Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις!

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να πω απλα οτι τωρα λογω της καταστασης τους πιανει το ΣΔΟΕ

Μην ποστάρετε όπου να'ναι ρε.

Για τέτοια ποστ υπάρχει thread εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ουτε να παιξεις δε μπορεις πλεον....:mad:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1302422/A-body-Google-Street-View-Dont-worry-just-girl-playing-dead.html

---------- Προσθήκη στις 02:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:25 ----------

και μια ωραια ειδηση για το οριο συνταξιοδοτησης. τουλαχιστον και η επιστημη λεει οτι τα 62 μας τονωνουν. τωρα τι 62 τι 65 μικρη διαφορα :P

http://www.sciencenews.org/view/generic/id/62294/title/Retirement_at_62_boosts_well-being

Πρωταθλήτρια στο Sex

Μηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι είναι μια 25χρονη από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα… επιτεύγματά της. Οι κανόνες και η προτροπή των φίλων της να δει κάποιον ειδικό, καθώς τη θεωρούν άρρωστη.[..]

Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.

“Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ”. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δε με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!”, λέει χαρακτηριστικά.

Δεν τα γράφεις όλα: "“Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις”, είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται."

Χάσαμε την ευκαιρία γμτ. :devil:

Δεν τα γράφεις όλα: "“Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις”, είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται."

Χάσαμε την ευκαιρία γμτ. :devil:

γιατι αν δε το πεις εσυ πως θα το μαθει? :P

την κακομοιρα πρεπει να ειναι τελειως ανοργασμικια και μονο η ευχαριστιση του καινουργιου της εχει μεινει...

Από πότε έχουν οργασμό μόνο οι μονογαμικοί?

Είδηση που σχετίζεται... έμμεσα και με το τόπικ "Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)"

«Καναδάς: Φάρμα οργίων κλείνει! Ποντίκια σε βαζελίνη, κακοποιοίηση σκυλιών και άλογων»

Ένας καταδικασμένος λαθρέμπορος κοκαΐνης συνελλήφθηκε για αυτό που εμφανίζεται να είναι ένα αγρόκτημα κτηνωδίας στο πολιτεία της Washington στο οποίο οι επισκέπτες συμμετείχαν σε όλα τα είδη σεξουαλικών πράξεων με τα ζώα.

Ο Douglas Spink,39 ετών από το Ορεγκον καθώς και ένας 51χρονος Βρετανός κατηγορούνται για την υπόθεση.

Μετά από video που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας με απίστευτες σκηνές κτηνοβασίας όπου εκμεταλλευόντουσαν σκύλους μεγάλου μεγέθους, διενεργήθηκε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη των 2 παραπάνω.

Ο σερίφης σοκαρισμένος ανέφερε ότι είδε μέχρι και ποντίκια στη φάρμα που τους είχαν κόψει τις ουρές, τους είχαν βάλει βαζελίνη και σέξυ...εσώρουχα!(stringakia) . Προβλέπεται πιθανή φυλάκιση 5 ετών για κτηνοβασία.

«Αυτή η περίπτωση είναι αληθινά παράξενη,» είπε. «Αυτά ήταν ποντίκια που είχαν τις ουρές τους κομμένες, ουσιαστικά, πνίχτηκαν στη βαζελίνη.»

Στη φάρμα βρέθηκε ένας Μολοσσός που κατασχέθηκε όπως και όλα τα άλλα ζώα.

Source & Video Coverage: http://www.huffingtonpost.com/2010/04/16/douglas-spink-arrested-in_n_541379.html

• Super Moderators
Ο σερίφης σοκαρισμένος ανέφερε ότι είδε μέχρι και ποντίκια στη φάρμα που τους είχαν κόψει τις ουρές, τους είχαν βάλει βαζελίνη και σέξυ...εσώρουχα!(stringakia) .

holy shit batman!!!

Από πότε έχουν οργασμό μόνο οι μονογαμικοί?

δεν με πιανεις. το σκεπτικο ειναι το εξης

παει με εναν δεν της κανει κουκου δεκτον

παει με δευτερο παλι τπτ.

τριτος τπτ

τεταρτος τπτ

25ος τπτ

τους εχει παρει σβαρνα ολους μπας και την καταφερει καποιος :P

τους εχει παρει σβαρνα ολους μπας και την καταφερει καποιος :P

Μπορεί να την καταφέρνουν αρκετοί αλλά αυτή να γουστάρει να πολυπαίρνεται, που το κακό?

Το αναλύουν καλύτερα στο thread περί σεξουαλικής κατευθυντικότητας.

Μπορεί να την καταφέρνουν αρκετοί αλλά αυτή να γουστάρει να πολυπαίρνεται, που το κακό?

Το αναλύουν καλύτερα στο thread περί σεξουαλικής κατευθυντικότητας.

μπα και εγω για ανοργασμικη την κοβω... δεν ικανοποιειται με τπτ η λυσσαρα! :P:p

την κακομοιρα πρεπει να ειναι τελειως ανοργασμικια και μονο η ευχαριστιση του καινουργιου της εχει μεινει...

μπα και εγω για ανοργασμικη την κοβω... δεν ικανοποιειται με τπτ η λυσσαρα! :P:p

Καλά να πάθετε ρε, γαμώ τη γυναικεία αλληλεγγύη σας γαμώ :P

Είναι μια κοπέλα λίγο πιο απελευθερωμένη και την βγάλατε ανοργασμικιά και παρτόλα. Και μετά σας φταίει η φαλλοκρατική κοινωνία που κάνει διακρίσεις. Μόνες σας τα βγάζετε τα μάτια σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...