htps Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ποτε τελειωσε ο Πελοποννησιακος πολεμος?Οσοι νομιζεται οτι τελειωσε πριν 2400 χρονια πλανασθαι πλανη οικτρα Η Αθηνα και η Σπαρτη υπεγραψαν επισημη συνθηκη ειρηνης το 1999! Επι Αβραμοπουλου!!Αρχηγοπουλο ο Αβραμοπουλος...κ αναρωτιωμουν γιατι μικρος οταν πηγαινα στην Σπαρτη ενιωθα μια εχθρικοτητα.Τωρα εξηγουνται ολα http://www.multiforums.gr/humanity/viewthread.php?tid=436 Μπορω να αιτιασω οτι ημουν αιχμαλωτος πολεμου απο την Σπαρτη για να παρω καμια αποζημιωση για τα εχθρικα βλεματα που εισεπρατα πριν το 1999 στην Σπαρτη? Να μυνησω τον δημο Σπαρτιατων?Να παω στο Ευρωπαικο δικαστηριο?Στην Χαγη?Κατι τελοσπαντων...Οποιος νομικος ξερει ας με βοηθησει:lol:
markelos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Τελικά... η κότα έκανε το αυγό! Δυο Βρετανικά πανεπιστήμια έβαλαν... κάτω τα πιο δυνατά μυαλά τους και μετά από ενδελεχή μελέτη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να σχηματιστεί το κέλυφος του αυγού (και άρα να υπάρξει αυγό) χρειάζεται μια πρωτεϊνη που βρίσκεται μονάχα στις ωοθήκες της κότας. Έτσι το αυγό είναι αδύνατο να έχει προϋπάρξει της κότας. Οι επιστήμονες του Σέφιλντ και του Γιορκ είναι κατηγορηματικοί, η πρωτεϊνη 0C-17 που βρίσκεται στις ωοθήκες της κότας είναι αυτή που επιταχύνει την ανάπτυξη του κελύφους του αυγού και μόνο χάρη σ' αυτή είναι δυνατή και η ανάπτυξη των κλωσόπουλων.
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ναι αλλα το αυγό που εκανε την κότα μπορεί να εγινε από καποιο πρόγονο της κότας με αυτή την πρωτείνη που εχει πλέον εξαφανιστεί. Οπότε μπορει το αυγό να εκανε την κότα.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Έκανε έρωτα με τον γιο της το "τι σου κάνω μάνα μου" αποκτά πλέον άλλη διάσταση...
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 "Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης". Τελικά το φεησμπουκ θα διαλύσει τον κόσμο, παίζει να είναι χειρότερο απο βιολογικό πόλεμο. Εντάξει το παιδακι θα έχει some serious issues γενικά :Ρ
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Serious issues έχει το παιδάκι που είδα χθες καθώς πέρναγα από μια παιδική χαρά, ο πατέρας του φώναξε κάτι και αυτό είπε "Μα κοιτάμε τα αγόριαααα". Όχι αυτό.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Serious issues έχει το παιδάκι που είδα χθες καθώς πέρναγα από μια παιδική χαρά, ο πατέρας του φώναξε κάτι και αυτό είπε "Μα κοιτάμε τα αγόριαααα". Όχι αυτό. μη δούμε άντρα να φοράει ψηλοτάκουνα, κατευθείαν να τον πούμε αδερφή...
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μη δούμε άντρα να φοράει ψηλοτάκουνα, κατευθείαν να τον πούμε αδερφή... Είδες κάτι απαράδεκτοι που κυκλοφορούν Γκέι, serious issues. Ε εντάξει το "πηδάω άντρες" από το "πηδάω τη μάνα μου" έχει μια απόσταση ρε παιδι μου.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μη δούμε άντρα να φοράει ψηλοτάκουνα, κατευθείαν να τον πούμε αδερφή... Δεν ήταν μόνο αυτό που είπε, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ iPHONE. ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:41 ---------- Ε εντάξει το "πηδάω άντρες" από το "πηδάω τη μάνα μου" έχει μια απόσταση ρε παιδι μου. Δεν έχεις διαβάσει καθόλου afentiko7 ε;
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δεν ήταν μόνο αυτό που είπε, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ iPHONE. το 4άρι; ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!! oh...wait
Προτεινόμενες αναρτήσεις