Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μη δούμε άντρα να φοράει ψηλοτάκουνα, κατευθείαν να τον πούμε αδερφή...

Ταμπελοποίηση είδες, είδες..!

Δημοσ.
Είδες κάτι απαράδεκτοι που κυκλοφορούν

Ε εντάξει το "πηδάω άντρες" από το "πηδάω τη μάνα μου" έχει μια απόσταση ρε παιδι μου.

Ναι αλλα ο δευτερος μπορει καλλιστα να σε ταπωσει. Μπορει πχ θελοντας να τον βρισεις να του πεις "θα σου μαμησω τη μανα" και να γυρισει με υφος και να σου πει "σιγα μωρε την ξενερωτη, χαλια κρεββατι κανει" :lol::lol::lol:.

Δημοσ.

Οκ, εκει ρε παιδι μου δεν χρειαζεται να βρισεις. Δλδ ο αλλος ειναι κατεστραμμενος απο μονος του.

Δημοσ.

52χρονη ήθελε να βάλει αγγελία για να πουλήσει το νεφρό της λόγω χρεών!

Σοκ προκαλεί στην ελληνική κοινωνία, η είδηση ότι μια 52χρονη γυναίκα στην Ήπειρο, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα προσπάθησε ήθελε να επιχειρήσει να βγάλει κα΄ποια χρήματα πουλώντας το νεφρό της...

Η απεγνωσμένη 52χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» προκειμένου να βάλει αγγελία για την πώληση του ενός νεφρού της, λέγοντας ότι πρέπει να βρει χρήματα για να μην μπουν τα δύο παιδιά της στη φυλακή για χρέη.

Η οικογένεια ζει σε χωριό του Νομού Ιωαννίνων. Πάντα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Σαν αγρότες τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Ο κόμπος όμως έφθασε στο χτένι όταν έπεσε έξω η επιχείρηση που διατηρούσαν τα παιδιά της οικογένειας.

Είχαν δανειστεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία σήμερα δεν μπορούν να αποπληρώσουν. «Πήρα αυτή την απόφαση μόνη μου, χωρίς να ενημερώσω τον άντρα μου και τα παιδιά μου, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεχρεώσουμε» λέει συγκλονίζοντας η 52χρονη.

Πηγή

Δημοσ.

Σιγα μη βρεχει και αγελαδες :lol:

Αυτοι οι δημοσιογραφοι ολα τα τραβανε μεχρι να ξεχειλωσουν...

ψαρια,βατραχια,σκουληκια κλπ ,ναι, γινεται και στην ελλαδα...

σκυλους και γατες ελεος :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...