slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 όχι για ινφορμ μη πληζ. Ακουγεται ενδιαφέρον. Ας πούμε ότι δεν "σιχαινόταν" το αίμα.
status Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μη δούμε άντρα να φοράει ψηλοτάκουνα, κατευθείαν να τον πούμε αδερφή... Ταμπελοποίηση είδες, είδες..!
htps Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Γκέι, serious issues. Ελα τωρα!να μην ακουω ακυροσυνες
tsakonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Η Τζούλια σε έγκαινια οίκου ανοχής Και τι ευχές κάνουν στο τέλος? Καλά "μαμισια"? Να τα/τις χιλιάσετε μίσια/λούτσες??
overnontas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 http://lostnewsc.blogspot.com/2010/07/unesco.html τούρκος ο καραγκιόζης όπως λέει και στο τέλος το άρθρο εμάς μας έμεινε (και μας αξίζει) μόνο ο "χαρακτηρισμός"
pournaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Είδες κάτι απαράδεκτοι που κυκλοφορούν Ε εντάξει το "πηδάω άντρες" από το "πηδάω τη μάνα μου" έχει μια απόσταση ρε παιδι μου. Ναι αλλα ο δευτερος μπορει καλλιστα να σε ταπωσει. Μπορει πχ θελοντας να τον βρισεις να του πεις "θα σου μαμησω τη μανα" και να γυρισει με υφος και να σου πει "σιγα μωρε την ξενερωτη, χαλια κρεββατι κανει" :lol:.
YiN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Οκ, εκει ρε παιδι μου δεν χρειαζεται να βρισεις. Δλδ ο αλλος ειναι κατεστραμμενος απο μονος του.
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 52χρονη ήθελε να βάλει αγγελία για να πουλήσει το νεφρό της λόγω χρεών! Σοκ προκαλεί στην ελληνική κοινωνία, η είδηση ότι μια 52χρονη γυναίκα στην Ήπειρο, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα προσπάθησε ήθελε να επιχειρήσει να βγάλει κα΄ποια χρήματα πουλώντας το νεφρό της... Η απεγνωσμένη 52χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» προκειμένου να βάλει αγγελία για την πώληση του ενός νεφρού της, λέγοντας ότι πρέπει να βρει χρήματα για να μην μπουν τα δύο παιδιά της στη φυλακή για χρέη. Η οικογένεια ζει σε χωριό του Νομού Ιωαννίνων. Πάντα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Σαν αγρότες τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Ο κόμπος όμως έφθασε στο χτένι όταν έπεσε έξω η επιχείρηση που διατηρούσαν τα παιδιά της οικογένειας. Είχαν δανειστεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία σήμερα δεν μπορούν να αποπληρώσουν. «Πήρα αυτή την απόφαση μόνη μου, χωρίς να ενημερώσω τον άντρα μου και τα παιδιά μου, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεχρεώσουμε» λέει συγκλονίζοντας η 52χρονη. Πηγή
paschalia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ΕΕ: Νέα διαδικτυακή πύλη για τη νομική ενημέρωση
Evgenios1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πωπω το κωλοφαρδο!!! Ποσα θα παρει και για τα 30 μπουκαλια;
bnvdarklord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πωπω το κωλοφαρδο!!! Ποσα θα παρει και για τα 30 μπουκαλια; Στοιχημα θα ανοιξουν καποιο μαγαζι, διαφημίζοντας την παλιοτερη σαμπάνια του κοσμου και θα την πουλάνε και όσο γουστάρουν...
sotiris83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Όταν βρέχει σκύλους και γάτες (κυριολεκτικά!)
tsakonas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σιγα μη βρεχει και αγελαδες Αυτοι οι δημοσιογραφοι ολα τα τραβανε μεχρι να ξεχειλωσουν... ψαρια,βατραχια,σκουληκια κλπ ,ναι, γινεται και στην ελλαδα... σκυλους και γατες ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις