status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΜΕ 'ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ το κερατο μου το τράγιο; Εμείς Τρόϊκα μέχρι το 2020..:Ρ Ή μάλλον. τρώει-κα μέχρι το 2020.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Με απλά Ελληνικά δημοτικού: "Απλούστατα θα φορολογήσουμε τις τράπεζες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Με απλά Ελληνικά δημοτικού: "Απλούστατα θα φορολογήσουμε τις τράπεζες". Εδώ δεν ξέρουμε τέτοιες γλώσσες ρε, εμείς είμαστε προϊόντα του σχεδίου Μαρσαλ, αμερικανικά και μόνο, αν με πιάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΜΕ 'ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ το κερατο μου το τράγιο; Τι μας νοιαζει, εγω ετοιμαζω βαλιτσες για πανω, να κανονισω εισητηριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τι μας νοιαζει, εγω ετοιμαζω βαλιτσες για πανω, να κανονισω εισητηριο; Πόσο σωστό σε βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τι μας νοιαζει, εγω ετοιμαζω βαλιτσες για πανω, να κανονισω εισητηριο; ουγγαρεζες οι κοπελιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ουγγαρεζες οι κοπελιες? Μεσα, κεντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίοι οι Ούγγροι! Ο πραγματικός λόγος που πανικόβαλε την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. ήταν μήπως αυτή η εθνικά επωφελής ουγγρική στάση βρει μιμητές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δημιουργήσει «σχολή» παρακινώντας και άλλες κυβερνήσεις κρατών - μελών των «27» να φορολογούν τις τράπεζες αντί να υποβάλλουν τους λαούς τους σε εξοντωτικά μέτρα λιτότητας. Γιατί συγχύζονται? Αφού όλες οι κυβερνήσεις ξέρουν καλά ποια είναι η λύση και εν γνώση τους ακολουθούν το σχέδιο διάλυσης που τους επιβάλει το ΔΝΤ. Τι μας νοιαζει, εγω ετοιμαζω βαλιτσες για πανω, να κανονισω εισητηριο; quality fap material Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ουγγαρεζες οι κοπελιες? μπα μαλλον απο το silicon valley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μπαμαλλον απο το silicon valley από πυρίτιο είναι? good lord! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ..να κανονισω εισητηριο; Χωρίς επιστροφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μπράβο στην ουγγαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα αγγουρι ΝΑ με το συμπαθιο 1.10 μετρα πραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Tι Χιλτον κ παπαριες....εδω μιλαει το στειτ οφ δη αρτ λεμε Τουφα ψηνεσαι να σε σκοτωσω οταν ανεβω? http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_4899.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 μμμάλιστα... ομορφιές στο twitter. O alexzzz θα ξέρει να μας πει περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις