικα , χαρτικα και ολα αυτα τα ..πωσταλενε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ολα εχουν την εξηγηση τους.Για να δεις ποσο επιβαρυντικη ειναι στο προυπολογισμο η τιμη του απορυπαντικου πρεπει να εχεις τριφτει με το αντικειμενο (το πλυσιμο δηλαδη) ,και να μην εχεις μεινει με την εντυπωση οτι θα σου κρατησει ενα εξαμηνο .Αλλα απο την αλλη θα πλενουμε και πιατα ,τζαμια και δεν ξερω εγω τι αλλο ? Ειναι δυνατον .Ασε που για να συγκρινεις τιμες πρεπει να εχεις κανει ερευνα αγορας στα σουπερμαρκετ.Δηλαδη περα απο το πωπουλι της κοπελας στο ταμειο και τα ραφια με τις μπυρες πρεπει να εχεις κοιταξει και αλλα πραγματα.Και ενταξει ,κανα σαλαμι μπυρας , απορυπαντικα , χαρτικα και ολα αυτα τα ..πωσταλενε ? ειναι τοσο τραγικα δυσκολα ολα αυτα δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ειναι τοσο τραγικα δυσκολα ολα αυτα δλδ; Οφειλουν να ειναι δυσκολα γιατι αποτελουν την τελευταια γραμμη αμυνας απεναντι στην ολοκληρωτικη ισοτητα των δυο φυλλων και τις τραγικες συνεπειες που ολοι αντιλαμβανομαστε οτι αυτο θα φερει .Ειναι χρεος μας να μην ασχολουμαστε με τις δουλειες του σπιτιου και τα σχετικα με αυτες ματζαφλαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ηθελε να κανει σεξ μεσα σε...φερετρα 35χρονη απο την Κομοτηνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ηθελε να κανει σεξ μεσα σε...φερετρα 35χρονη απο την Κομοτηνη! :lol::lol::lol:AAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXXAAXXAXA:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ηθελε να κανει σεξ μεσα σε...φερετρα 35χρονη απο την Κομοτηνη! Μια ελπίδα για το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τρελό Urban Legend. Έχει ακουστεί παντού και πάντοτε, σε πολλές παραλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 'Ακου τώρα εδώ ...την απήγαγαν οι Ταλιμπάν και όταν την έσωσαν τελικά σκοτώθηκε από ..."μάλλον" αμερικανικά πυρά. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231062416 ...ή από Βρετανικά πυρά : «Ενδείξεις και συνεντέυξεις που έγιναν μετά την επιχείρηση με το προσωπικό που πήρε μέρος σε αυτή υποδηλώνουν ότι η Λίντα (Νόργκροουβ) ίσως να σκοτώθηκε από μία χειροβομβίδα που έριξε ένας κομμάντο κατά τη διάρκεια της επίθεσης», δήλωσε ο Κάμερον σε συνέντευξη Τύπου. source ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Είναι να μην το έχει η μοίρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις